Computer112 er fantastisk

Vi har tidligere brugt Computer112 til rådgivning vedrørende vores virksomhedscomputer, og nu planlægger vi også at benytte Computer112 til at kopiere harddiske med indhold fra vores computer. Casper fra Computer112 er en ekstremt sympatisk person, der generøst bruger meget tid på at hjælpe folk over telefonen uden beregning. Det er tydeligt, at Casper vægter at hjælpe sine kunder med at spare penge og tager hensyn til deres økonomi, hvilket vidner om en venlig og forstående personlighed. Dette er noget, enhver kommende kunde bør overveje.
⭐⭐⭐⭐⭐

17. maj 2024

Fik en god indledende vurdering

Fik en god indledende vurdering af mulighederne for data recovery fra harddisk. Rigtig fin service
⭐⭐⭐⭐⭐

Gunda Sylvest Hansen

14. maj 2024

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra, alt blev håndteret professionelt og effektivt.

Jeg havde et behov for hurtig genskabelse af mine data, da der var en del vigtigt, som var gået tabt, og jeg havde endda allerede forsøgt at læse min SSD harddisk med et eksternt kabinet, uden held!

Det lykkedes computer112 at genskabe al min data og endda inden for en super overskuelig tidsramme. Jeg havde tillige et behov for en meget specifik del-mængde af min data, og den havde jeg før der var gået en uge. Resten blev gendannet inde for to uger.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mathias Gotha Vest

15. april 2024

Genial oplevelse

Genial oplevelse. Den kære tekniker gjorde mig meget fortrøstningsfuld, og i sidste ende fik jeg min data reddet fra en macbook, der havde gennemgået et Topform goldenshower.
Computer 112 gjorde et indkøb af noget udstyr for at få dataen ud af min harddisk uden at det kostede ekstra på min regning.
Prisen var i orden – ja jeg fik nu endda en special deal fordi han var interesseret i resterne af min ødelagte macbook. Det gav et lille afslag.

Banlys Topform.

Skaden skete for mange år siden, men jeg er glad for at jeg endelig får skrevet et review til Computer112, der fortjener en highfive.
Humac fortjener en flad. Not financial advice.

⭐⭐⭐⭐⭐

Sebastian Mc Aleer Elkjær

11. marts 2024

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra, alt blev håndteret professionelt og effektivt.

Jeg havde et behov for hurtig genskabelse af mine data, da der var en del vigtigt, som var gået tabt, og jeg havde endda allerede forsøgt at læse min SSD harddisk med et eksternt kabinet, uden held!

Det lykkedes computer112 at genskabe al min data og endda inden for en super overskuelig tidsramme. Jeg havde tillige et behov for en meget specifik del-mængde af min data, og den havde jeg før der var gået en uge. Resten blev gendannet inde for to uger.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mathias Gotha Vest

8. marts 2024

Super service og responstid

Gav et værdifuldt, hurtigt og gratis råd, som sparede os for mange penge. Super service og responstid

⭐⭐⭐⭐⭐

Claus Juel Madsen

29. februar 2024

Hurtig og professionel

Hurtig og professionel

⭐⭐⭐⭐⭐

Peter Tran

23. januar 2024

Nemt, overskuelig og altid kontaktbar

Nem, overskuelig og altid kontaktbar. Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på. Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!

⭐⭐⭐⭐⭐

Peter Skøt

4. januar 2024

Når uheldet er ude

Min harddisk crashede og jeg havde ingen back-up. Det var ret kritisk. PC servicecenteret henviste mig til data gendannelse hos et norsk firma. Det indebar, at harddisken skulle sendes til Norge uden nogen reel viden om, hvad det ville koste. Det fandt jeg ikke særligt attraktivt. Heldigvis var der et andet PC firma, som anbefalede danske Computer112. Det var heldigt. Ejeren, Casper Schou, er meget tillidvækkende og ærlig og prisen er fast. Han gendannede stort set alle data og endda før tid. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Computer112, hvis uheldet er ude. Carsten

⭐⭐⭐⭐⭐

Carsten Tolderlund

14. december 2023

havde en meget akut situation

havde en meget akut situation med data der skulle reddes fra en ekstern harddisk som gav op midt i færdiggørelsen af et større projekt – jeg blev mødt med en stor professionalisme, respekt og ro af Computer112, som reddede de fleste af filerne tidsnok til at jeg skulle bruge dem. højt værdsat!

