MacBook Datagendannelse og dataredning

Hos Computer 112 kan vi hjælpe med Datagendannelse fra/af din MacBook - uanset model no

Kan din Mac ikke starte op, og kan diskværktøjer ikke udbedre start problemerne, så er det typisk din harddisk, der har en fejl. Du kan også opleve at få en besked som ”Arkivsystemet er beskadiget, kør fsck”. Her vil det allerede være en god idé at tale med os om datagendannelse af MacBook.

ADVARSEL: Har du en defekt MacBook eller er uheldet ude med din Mac, så du ikke længere har adgang til dine vigtige data, så anbefaler vi, at der ikke forsøges noget med disken hjemmefra/på kontoret. Alt efter hvor skadet disken er, så øges risikoen nemlig markant for, at disken - næste gang den tilsluttes / tændes - begynder at “klikke” og i værste fald kan dele af dine data eller værste fald alle dine data blive permanent slettet.

Kontakt vores eksperter, som dagligt sidder med MacBook datagendannelse og få professionel hjælp med at sikre og gendanne slettede filer, billeder og data. Vi har en høj succesrate ved datagendannelse af alle typer og modeller af MacBook Pro.

Computer112 er specialist i Apple data redning. Redder data fra harddiske, ssd, Apple RAID og Apple Fusion drev. Computer112 har udstyr til at redde data fra alle HFS og HFS+ filsystemer, også krypterede diske beskyttet med FileVault. Vi har erfaring med de fleste Apple systemer inklusiv Power Mac, G3, G4, G5, Mac Book, Mac Mini, Mac Pro, Time Capsule, Apple TV og XServe.

Få GRATIS Analyse af din harddisk - Klik her

Får vi din opgave / disk,  ind på vores værksted indenfor 5 hverdage giver vi 5% rabat på dataredning

Send eller aflever din harddisk eller din Mac til os

Få hjælp til at afmontere din harddisk, og send den til en gratis analyse. Under analysen arbejder vi på at sikring af dine data ved Mac data recovery, og du får en pris på data redningen fra din Mac’s harddisk og din MacBook. Hvis ikke du selv kan afmontere din harddisk, så er du velkommen til at sende os din MacBook eller komme forbi os  i København.

Få Gratis analyse af din harddisk/RAID/NAS/SATA/USB/SD/Mini SD/Ect..Ect.

Vores gratis analyse, tager kun Ca. 1 Timer så har du et svar på hvad der er galt
og hvor meget det kan koste.

Husk du altid kan ringe til os fra Kl. 09 – 21 på 60 894 112