Ring 60 894 112 (KL. 09 – 21)

Backup af dine data

Backup af dine data

Har du brug for hjælp til at tage backup? Kontakt Computer112 for et uforpligtende tilbud. Eller ring nu 60 894 112 (mellem kl. 09 – 21, alle ugens dage)

Har du allerede mistet værdifulde data, så klik og læs om data og harddisk recovery.

Herunder kan du læse mere om at tage backup, og hvorfor det er vigtigt.

Der er mange der glemmer at tage backup af deres data, og når man tænker på hvor mange vigtige informationer folk efterhånden har liggende på deres computere, er det ret kritisk, at der ikke bliver taget en backup.

Forestil dig for eksempel at din harddisk går ned, og du mister alt på den. Måske lå der digitale billeder fra dit barns fødsel, din studenterfest, eller noget helt tredje.

Pointen er at der skal tages en backup, og det skal foregå automatisk så man ikke pludselig glemmer at få det gjort. Der er mange backup programmer at finde på nettet, og det er nemt at tage en backup til en CD eller en DVD, hvis man altså lige husker det.

Problemet er nemlig at langt de fleste mennesker husker det den første gang, eller måske de første par gange, men pludselig er der gået flere måneder siden den sidste backup blev taget. Tænk på hvor mange billeder du tager med dit digicam på en enkelt måned, eller måske sidder du og laver en masse arbejde på computeren, i f.eks. Word eller Excel.

Backup strategi

Når man skal til at tage backup, bør man sætte sig ned og overveje vigtigheden af sine data meget grundigt. Hvor mange timers eller dages arbejde har jeg »råd« til at miste?

Det er bedst at tage en fuld backup til at starte med, og så supplere den med en backup der kun tager de ændrede data med efterfølgende. En backup strategi kunne f.eks. se sådan her ud:

  • 1 gang om måneden tages der en fuld backup
  • 1 gang om ugen tages der en delvis backup

På den måde vil du aldrig miste mere end maksimalt en uges arbejde ved et harddisk nedbrud, og skulle du have brug for at finde gamle versioner af en bestemt fil, vil du kunne gå flere uger tilbage for at finde den.

Få et godt tilbud på computer reparation fra et specialiseret service center i København

Tryk på knappen ved siden af og udfyld formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.