Rensning af din computer

Larmer din computer irriterende fra blæseren? Eller føler du, at den bare bliver langsommere og langsommere uden grund? Benyt formularen til højre og få et tilbud fra Computer112 på både rensning for støv og rensning af virus, spyware, malware… På den måde bliver din computer så god som ny.

Herunder kan du læse mere om problemerne, og hvorfor det er vigtigt at holde sin computer ren.

Rensning af inficeret computere Pc Hjælp og Computer Hjælp

Er din computer gået ned i tempo p.g.a. virus eller en masse uvedkommende spy- og malware, så kan det hjælpe på hastigheden at få det fjernet.

Det tager ca. 1 til 3 timer at rense en computer for virus, spyware, malware m.m.

Du kan læse mere om afhentning eller forsendelse af din computer her.

Støv i din PC

Vi ved af erfaring, at det ikke kun er rygeren, der er udsat for vejrtrækningsproblemer. Passiv rygning er mindst lige så farligt, når det gælder computeren eller serveren. Røg og støv er en reel trussel mod vejrtrækningen i en computer. Det kan for eksempel udgøre en reel brandfare, når computeren eller serveren ikke kan komme af med luften.

Pc hjælp og Computer Hjælp

Røg klistrer sig fast på kølerne i computeren. Støvet sætter sig fast i den klistrede overflade. Kølerne bliver unødigt belastede. Belastningen udvikler unormalt megen varme. Mangel på rensning af kølerne i computeren giver ekstrem belastning, og det svækker din computers hastighed.

De fleste nyere maskiner har et sikkerhedssystem indbygget i BIOS der gør, at maskinen simpelthen slukker, hvis den bliver for varm. pc hjælp og computer hjælp

Her i højre side ses et tydeligt eksempel på hvad man generelt udsætter sin computer for: passiv rygning. Til klistrede luftveje kommer af passiv rygning.

Processorkøler, køler til grafikkortet og køler til strømforsyningen. Kølerne slæber ofte rundt på støv og røg og bliver på den måde unødigt belastet. Man kan ligestille det med en passiv ryger. Den passive ryger får også en masse røg og unødigt snavs i lungerne.

Luftgennemstrømningen i en computer er nødvendig for optimal køling. En processor der ikke køles nok kan lave ‘regnefejl’. Windows kommer med sjove meldinger og blå skærme. I mange tilfælde er det nok at rense kølerne i maskinen – så kører den igen.

Kontakt computer112.dk og hør nærmere om computersikkerhed, virusangreb, spionprogrammer eller om hvordan du sikrer dig selv og evt. din virksomhed. Benyt formularen på knappen i bunden af siden og vi kontakter dig med et godt tilbud eller ring selv på 60 894 112 (kl. 09 – 21, alle ugens dage)

Sådan hænger tingene sammen

Kølerne i en computer bruger strøm, når de kører rundt, og det udvikler varme. Beskidte kølere er tunge at trække rundt og betyder, at de trækker endnu mere strøm og udvikler dermed endnu mere varme. Det er skruen uden ende. Ved gentagen overophedning tager delene permanent skade.

Hvordan mon dine køler/blæser til strømforsyning, grafikkort og harddiske CPU har det?

Dette er desværre ikke et enestående tilfælde. Det er det vi oftest ser. En computer med rygerlunger og vejrtrækningsproblemer.

Det er ofte grunden til, at maskinerne går ned eller laver fejl.

Se åbningstiderne hos Computer112 eller se mere information om vores PC og Mac service center i København

Få et godt tilbud på PC- & Computer hjælp fra et specialiseret service center i København

Tryk på knappen ved siden af og udfyld formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.