Hvorfor vælge os

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Vi sidder parate til at redde dine data, og lave den bedst mulige datagendannelse

Hver dag hjælper vi store og små virksomheder, samt private med at sikre og gendanne deres data, dokumenter og billeder.

Hos Computer112 sidder vi parat til at hjælpe dig med at genskabe dine data. Når du skal redde dine data, så er det første forsøg altid din bedste mulighed. Stil krav, og vær sikker på, at virksomheden har de bedste faciliteter, den rette erfaring og den rette ekspertise.

Hos Computer112 får du:

 • Over 15 års praktisk erfaring og professionel service
 • Moderne faciliteter og de bedste værktøjer på markedet
 • Adgang til ISO 5 cleanroom (rummet sikrer miljøet, når vi skal genskabe dine data fra din harddisk / harddiske )
 • Gratis og uforpligtende analyse
 • Ingen data – ingen betaling, ved delvis dataredning, fremsendes der altid en komplet filliste over de data der kan reddes til din godkendelse, kan du ikke godkende denne liste betales der intet.

Vi redder og sikrer data fra alle typer, modeller og fabrikater af harddisk (SATA, PATA, SAS, SCSI – alle filsystemer), så lige meget hvilken type af harddiske / RAID du har, så kontakt os, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig/jer.

OBS! Hos Computer112 får vi desværre flere og flere diske ind til vores gratis analyse, hvor folk selv eller bekendte og selv computere forretninger har forsøgt at løse problemerne. Desværre  forværrer og fordyrer det arbejdet med at redde jeres data, og i yderste konsekvens destruerer det dine vigtige data. så kom altid først til os.

Gode grunde til at vælge os

No cure – no pay

Vi hjælper dig så hurtigt som muligt med en gratis analyse af din dataredning. Og i sidste ende betaler du kun for de data, vi genskaber til dig.

Kan vi ikke lave en komplet datagendannelse.

Vil der altid blive tilsendt en komplet filliste til din endelige godkendelse, kan denne ikke godkendes betales der intet.

Det første forsøg kan være dit eneste

Dit valg af virksomhed til at lave din dataredding / datagendannelse, har afgørende indflydelse på resultatet og de data, der kan gendannes. Vi tilbyder mange års erfaring, stor ekspertise og det rette udstyr til at gendanne og sikre dine data.

De bedste forhold – ISO 5 cleanroom

Et cleanroom er et arbejdsområde uden støv og statisk elektricitet. Hos Computer112 har vi adgang til VLF fra Monmouth, som opfylder ISO 5 (Class 100) krav – luftkvaliteten overvåges for ikke at skade dine data. ISO Class 5 muliggør det samme miljø, som anvendes under fremstillings processen af hardwareproducenterne.

Kun det nyeste og bedste hardware og software

Hos Computer112 benytter vi kun de bedste værktøjer til at sikre dine data. Specielt hardware og software er nødvendigt for at sikre, at vigtige data ikke går tabt. Vores serviceaftaler sikrer, at vores software løbende er opdateret, og giver dig de bedste vilkår for at redde vigtige data.

Sådan sikrer vi dine data ved recovery

Vi har faste og vel afprøvede procedurer for at sikre dine harddisk bedst muligt hos Computer112.

Alt din disk kommer igennem hos os er tilrettelagt for at redde dine data. Og sikker den bedst mulige datagendannelse

 • Diskene opbevares aflåst og brandskærmet
 • Vi har interne kvalitetsprocedurer der sikrer fotografering, mærkning og opbevaring
 • Vi opbevarer en sikkerhedskopi indtil data igen er sikkert på plads hos kunden
 • Alle vores arbejdsstationer er uden adgang til internet og sikret mod hacking.
 • Alle data bliver undersøgt for virus
 • Vi behandler alle data med professionel fortrolighed
Er dine data vigtige for dig?

Få GRATIS Analyse af din harddisk – Klik her

 Får vi din opgave / disk, ind på vores værksted indenfor 7 hverdage giver vi 10% rabat på dataredning