Defekt harddisk – gode råd

En defekt harddisk eller en tabt harddisk, som ikke længere fungerer, skal du slukke omgående. Fjern strømtilslutningen. Blot det at være tilsluttet i ét minut kan ødelægge alle data på harddisken.

Læs disse råd: Beskyt de vigtige data på din harddisk

  • En harddisk, der klikker, skal du slukke med det samme – et enkelt klik mere kan være nok til at destruere alle dine datano
  • Undgå dette internet-trick – det vil ødelægge din harddisk: KOM ALDRIG DIN HARDDISK I FRYSEREN
  • Kør aldrig programmer som hdd regenerator og chkdsk – de kan ødelægge data og medføre datatab
  • Registreres din harddisk som RAW og melder i/o fejl, så bør du slukke den med det samme

Få GRATIS Analyse af din harddisk - Klik her

Vores digitale support har en høj succesrate ved recovery (gendannelse) af harddisk og datagendannelse. Efterfølgende anbefaler vi, at harddisken destrueres. Søger du data recovery af en harddisk eller en ekstern harddisk, så kan du beregne din pris under priser og oprette din opgave her (se ned) eller ringe til os.

Få flere gode råd om defekte harddiske/computere her

Computere/harddiske med fysiske skader efter tab eller stød

Har du tabt eller stødt din computer/harddisken, så lad være med at tilslutte den gentagne gange. Du risikerer at forværre skaden og endda at gøre dataredningen umulig. Defekte harddiske repareres med henblik på dataredning. Vi anbefaler ikke, at harddisken genanvendes senere, men at den destrueres, når data er blevet sikret.

Fald ikke for denne skrøne – kom aldrig din harddisk i fryseren

Kom ALDRIG din harddisk i fryseren. På YouTube er tricket måske populært, men faktum er, at data bliver slettet, og skader bliver forværret. Vi anbefaler i stedet vores professionelle løsninger udført af eksperter med det rette udstyr.

noAfmonter aldrig selv låget på din harddisk

En moderne harddisk må kun åbnes i et renrum. Har en disk været åbnet og bliver tilsluttet igen vil det ødelægge hoveder og medier med data i. Dataredning bliver herefter mere kompliceret og ofte dyrere, da kontaminering skal fjernes, inden disken kan blive repareret.

 

Få Gratis analyse af din harddisk/RAID/NAS/SATA/USB/SD/Mini SD/Ect..Ect.

Vores gratis analyse, tager kun Ca. 1 Timer så har du et svar på hvad der er galt
og hvor meget det kan koste.

Husk du altid kan ringe til os fra Kl. 09 – 21 på 60 894 112