Hjælp til gendannelse af data

Hver dag året rundt hjælper vi store og små virksomheder samt private med at genskabe deres filer og sikre deres data.

Anna, som har anmeldt os på TrustPilot, kom til os med en harddisk, der var gået ned. Al information til hendes firma lå på disken og pga. manglende backup, var hun nødt til at forsøge med en dataredning. Hun udfyldte formularen, og vi fik disken ind til en gratis analyse. Efter analyse fik Anna en fast pris på at redde hendes data, ugen efter var hun oppe og køre igen.

Har du en harddisk, der klikker, eller bare en disk du ikke kan få adgang til, eller har du ved en fejl slettet alle dine billeder? Så kontakt os med det samme.

Som eksempelvis Carsten, der ligeledes har anmeldt os på TrustPilot.

Han kom til os med en ekstern harddisk, som et andet firma havde forsøgt at redde data fra, men som ikke havde haft held til at løse opgaven. Han udfyldte formularen, og vi fik disken ind til en gratis analyse. Carsten fik derefter en fast pris på at redde alle sine data.

Dit første forsøg kan være det eneste forsøg på at genfinde / gendanne det mistede – Men i Carstens tilfælde lykkedes det alligevel at redde alle hans data.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Hjælpen er nær

Uanset hvorfor du har mistet dine data, og hvad er er sket med disken så er vi klar til at hjælpe.

– Vi står klar 24/7 365 dage. Vores succesrate ligger på 99% udregnet på 2020 dataredninger.

Vi tilbyder altid en gratis analyse – og kan vi ikke redde din data, skal du ikke betale noget.

Kan vi i nogle tilfælde kun redde 80 -99 % af dine data, får du en komplet filliste over de data, der kan reddes til din endelige godkendelse, dvs. at ligger de data, der er vigtigst for dig, ikke på den liste, betales der heller ikke noget. Kort sagt, du betaler kun noget hos os, hvis du får noget brugbart retur.

Vi bruger det nyeste udstyr til opgaven – altid i cleanroom og under kontrollerede forhold.

Udfyld vores formular under “Gratis analyse”, og kom forbi med din disk – eller send den til os. HUSK vi skal have din opgave fysisk ind på vores værksted for at kunne lave analysen.

Så kigger vi på mulighederne for at redde din data.

Vi kan hjælpe med bl.a. harddisk, Raid, NAS, SATA, USB, SD, Mini SD, SSD mv.
Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, kan du altid ringe til os og høre mere.

No cure No pay

Priser

Priserne på vores hjemmeside er vejledende. Hvis din disk er meget medtaget, eller har været hos en anden reparatør, eller hos en ven/god bekendt, kan det komplicere processen og derfor koste ekstra – Men du får altid en fast pris, inden du skal tage stilling til, om du ønsker vi skal redde dine data.

Hvis du ønsker et tilbud på din opgave, så udfyld formularen under “gratis analyse” i hovedmenuen og send din disk ind, eller mød personligt op. Alle opgaver bliver sprittet af, og alt personale bærer masker.

Vi skal bruge din disk, for at kunne give en vurdering af skadens omfang.

Hvis du sender din disk, eller møder personligt op inden for 5 dage efter at have udfyldt vores formular, så får du 5% rabat på den endelige pris.