⭐⭐⭐⭐⭐

spellcaster timeleaper

8. december 2023

Ku ikke forestille mig en bedre service!

Meget pålidelig og personlig betjening. Ja, det er lidt pebret, men de filer jeg har fået redet kan ikke gøres op i penge. Så tusind tak for hjælpen 🙏

⭐⭐⭐⭐⭐

Bjørn Rosenquist Photography

2. december 2023

Fik reddet alle

Fik reddet alle data fra en ødelagt harddisk. Alle mine billeder fra ferie, fester, barndom, osv. er nu sikret

⭐⭐⭐⭐⭐

Henrik Rademacher

27. oktober 2023

Klar anbefaling herfra

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Computer 112. Jeg var kommet til at brænde min eksterne harddisk af, ved at sætte et alt for kraftigt strømstik i, og havde mistet billeder og videoer fra de sidste mange år. Jeg var mildest talt urolig for, at harddisken var komplet færdig, og at mine data ikke kunne gendannes. Casper fra Computer112 beroligede mig og gav mig forhåbninger om, at ikke alt håb var ude, da jeg desperat dukkede op med ved hans dørtrin med harddisken. Han kunne forklare mig, hvordan den fungerede, og hvorfor der var gode chancer for, at mine data kunne reddes. Derfor kunne jeg trygt overlade den afbrændte harddisk hos ham, og havde ro i maven i løbet af den tid, det tog at få gendannet de tabte data. Alt blev reddet! Og jeg har nu lært forskellen på et 12v og et 38v strømstik. Jeg oplevede en dygtig, kompetent og professionel behandling igennem forløbet

⭐⭐⭐⭐⭐

Louis Peinow Pedersen

25. oktober 2023

Kan kun anbefale Computer112

Kan kun anbefale Computer112 på det varmeste. Var hos 2 eksperter udover Computer112, som kom frem til samme konklusion, min SSD disk viste intet, den kunne ikke tilgås. Computer112 havde alligevel en løsning, min SSD disk blev sendt til udlandet og jeg er lykkelig for at modtage ekstern harddisk med alle filer reddet. Tænk at man havde lov at være så heldig. Fantastisk service og meget hurtig

⭐⭐⭐⭐⭐

Anna Boel Sigurdsson

12. oktober 2023

Min computers c-drev virkede ikke længere

Min computers c-drev virkede ikke længere og stod i BIOS som NULL og en it-ekspert kom og kiggede på min computer og kunne ikke få den til at virke. Han anbefalede at jeg fik tjekket harddisken hos et firma, som måske kunne åbne disken, så jeg fik reddet mine dokumenter og billeder. Jeg kontaktede Computer112 og Casper var ikke sikker på om han kunne redde dataene. Det lykkedes heldigvis for ham, så jeg var meget glad for hans hjælp.

⭐⭐⭐⭐⭐

Erik Hegelund-Frederiksen

8. juli 2023

Compter112 – fantastisk service/pris.

Jeg havde et meget akut problem et USB-Stick, som pludselig ikke kunne læses på computeren og derved kunne jeg ikke få adgang data.
Tog derfor kontakt til Compter112 – og forklarede mig situation. Herfra tog det fart afleverede mit USB-Stick mandag og næste formiddag stod jeg med et nyt USB-Stick alle mine data.
Kan kun anbefale Compter112 – fantastisk service/pris.
Helt klart at Compter112 vil blive kontaktet igen hvis jeg får problemer en anden gang.
Stor tak til Computer112.

