PC Hjælp

Sidder du lige nu og har problemer med computeren, så tøv ikke med at sende os en forespørgsel i formularen i bunden. Det er gratis og uforpligtende at få vores vurdering af sagen.

Du kan også besøge os inden for vores åbningstider eller give et ring på vores servicetelefon nu: 60 894 112 (kl. 09 – 11, hver dag)

Pc hjælp / Computer hjælp

Vi kender alt til den frustration der opstår, når computeren, efter at man har været gennem de oplagte løsninger, alligevel ikke virker som den skal. Vi har derfor specialiseret os i at yde den nødvendige livgivende førstehjælp, så dine elektronikprodukter kan holde liv længere og bedre.

Computer112 har eget computerværksted på Amager. Og kørende konsulenter på hele Sjælland.

Vi udfører alle former for computerreparationer, opgraderinger, installationer, IT-service, samt almen PC-hjælp.

Vores specialer inkluderer bl.a. udskiftning af skærm på din bærbare (både PC og Mac), nyt strømstik/opladerstik, Data Recovery (datagendannelse), reparation af bundkort i bærbare computere, og meget mere.

Computer Reparation

Computer112 udfører næsten alle typer computerreparationer, hvad enten det drejer sig om opgradering af hardwareenheder eller udskiftning af defekte dele.

Alle computerreparationer bliver foretaget på eget værksted på Amager. Derved undgår vi eventuelle mellemled, og vi har de fleste reparationer færdige inden for 1 – 3 arbejdsdage.

I forbindelse med computerreparationer kan du selv indlevere din computer på vores adresse på Amager, eller sende den til os.

Ved fejlsøgning bruger vi avancerede hardwareenheder, bl.a. infrarød, og software til at teste og diagnosticere. Vi benytter os ligeledes af diverse programmer til optimering og fejlsøgning samt retning af defekte og inficerede computersystemer. I forbindelse med vores reparationer har vi også mulighed for at redde tabte data, hvis f.eks. harddisken ikke kan reddes. Det kan du læse mere under Data Recovery.

Alle computere som har gennemgået en reparation, bliver nøje testet og afprøvet, inden de bliver leveret tilbage. Som en ekstra service udfører vi også altid en rensning for støv uden beregning.

Vi er altid til rådighed på telefon 60 894 112 mellem 09 – 21 alle ugens dage eller over e-mail for at besvare dine spørgsmål i forbindelse med reparationer.

Nedenfor kan du se et udpluk af de typer af reparation vi udfører:

 • Installation af grafikkort
 • Installation af harddisk
 • Installation af netkort
 • Montering af blæser
 • Montering af DVD/CD-drev
 • Installation af Processor/CPU
 • Installation af Ram
 • Rensning for støv
 • Reparation af grafikkort på bærbare
 • Reparation af harddisk samt data recovery / datagendannelse
 • Reparation af skærmkort på bærbare computere
 • Reparation af ødelagte strømstik på bærbare computere
 • Udskiftning af bundkort
 • Udskiftning af strømforsyning
 • Udskiftning af ødelagte skærme på alm. bærbare og MacBook

Er din PC blevet langsom? Fryser den fast? Vil den ikke etablere internetforbindelse? Skal du opsætte trådløst netværk? Har du problemer med e-mail, printer, kamera osv.? Har du brug for vejledning til indkøb af hardware? Har du irriterende virus, spyware, malware du vil af med? Skal din PC opgraderes til næste niveau? Fx Windows 10 ? Eller har du måske et helt andet problem?

Ring nu: 60 894 112 (kl. 09 – 21)

IT service PC hjælp Computer hjælp

Computer112.dk tilbyder hjælp i forbindelse med alle typer for computerproblemer. Vi hjælper både private og mindre virksomheder på hele Sjælland. Vi arbejder på timeløn, dog kan fast tilbud aftales. Kontakt os og fortæl om dit computerproblem.

Reetablering, reparation, opsætning eller rensning af din computer, udfører vi hos dig eller på vores værksted, fra dag til dag. Har du mistet vigtige data på din harddisk, kan vi yde datagendannelse dataredning  for at genskabe dem.

Uanset hvad problemet er, så har Computer112.dk løsningen.

Vi finder årsagen til dine computerproblemer, og ordner dem oftest på stedet. Vi fjerner virus, spyware, adware, malware samt alle kendte browser hijackere, der forårsager tvungen startside, pop up-reklamer og lignende. Sagt med få ord: ”Vi gør din computer ren”.

Vi kan også fjerne alle unødvendige filer. Og ved at gennemgå systemet for fejl kan din computer få den hastighed, du husker fra den var ny. Vi renser samtidig din computer for støv, så du undgår brandfare, støjgener og unødvendig belastning.

Vi samler og udskifter hardware

I Computer112 løser vi hardwarekonflikter og andre fejl. Vi tilbyder hjælp til installering af software, tilslutning af ny hardware (printer, mus, skærm, router, trådløst netværk osv.). Vi hjælper også gerne med samling af nye computere, købt hos os

Kontakt Computer112 nu

Få et godt tilbud på PC- & Computer hjælp fra et specialiseret service center i København

Tryk på knappen ved siden af og udfyld formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.