Hos Computer112 hjælper vi med gendannelse af din Macbooks harddisk – uanset model

Kan din Macbook ikke starte op og kan diskværktøjer ikke udbedre start problemerne, så er det typisk din harddisk, der har en fejl. Du skal derfor have gendannet din MacBook`s harddisk. Du kan også opleve at få en besked som ”Arkivsystemet er beskadiget, kør fsck”. Her vil det være en god idé at stoppe op og kontakte en professionel.

Har du en defekt MacBook eller er uheldet ude med din Macbook, så du ikke længere har adgang til dine vigtige data, så anbefaler vi, at du ikke forsøger at gendanne din MacBook hjemme eller lade nogen på dit arbejde gøre et forsøg på at gendanne din MacBooks harddisk. Alt efter hvor skadet harddisken er, så øges risikoen nemlig markant for, at harddisken næste gang den tilsluttes, begynder at “klikke”, og i værste fald kan dele af dine data eller alle dine data blive permanent slettet.

Tag i stedet kontakt til vores eksperter hos Computer112, som dagligt gendanner MacBook harddiske og få professionel hjælp til at sikre og gendanne slettede filer, billeder og data.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Lad professionelle gendanne din Macbooks harddisk

I Computer112 har vi en høj succesrate ved gendannelse af MacBook harddiske af alle typer og modeller af MacBook Pro, Air. ect.ect. Vi har arbejdet med computer og data recovery siden 1996, vi har derfor mange års erfaringen i bagagen med gendannelse af både eksterne harddiske såvel som interne harddiske. Vi har arbejdet med at gendanne MacBook harddiske, siden MacBook blev introduceret til verden i 2006. Din Macbook er derfor i trygge hænder hos os, når det brænder på.

Du kan kontakte os på 60 894 112. Vi har telefontid hver dag fra 09:00 – 21:00. Det gælder også søndage og helligdage, da vi ved, at uheldet kan være ude når som helst. Vores kontor er placeret i København, men vi dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne.

Får vi din opgave / disk, ind på vores værksted indenfor 7 hverdage giver vi 10% rabat på dataredning

Send eller aflever din MacBook til os

Få hjælp til at afmontere din harddisk over telefonen, og send den til en gratis analyse. Under analysen arbejder vi på sikring af dine data ved MacBook data recovery, og du får en pris på data redningen for din MacBook’s harddisk og din MacBook.

Hvis ikke du selv kan afmontere din harddisk, så er du velkommen til at sende os din MacBook eller komme forbi os i København, Amager.

Hvis din MacBook er defekt, har du ikke længere adgang til dine data. Din MacBook`s harddisk skal derfor gendannes. Luk computeren og ring til en specialist, som kan gendanne harddisken for dig. Det er ikke noget, du selv skal kaste dig ud i hjemme, da risikoen for at du kan komme til at slette dele af dine data eller alle dine data bliver slettet er stort, når du ikke ved, hvad du laver.

Hvis din Macbook ikke vil starte op, kan du prøve at udbedre start problemet med diskværktøjer. Hvis det ikke virker, kan det skyldes en fejl på din Macbooks harddisk. Macbooken`s harddisk skal gendannes. Lad være med at prøve at gendanne harddisken selv. Du kan risikere at gøre mere skade på harddisken. Kontakt i stedet en professionel, som kan gøre det for dig.

Hos Computer112 tilbyder vi en gratis og uforpligtende analyse af din beskadigede enhed, så vi kan vurdere skaden og mulighederne for at gendanne dine billeder. Prisen for gendannelsen afhænger selvfølgelig af skadens omfang og enhedens type. Efter vores analyse får du et konkret tilbud, og du betaler selvfølgelig kun, hvis vi kan gendanne dine billeder. Derudover tilbyder vi 10% rabat, hvis vi modtager din opgave inden for 7 dage efter du har udfyldt formularen til vores gratis analyse.

Hvis du ved et uheld har slettet filer på din Mac, er der flere måder at gendanne dem på. Først kan du tjekke “skraldespanden”, finde de slettede filer, højreklikke og vælge “Læg tilbage” for at gendanne dem. For slettede billeder i Photos-appen, gå til “Slettet for nyligt” og gendan billederne derfra inden for 30 dage.

Hvis du har en Time Machine-backup, kan du tilslutte din Time Machine-disk, åbne Time Machine og gendanne filer fra en tidligere dato. Alternativt kan du logge ind på iCloud.com, gå til den relevante app og gendanne filer fra “Slettet fornyligt.”

For mere komplekse datagendannelser kan vi, hos Computer112, altid hjælpe dig. Vi tilbyder altid en gratis analyse først og har derudover mange års erfaring og ekspertise i at gendanne data fra beskadigede harddiske, eksterne drev og SSD’er.