Hilsen Henrik

⭐⭐⭐⭐⭐

Henrik Olsen

6. juli 2023

God, professionel

God, professionel og hurtig udførsel af opgave med at reetablere slettede filer

⭐⭐⭐⭐⭐

Tom Østergaard - NaviTech a/s

3. juli 2023

Super hurtig og effektiv,

Super hurtig og effektiv, fik reddet alle min dato som går 20 år tilbage- det er jo guld værd.
Kan klart anbefales.
⭐⭐⭐⭐⭐

Kristina Christensen

21. juni 2023

Fantastisk !

Casper har været en stor hjælpe.
Kan klart anbefale Computer 112

⭐⭐⭐⭐⭐

Caspar Westh

18. juni 2023

Super hurtig håndtering og løsning af…

Super hurtig håndtering og løsning af problem med defekt ekstern harddisk.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lars Ulrik

15. juni 2023

Casper var yderst professionel

Casper var yderst professionel hele vejen igennem, og gjorde mig opmærksom på at det ikke var sikkert at alt data kunne genskabes, dog lykkes det er genskabe alt hvad der var slettet og jeg betalte min regning med glæde og det havde jeg også gjort hvis han ikke kunne genskabe noget, idet jeg var godt informeret inden igangsættelse af arbejdet! alle pegene værd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Steffan Marx

26. marts 2023

Det var et fremragende arbejde

Det var et fremragende arbejde med at genskabe de “forsvundne” filer fra en særdeles defekt harddisk, som Casper udførte. Tak for det

⭐⭐⭐⭐⭐

Leif Jensen

24. marts 2023

Alle mine data

Alle mine data (fotos) blev genskabt på få dage. Meget venlig betjening.

⭐⭐⭐⭐⭐

Stig Englund

21. marts 2023

Super fint vellykket arbejde.

Super fint vellykket arbejde.

⭐⭐⭐⭐⭐

Allan Lyngsø

15. marts 2023

Hardrive corrupted

Right before an important application my hardrive had gotten a corrupt file that changed the whole contents of my hardrive into RAW files. In a panic I contacted Computer 112. I got it to Casper right away and he kindly recovered nearly everything in a friendly and very fast fashion. I would definitely use Conputer 112’s services again!

⭐⭐⭐⭐⭐

Luke Parker

5. marts 2023

God og hurtig betjening når uheldet er…

God og hurtig betjening når uheldet er ude.

⭐⭐⭐⭐⭐

claus kunckel

24. februar 2023

Meget tilfreds

Jeg tabte min eksterne harddisk og kunne ikke komme i forbindelse med den. Casper Schou skaffede mig 100% af filerne tilbage. Det er selvfølgelig ikke gratis, men det er absolut pengene værd at få sine fotos m.m. tilbage.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jens Østerby

21. februar 2023

Jeg havde en ekstern harddisk

Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jette Monzska

14. februar 2023

Hurtig og god service

Hurtig og god service, fik reddet alle mine fotos på en defekt ekstern harddisk

⭐⭐⭐⭐⭐

Ayöe Vibeke Pold

30. januar 2023

Super Service

Super god service
Casper er super hjælpsom. Fik reddet alt det vigtig ud af min harddisk. jeg havde opgivet alt håb om at få mine ting reddet, fandt så Compiter112 og Casper hjalp med at redde det, en stor tak for et godt stykke arbejde.
Mvh.

⭐⭐⭐⭐⭐

Peter Kjærulff Larsen

30. december 2022

“Død” harddisk

Havde en harddisk der var “død” uden at have backup så STORE problemer. Kontaktede 112computer der reddede alle data, STOR TAK til Casper!
Mvh Carsten Petersen (TopTool a/s)

⭐⭐⭐⭐⭐

Carsten Petersen (TopTool a/s)

6. december 2022

God, pålidelig service

Casper er super hurtig og hjælpsom. Fik reddet alt ud af min harddisk på trods af at det så lidt sort ud. Han besvarer gerne eventuelle spørgsmål man skulle have og give gratis et tilbud på hvad der kan reddes når han har kigget på hvor meget der kan reddes ud. Fik også min harddisk før end det aftalte tidspunkt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Christine Hjorth Andreassen

9. november 2022

Super god service og yderst kompetent behandling

Super god service og yderst kompetent behandling! Mine data blev reddet selv om jeg havde opgivet alt håb. Jeg giver Computer112 og Casper mine varmeste anbefalinger – det er alle pengene værd

⭐⭐⭐⭐⭐

Stine Severinsen

19. oktober 2022

Fin oplevelse og 100% gendannelse

Fin oplevelse og 100% gendannelse af data
En ægte datanørd i kundedialogen, men intet problem.
Eneste udfordring var koordination af levering og opsamling.
Bruger gerne computer112 igen

⭐⭐⭐⭐⭐

Mark Kjerdstrøm

1. august 2022

Fotos reddet 👍

Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen 👍

⭐⭐⭐⭐⭐

lone jensen

23. juli 2022

I en total panik situation fik jeg fat…

I en total panik situation fik jeg fat på Computer112. Jeg havde en super god dialog med Casper fra firmaet og han var særdeles forstående og kommunikerende omkring hvad der kunne gøres. Jeg fik et fint tilbud – meget klart – og hvad man kunne håbe på (og frygte) i forbindelse med at genskabe data.
Undervejs i processen fik jeg god info fra firmaet og til min store glæde (og overraskelse) lykkedes det at redde 100 procent af hvad jeg anså som potentielt mistet.
Så herfra stor anbefaling af Computer112. Jeg vil ikke betænke mig et sekund på at komme tilbage.
Og ja – det er ikke billigt – men det ved man fra start.

⭐⭐⭐⭐⭐

Gert Sørensen

6. juni 2022

Rigtig fint forløb

Rigtig fint forløb, med en harddisk der var “brændt af”, efter at have været tilsluttet forkert/defekt strømforsyning.
God kommunikation undervejs, fik tilbudspris efter diagnosticering – og alt data reddet.

⭐⭐⭐⭐⭐

Rune Kring

25. maj 2022

Leveret som aftalt

Leveret som aftalt, stort set alt reddet – tusind tak til dig, Casper!

⭐⭐⭐⭐⭐

Mimi Musgrove

21. maj 2022

Exceptionel service

Exceptionel service. Alt gendannet.
Ekstremt dygtig, fleksibel og effektiv.
Alt data blev gendannet.

Ringede sent om aftenen med et akut problem og fik kontakt inden for få minutter. Rådgivning og vejledning fra første minut og 100% gennemsigtighed i mulighederne og udsigterne under hele processen. Hurtig besvarelse af alle henvendelser og en gennemgående helt utrolig ansvarlighed og forståelse for at løse problemet.

Ville til enhver tid betro med et lignende problem og kan kun give Computer112 mine varmeste anbefalinger.

Mange tak for hjælpen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ronnie

16. maj 2022

Min computer gik totalt ned!

Min computer gik totalt ned!
Min computer gik totalt ned; men fik computer 112 anbefalet!
Alle filer på min SSD harddisk blev reddet! Casper Schou ydede god vejledning og god service! Kan varmt anbefales!

T.W.F.

16. maj 2022

Alt håb var ude

Alt håb var ude, og havde mistet alt mit arbejde og date! MEN heldigvis fandt jeg Casper på nettet og det lykkeds ham at genskabe alt mit materiale! Tusind tusind tak! Zindy

Zindy Laursen

25. april 2022

Min eksterne harddisk crashede

Min eksterne harddisk crashede. Efter at have tørret mine øjne søgte jeg på nettet og fandt diverse sites, der kunne hjælpe. Fik umiddelbar kontakt til Computer112 og havde en god dialog. Harddisken røg med GLS og var fremme næste dag til en hurtig evaluering. Det lod til, alt stod til at redde!! Jeg fik mine data tilbage ca en uge efter og LANG tid før tidsfristen. ALT virker!!! Jeg håber ALDRIG jeg får brug for dem igen men kan klart anbefale dem til alle andre jer uheldige!!

Mikkel Rosendahl

21. april 2022

Tak for en super god telefon support.

Casper oplyste indledningsvis, at når mine data var intakte. Så ville en reparation af harddisk board og kontaktsæt mere end overstige prisen på en ny disk. Super med en tilbage kald på min henvendelse under disse omstændigheder.

Steen Jensen

5. april 2022

Computer112 hjalp mig med at få genskabt mine data fra et beskadiget USB stik

Jeg havde forgæves forsøgt at få hjælp fra anden virksomhed i Kolding, som ikke mente data kunne reddes. Computer112 kunne genskabe mine data med hjælp fra en engelsk virksomhed. Min USB blev sendt med post til reparation og på få dage havde jeg mine data igen. Jeg fik desuden professionel vejledning om, hvordan jeg fremover skal opbevare mine data. Aftalen var meget fair. Hvis ikke data kunne genskabes, ville jeg ikke få udgifter udover forsendelse.

Frederikke Nørbæk

4. april 2022

Fuldstændig genskabelse af data

Vores gamle eksterne hardddisc var brændt sammen, grundet isættelse af forkert strømforsyning. Havde harddiscen forbi en anden reperatør, som i arbejdet med at forsøge at prøve at genetable data, var kommet til at bryde vacumet omkring selve skiven og laserhovedet. De kunne ikke hjælpe.
1-1-2 måtte oprense alt for at undgå ny sammenbrænding.
ALLE data blev genskabt og overført til ny harddisc. Det var et valg mellem at miste alle børnebilleder og priser for genskabelse.
Vi valgte at betale for genskabelsen. Minder holder trodsalt længere og vejer mere end penge.
Er glad for dette valg.
Hurtig, sikker og god hjælp og kommunikation hele vejen igennem. Kan kun anbefales.

Rikke Munkholm

31. januar 2022

Stor anbefaling til Computer112!

Casper er utrolig dygtig og behagelig, og yder en fantastisk service. Hurtig afklaring med ødelagt harddisk og god pris.

Laura

14. januar 2022

Mit SSD drev crashede

Mit SSD drev crashede, imens det tog backup, og jeg mistede adgangen til alle mine dyrebare filer fra et stort mode-fotoshoot. Casper fra Computer112 tog mit drev ind om fredagen og havde hen over weekenden til mandag formået at genskabe alle mine filer.

Aldrig har jeg oplevet så hurtig og skøn service fra en smilende erhversdrivende, der var for min skyld villig til at arbejde henover weekenden.

Caspers hjælp har været uundværlig; TAK!

Sebastian Falck Stigsby

3. december 2021

Fremragende service

Computer112 håndterer situationen yderst professionelt. Jeg troede, at jeg havde mistet alt dataen på mine to harddiske, som ikke har virket i +10 år og i tillæg var der gået ild i én af dem, men det var ikke tilfældet. Alt blev gendannet, og jeg er utrolig taknemmelig.

Esben Møller

1. december 2021

Hurtig respons og god service

Hurtig respons og god service! Computer112 fik reddet alle mine data og afværget en total krise.

Eli Synnøve Vidhammer

28. september 2021

Rigtig godt arbejde fra Conputer112…

Rigtig godt arbejde fra Conputer112 som fik genskabt bl a. vigtige film og Video filer der var gået tabt da en stor HardDisk gik i stykker. Fin kommunikation fra start til slut. Prisen blev lidt dyrere end 1. tilbud men det var fuldt ud pengene værd. Kan kun anbefale C112.

Peter Bay, Eventmedarbejder Børnehuset Buen Hillerød Kommune.

28. september 2021

Exceptionel service. Alt gendannet.

Exceptionelt dygtig, fleksibel og effektiv.

