Vi redder din data, når din harddisk klikker

Har du lagt mærke til, at din harddisk klikker? Så skal du øjeblikkeligt tage kontakt til en professionel, der har erfaring med harddisk recovery, så indholdet kan blive gendannet eller reddet – inden du mister det hele. Hos Computer112 er vi eksperter i at løse opgaver, der for de fleste kan synes næsten umulige. Så oplever du, at din harddisk klikker, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Hvad betyder det, når min “harddisk klikker?

Klikker din harddisk, indikerer det oftest, at der er en potentiel hardware fejl i din harddisk. Lyden opstår oftest, når skrivehovedet prøver at få adgang til den data, der ligger på harddisken – men undervejs støder på vanskeligheder.

Klik lyden fra din harddisk kan først og fremmest være et tegn på, at skrivehovedet støder mod overfladen af disken, eller har svært ved at bevæge sig korrekt. Hvad der forårsager dette, kan variere og i nogle tilfælde omfatte alt fra mekanisk slitage, tabt disken på gulvet, eller blot alderen på din harddisk.

Hvad skal jeg gøre, hvis min harddisk klikker?

Oplever du, at din harddisk begynder at klikke, skal der straks tages en backup af al vigtig data, da det er et klassisk og tydeligt tegn på, at din harddisk snart står helt af. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre eller hvad du bør, skal du tage fat i en professionel, der kan guide dig eller vejlede dig i, hvad næste skridt bør være.

Forsøg aldrig at fikse din harddisk selv, hvis den klikker

Regel nummer 1, når du oplever, at din harddisk klikker: Forsøg aldrig at åbne eller reparere den selv. Hvorfor ikke? Begynder du på det, kan det i værste tilfælde gøre problemet værre og betyde, at du ikke kan få gendannet de ting, du har liggende på dit drev.

Vi hjælper dig, hvis din harddisk klikker

Tag i stedet fat på os, og så kan vi sammen finde ud af, hvordan problemet løses bedst og hvordan mulighederne ser ud for dig og din harddisk. Vi anbefaler desuden altid, at du løbende tager sikkerhedskopier af vigtige data.