Ring 60 894 112 (KL. 09 – 21)

MacBook Datagendannelse og recovery

Hos Computer 112 kan vi hjælpe med Datagendannelse fra/af din MacBook - uanset model no

Kan din Mac ikke starte op, og kan diskværktøjer ikke udbedre start problemerne, så er det typisk din harddisk, der har en fejl. Du kan også opleve at få en besked som ”Arkivsystemet er beskadiget, kør fsck”. Her vil det allerede være en god idé at tale med os om datagendannelse af MacBook.

ADVARSEL: Har du en defekt MacBook eller er uheldet ude med din Mac, så du ikke længere har adgang til dine vigtige data, så anbefaler vi, at der ikke forsøges noget med disken hjemmefra/på kontoret. Alt efter hvor skadet disken er, så øges risikoen nemlig markant for, at disken - næste gang den tilsluttes / tændes - begynder at “klikke” og i værste fald kan dele af dine data eller værste fald alle dine data blive permanent slettet.

Kontakt vores eksperter, som dagligt sidder med MacBook datagendannelse og få professionel hjælp med at sikre og gendanne slettede filer, billeder og data. Vi har en høj succesrate ved datagendannelse af alle typer og modeller af MacBook Pro.

Få GRATIS Analyse af din harddisk - Klik her

Send eller aflever din harddisk eller din Mac til os

Få hjælp til at afmontere din harddisk, og send den til en gratis analyse. Under analysen arbejder vi på at sikring af dine data ved Mac data recovery, og du får en pris på dataredningen fra din Mac’s harddisk og din MacBook reparation. Hvis ikke du selv kan afmontere din harddisk, så er du velkommen til at sende os din MacBook eller komme forbi os  i København. I forbindelse med reparation af MacBook og data redningen af billeder, filer m.m. så tilbyder vi også at montere en ny harddisk eller SSD disk i din Mac til fordelagtige priser.

Få Gratis analyse af din harddisk/RAID/NAS/SATA/USB/SD/Mini SD/Ect..Ect.

Vores gratis analyse, tager kun Ca. 4 Timer så har du et svar på hvad der er galt
og hvor meget det kan koste.


Husk du altid kan ringe til os fra Kl. 09 – 21 på 60 894 112