Alt data blev gendannet. Ringede sent om aftenen med et akut problem og fik kontakt inden for få minutter. Rådgivning og vejledning fra første minut og 100% gennemsigtighed i mulighederne og udsigterne under hele processen. Hurtig besvarelse af alle henvendelser og en gennemgående helt utrolig ansvarlighed og forståelse for at løse problemet. Ville til enhver tid betro med et lignende problem og kan kun give Computer112 mine varmeste anbefalinger. Mange tak for hjælpen.

Rune Häckert Christensen

25. september 2021

Lynhurtig, super service, fair pris.

Der skete det som bare ikke må ske. En kun 4 måneder ekstern harddisk holdt lige pludselig op med at virke. Computer112 var meget hurtige til at reagere. Jeg kunne møde op personligt og aflevere den eksterne harddisk, og der blev sørget for, op til en weekend, at ringe og fortælle, at alt tydede på at alle data ville kunne blive reddet. Ugen efter var alle data trykket ud, og kunne anvendes uden problemer. Hele forløbet bag præg af at blive håndteret super professionelt, udført som aftalt til en fair pris. Jeg kan kun anbefale Computer112.

Dan Betak

25. august 2021

100% tilfreds

100% tilfreds 👍🏻

Oliver Bejerholm

20. august 2021

Min kærestes computer crashede

Min kærestes computer crashede. Jeg forsøgte at flytte harddisken over i min computer, men den var helt død. Jeg søgte på nettet og der var et par steder der tilbød at genskabe data, men der var ikke pris og/eller deres beskrivelse af service var gemt væk på hjemmesiden og ikke særlig godt beskrevet. Heldigvis havde Computer112 en gennemskuelig hjemmeside og nogle ca. priser. For at gøre en lang historie kort, så genskabte Computer 112 min kærestes data, så billeder af vores dreng som lille ikke gik tabt for evigt! Tak Computer112 !! :)

Martin Nielsen

20. august 2021

Over alt forventning.

 Alle data blev reddet 100% og endda før den tid, der var sat af til det. Fantastisk og hjælpsom service. Jeg ville give mere end 5 stjerner, hvis det var muligt. Tusind tak!

Jonas Holme

12. august 2021

Alt var som det skulle være

Resultatet var klar før tid. Og alle filer blev gendannet.

Jakob Clausen

5. august 2021

Jeg fik reddet mine data. Stor tak.

Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance:-)

Bjarne Juul

9. juli 2021

Reel behandling og 100% redning af data

Min harddisk ‘stod af’, og efter søgning på nettet valgte jeg Computer112 til at forsøge at redde dataene. Alle data blev reddet. I tilgift har jeg fået professionel vejledning i opbevaring af data.
Jeg er en meget tilfreds kunde, der varmt kan anbefale Computer112

Svend Erik Ladefoged

21. maj 2021

Super flot behandling – Anbefales på det kraftigstes

Super flot behandling fra først til sidst. Fortæller om forløbet (indhold, forløb, færdigdato) – og det holder. Begrunder undervejs, hvis der skal ændringer. Fagligt godt arbejde. Anbefales på det kraftigste

Benny Haugshøj

17. maj 2021

Super og hurtig service

Super og hurtig service

Flemming Christensen

17. maj 2021

Fantastisk og effektiv service

Fantastisk og effektiv service

Peter

15. maj 2021

Stor ros til Computer112

Stor ros til Computer112, jeg kom til Casper med en ekstern harddisk som et andet firma havde forsøgt at redde uden held. Casper var helt ærlig og reel omkring opgaven og det viste sig heldigvis at, han kunne løse den på kort tid og til vores fulde tilfredshed.

Carsten Fosvang

15. april 2021

Der var et hurtigt og effektivt svar på…

Der var et hurtigt og effektivt svar på min henvendelse om et problem på “slettede” filer på HDD.
Også hurtigt resultat med rigtig mange læsbare filer.
Kan absolut anbefales.

