Slip for at gendanne din harddisk med backup

Hvis du ikke vil rode dig ud i at skulle gendanne din harddisk, er du nødt til at lave backup af dine ting. Mange tænker ikke på backup, før de har brug for vigtige dokumenter eller billeder, eller hele åres regnskaber som de er kommet til at slette. Man kan dog ikke komme uden om vigtigheden af backup. Sørg for at have en til to, gerne helst tre, backups af dine ting.

En af de nemmeste måder at sørge for at lave backup på er ved hjælp af skyen. Brug platforme som Google Drive, Dropbox, iCloud eller Microsoft OneDrive til enten automatisk eller manuelt at lægge vigtige filer op på den enkelte platform. På de fleste platforme kan man endda genskabe slettede filer op til 30 dage efter, de er slettet fra platformen.

Hvis man ikke kan lide eller ikke stoler på skyen af den ene eller anden grund, er backup på en ekstern harddisk en anden løsning. Det er meget konkret, da man fysisk har sine vigtige filer ved hånden. Det kan for mange give en bedre følelse af sikkerhed frem for at have det liggende i skyen.

Vores kunder siger

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

“Casper er super hurtig og hjælpsom. Fik reddet alt ud af min harddisk på trods af at det så lidt sort ud. Han besvarer gerne eventuelle spørgsmål man skulle have og give gratis et tilbud på hvad der kan reddes når han har kigget på hvor meget der kan reddes ud. Fik også min harddisk før end det aftalte tidspunkt!”

★★★★★

Christine

Kan man gendanne data fra en ødelagt harddisk?

Det er en skræmmende tanke, når man tror, at noget er tabt for evigt.

Det er dog heldigvis muligt at gendanne data fra en ødelagt harddisk meget ofte!.

Det er risikofyldt at prøve at lave en manuel sikkerhedskopi fra en beskadiget harddisk. Kontakt derfor i stedet for en specialist, hvis du gerne vil gendanne data fra en ødelagt harddisk. Specialister vil typisk først verificere, hvorfor harddisken er ødelagt, inden de forsøger at gendanne dataen på harddisken.

Der er to typer harddisk fejl, der normalt medfører tabt eller utilgængelig data på harddisken. Der er fysiske harddisk fejl, og så er der logiske fejl i harddisken. Bliv klogere på de to forskellige typer fejl her. (link til genskab data fra ødelagt harddisk)

Lad professionelle om at gendanne din harddisk

Der er mange gode råd at hente på nettet om de fleste ting i livet. Det gælder også gode råd til, hvordan man selv kan lave en gendannelse af en harddisk. Vi vil dog råde dig til at lade en professionel gendanne din harddisk. Man kan let gøre mere skade på harddisken, hvis man ikke er erfaren nok.

Hos Computer112 har vi eksperter, der har arbejdet med computere og data recovery siden 1996. Vi har derfor stor erfaring med gendannelse af harddiske. Det gælder både gendannelse af eksterne harddiske såvel som interne harddiske. Vi har en høj succesrate med at redde filer og data fra harddiske. I 2020 havde vi eksempelvis en succesrate på 99 % på alle vores opgaver.

Kontakt os på 60 894 112, hvis vi skal hjælpe dig. Vi hjælper både virksomheder såvel som privatpersoner. Du kan være sikker på, at dine filer bliver behandlet på bedste vis i et virtuelt beskyttet miljø. Vi har telefontid hver dag fra 09:00 – 21:00, det gælder også søndage samt helligdage. Vi er placeret i København, men dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne.