Dataredning i en klasse for sig selv

Dataredning

Har du mistet dine data, så er hjælpen kun et kald væk. Kontakt os på 60 894 112 eller bestil en gratis analyse

Dataredning

Hjælp til dataredning

Har du brug for hjælp til at finde eller gendanne din data fra din harddisk, så kontakt en specialist. I Computer112 er vi eksperter i dataredning og har over 25 års erfaring med at redde data fra både interne og eksterne harddiske. Vi hjælper både privatpersoner såvel som virksomheder. Vi behandler alle filer fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø. Dine data er derfor i sikre hænder hos Computer112.
Vi har kontor i København, men dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne. Du kan kontakte på telefon 60 894 112 hver dag fra 09:00 – 21:00. Vi kan også kontaktes om søndagen såvel som helligdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvor hurtigt kan vi restore data fra din harddisk?

Vi forstår godt, at hverdagen og særligt arbejdsdagen ikke kan hænge sammen, hvis man ikke har adgang til ens vigtige arbejdsfiler. Vi bestræber os derfor på bedste vis for, at du får dine nødvendige data, filer og computer tilbage inden for 2- 3 hverdage.

Gratis Analyse

4 simple steps

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Ja, det er muligt at redde data fra en defekt harddisk. Det er dog risikofyldt at gøre, hvis man ikke ved, hvad man laver. Derfor skal man altid kontakte en specialist og lade dem gøre det for en. Specialisten vil først verificere fejlen på den defekte harddisk, inden de forsøger at redde dataen.

Der er to typer harddisk fejl. Den ene er fysiske harddisk fejl. Den anden er logiske fejl på harddisken. En fysisk fejl på harddisk er en mekanisk eller elektrisk fejl. Symptomerne på en fysisk harddisk fejl er kliklyde eller at harddisken simpelthen ikke vil starte. Symptomerne på en logisk harddisk fejl er, at computeren bliver ved med at fryse eller, at du får fejlmeddelelser, når du prøver at åbne en fil.

Hvis vi ikke kan redde dataen fra din harddisk, skal du ikke betale noget. Du skal kun betale for den mængde data, som vi kan genskabe for dig. Selvom vi er dygtige og erfarne specialister inden for dataredning, er det desværre nogle gange ikke muligt at redde noget fra harddisken. Vi havde dog en succesrate på 99 % på alle opgaver i 2020, du er derfor i de bedst mulige hænder hos os.

Pris på dataredning hos Computer112

Der er ikke en fast pris hos Computer112. Prisen varierer fra sag til sag, idet man kun skal betale os for den mængde data, som vi kan redde fra din harddisk. Det synes vi er mest fair.

Den normale procedure er, at vi først beder dig om at udfylde vores data recovery formular, hvorefter vi foretager en gratis analyse af din dataredning. Herefter modtager du analysen på mail sammen med et skriftligt tilbud fra os.

Se vores vejledende priser

Få en Gratis analyse af din harddisk

RAID / NAS / SATA / USB / SD / Mini SD / Ect.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud