Vi redder jeres data ved et malware angreb

Et malware-angreb er et cyberangreb, hvor ondsindet software, også kaldet malware, er designet til at stjæle dine personlige oplysninger, forårsage skader eller give uautoriseret adgang. Oplever du et malware-angreb og har du brug for hjælp til at redde vigtig data? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Computer112.

Hvad er et malware-angreb?

Et malware-angreb er et angreb, hvor ondsindet software, også kaldet malware, bruges til at stjæle personlige oplysninger, forårsage skade eller få adgang uden din tilladelse. Malware-angreb kan forårsage forskellige skader på din computer, og de har hver især følgende betegnelser: Virus, computerorm, spyware, trojansk hest og ransomware.

Hvilken skade kan et malware-angreb gøre?

Et malware-angreb kan have ødelæggende konsekvenser for dig, hvad enten du er en privat person, virksomhed eller institution. Der er flere måder, hvorpå Malware kan spredes, når det først er installeret på din enhed. Oftest spredes det gennem e-mail vedhæftninger, downloads, sårbare softwareprogrammer eller kompromitterede websteder og kan udføre forskellige skadelige handlinger, såsom at stjæle følsom data som login-oplysninger og kreditkortnumre, ødelægge dine filer, overtage kontrol over din enhed eller bruge den til at udføre andre typer angreb.

Kan jeg gøre noget for at forebygge et malware-angreb?

Der er flere ting, du kan gøre for at forebygge, så du undgår et malware-angreb. Et godt sted at starte er ikke at åbne mails fra afsendere, der virker mistænkelige – og åbner du mailen, bør du ikke trykke på nogle af de links, der er eller downloade filer.

Det samme gælder, hvis du søger på forskellige ting online. Undgå at klikke på de pop up annoncer, der er, når du besøger en hjemmeside, hvis du på nogen måde er usikker på, hvad det er. Udover det, kan du også selv forebygge med et antivirussoftware, som kan opdage virusser på din computer – inden den når at gøre skade.

Hjælp til gendannelse af data ved malware-angreb

Har du været ude for et malware-angreb, og har du brug for hjælp til at redde data på din enhed, så er du altid velkommen til at kontakte Computer112, og så hjælper vi dig. Vi står til rådighed 365 dage om året.

Ring til os på: 60 89 41 12

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette