Defekt harddisk

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Defekte harddiske og harddiske med mislyde

Hos Computer112 genskaber vi dine data fra fysisk defekte harddiske og harddiske med mislyde

Er din harddisk defekt eller ødelagt? Har din harddisk en mislyd? Er der fx gentagende kliklyde, eller spinner disken ikke op? – SÅ STOP BRUGEN MED DET SAMME og kontakt os!

En defekt harddisk eller en tabt harddisk, som ikke længere fungerer, skal du slukke omgående. Fjern strømtilslutningen. Blot det at være tilsluttet i ét minut kan ødelægge alle data på harddisken,

Tabt harddisk? – Læs disse råd

  • En harddisk, der klikker, skal du slukke med det samme – et enkelt klik mere kan være nok til at destruere alle dine data
  • Undgå dette internet-trick – det vil ødelægge din harddisk: KOM ALDRIG DIN HARDDISK I FRYSEREN
  • Kør aldrig programmer som hdd regenerator og chkdsk – de kan ødelægge data og medføre datatab
  • Registreres din harddisk som RAW og melder i/o fejl, så bør du slukke den med det samme

Få GRATIS Analyse af din harddisk – Klik her

Vores digitale support har en høj succesrate ved recovery (gendannelse) af harddisk og datagendannelse. Efterfølgende anbefaler vi, at harddisken destrueres. Søger du data recovery af en harddisk eller en ekstern harddisk, så kan du beregne din pris under priser og oprette din opgave her (se ned) eller ringe til os.

Defekt Harddisk – Gratis Analyse

4 simple steps

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Gode råd om defekte harddiske/computere

Computere/harddiske med fysiske skader efter tab eller stød – Reparer Harddisk

Har du tabt eller stødt din computer/harddisken, så lad være med at tilslutte den gentagne gange. Du risikerer at forværre skaden og endda at gøre dataredningen umulig. Defekte harddiske repareres med henblik på dataredning. Vi anbefaler ikke, at harddisken genanvendes senere, men at den destrueres, når data er blevet sikret.

Fald ikke for denne skrøne – kom aldrig din harddisk i fryseren

Kom ALDRIG din harddisk i fryseren. På YouTube er tricket måske populært, men faktum er, at data bliver slettet, og skader bliver forværret. Vi anbefaler i stedet vores professionelle løsninger udført af eksperter med det rette udstyr.

Afmonter aldrig selv låget på din harddisk

En moderne harddisk må kun åbnes i et renrum. Har en disk været åbnet og bliver tilsluttet igen vil det ødelægge hoveder og medier med data i. Dataredning bliver herefter mere kompliceret og ofte dyrere, da kontaminering skal fjernes, inden disken kan blive repareret.

Lad vores eksperter hjælpe med mislyde fra harddiske og datagendannelse/dataredning

Vi har stor erfaring med data recovery fra fysisk defekte harddiske/computere, og vi har alt det rette udstyr her i Danmark, vi sender ikke din disk/diske til et cleanroom i udlandet – med yderlige omkostninger for dig. Vi løser opgaverne her i landet i egne cleanroom faciliteter, og vi løser dem så hurtigt som muligt, så du kan få adgang til dine tabte data.

Mislyd fra defekt harddisk