Vi er eksperter i dataredning af SSD diske

Er du ramt af en defekt eller død SSD-disk, er du velkommen til at indlevere disken / enheden eller sende den til vores gratis analyse Vores eksperter sidder klar til at løse problemerne med din SSD disk og til at genskabe vigtige data og filer. Vi udfører sikker data redning fra SSD diske – så du behøver ikke være bekymret for din disks sikkerhed.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

SSD diske – Fejl uden forvarsler

Ofte fejler en SSD uden nogen som helst forvarsler. Den har fungeret fint, men næste gang du tænder din computer, så fungerer SSD disken ikke. Typiske problemer med SSD kan være, at der ikke er kontakt til disken, eller at den reagerer så langsomt, at styresystemet ikke kan læse den. Her er det så at vi kan hjælpe dig med SSD data redning.

Få GRATIS Analyse af din harddisk – Klik her

Får vi din opgave / disk, ind på vores værksted indenfor 7 hverdage giver vi 10% rabat på dataredning

Hos Computer112 sikrer vi dine data fra en lang række modeller og enheder

Vi gendanner, hjælper med data recovery og sikrer blandt andet data fra følgende modeller:

fra Apple, Samsung, Intel, Hynix, ADATA, Kingston Sandisk, Crucial, Patriot, Smartbuy, Lite-On, Toshiba og OCZ

SSD diskene er populære men ikke fejlfrie – årsagerne kan være simple

SSD diskenes hurtighed, lave strømforbrug og modstandskraft over for fysiske påvirkninger gør diskene til en fordel at anvende i bærbare produkter / enheder. Statistisk set, så burde data på en SSD disk være sikre i mange år, men SSD diske bliver også defekte og ødelagt.

Årsager til disk-problemerne kan opstå ved simple ting som strømafbrydelse eller et tabt batteri, hvis man er uheldig nok. Det kan også blot skyldes at SSD diskens firmware ikke er opdateret.

SSD Data recovery