Ring 60 894 112 (KL. 09 – 21)

Bliv Recovery Partner

Er du indehaver af eller ansat hos en virksomhed der har brug for data redning til dine kunder, så kan Computer112 tilbyde dig partnerskab der tilføjer dig viden og fordele til din forretning når du står med en recovery opgave. Computer112 samarbejder allerede med over 15 virksomheder - om du håndterer en recovery opgave om året eller en om ugen så passer du ind og får følgende fordele uden beregning:

Rednings Procent

Vores rednings % ligger på 97, de gange hvor vi ikke kan rede eller kun delvis rede kunders data er ved store / mellemstor media skade, dvs. skader på selve skiven.

Hotline

Har du en opgave du er i tvivl om, så ring så vi fælles skab kan vi finde ud af om det er en opgave i selv kan løse eller den skal ekspederes videre. Det kan også være du har spørgsmål om logisk dataredning, slettede filer, fejl formatering eller overskrevne data.

Gratis Express Analyse

Som recovery partner undersøges din opgave uden beregning samme hverdag eller dagen efter den modtages. Ingen data - ingen regning. Det er din kunde der bestemmer om data er prisen værd. Hvis det viser sig at kritiske data kun delvist kan reddes, fremsendes der en letforståelig filliste til endelig godkendelse. Kan listen ikke godkendes - betales der ikke.

Fri Fragt

Skal en disk sendes retur - betaler Computer112 forsendelsen, uanset om data er reddet eller ej.

Sådan bliver du Recovery Partner

Skriv til info@computer112.dk eller ring +45 6089 4112 og oplys dine virksomheds informationer.

Ingen kontrakt - ingen forpligtigelser.