Bjarne Sanddahl

15. april 2021

Firmaet der kan redde alt

Firmaet der kan redde alt. Super vejledning og betjening. Fabelagtigt firma der fik liv i min smadrede harddisk. Kan kun anbefale firmaet til andre.

Anna Hald Thøisen

15. april 2021

Fik redet alle mine billeder

Fik redet alle mine billeder , utroligt godt arbejde og hurtig svar når man skrev til Casper. så skal nok anbefale jer hvis jeg hører nogen med samme problem som jeg havde.

Peter Mølgaard

10. april 2021

Fantastisk service

Fantastisk service
Computer112 fik en meget ødelagt harddisk over, hvor jeg havde nogle vigtige billeder på. Da harddisken var meget ødelagt og det ville være temmelig bekostelig at få lavet – fandt Casper fra Computer112 en super løsning med en engelsk samarbejdspartner og jeg fik en ny harddisk hvor næsten alle mine tidligere billeder var genskabt.
Hele vejen igennem får man opdateringer fra Computer112, så man hele tiden ved hvad der sker i sagen. Vil klart bruge Computer112, hvis jeg en anden gang har brug for kunstig åndedræt til en computer eller harddisk.

Julia Haugaard Thaarup Johanse

7. april 2021

Kan kun anbefales! Alle data reddet :-)

Super god service!
Min harddisk med AL info for mit firma brød sammen – så jeg var ret tæt på også at bryde sammen. Og nej – jeg havde ikke en back-up. Så jeg googlede rundt på nettet og læste anmeldelser og Computer112 har nogle af de bedste, så jeg tænkte, at det var værd at gå efter. Og det var det! ALLE data er reddet – halleluja!!!
Min datters harddisk med alle foto fra efterskolen og gymnasiet er også blevet ulæselig, så jeg regner med at give hende et “gavekort” til Computer112 i fødselsdagsgave.

Anna

6. april 2021

Casper reddede familiens fotoarkiv!…

I 2020 flyttede vi og vores harddisk med alle vores familiefotos siden 2005 fik en skade som medførte vi ikke kunne læse data på disken. Jeg kontaktede Casper som gav en god pris og fornuftige vilkår på at redde data – no cure no pay – gratis forundersøgelse og kun hvis data kunne redes krævede det betaling.

Casper leverede varen og vi har nu familiens fotoarkiv på plads igen.

Super service – det er ikke billigt, men absolut konkurrencedygtige priser.

Giver Casper mine bedste anbefalinger.

Claus Visti Hansen

5. april 2021

Af hjertet tak, min Caspermand

Mit liv er kaos, mit liv er torden
Mit liv er ømhed og salig orden
Og hvis jeg kan, jeg vil og jeg tør
Så lykkes min kærlighed før jeg dør

Af hjertet tak, min Caspermand
Med hjælpehånd og klar forstand
Forlened mig en salig orden
Farvel til kaos og til torden … :-)

Søren Chr. Lund

25. marts 2021

Anmeldelse af Computer 112

Service hos Computer 112 var en virkelig god oplevelse. Alt gik som det skulle fra første kontakt til en aflevering af opgaven til mig. Det var helt som den skulle være og til tiden. Kan anbefales til rekonstruktion af indhold på defekte harddiske.

Peter Roland Hansen

9. marts 2021

112 redder dig

Som alle andre, så er der ingen tvivl om at Casper / 112 er dem der kan redde jeres data.
Det er dyrt, meget dyrt – omvendt er det en branche hvor kunderne kun kommer sjældent, og de er specialiseret til at redde dine uvurderlige data… (så man skal ikke tænke over prisen… da det koster ikke at lave back up af sine vigtige data…)
Har du et problem med dine data – kan jeg 100% anbefale Casper/112….
Klar tale / Klar aftale….til tiden…
Hilsen Tilfreds kunde

Dan Hansen

2. marts 2021

Hurtig behandling og alle data blev…

Hurtig behandling og alle data blev reddet. Jeg havde en ekstern harddisk med mange billeder, som jeg gerne ville have reddet. Harddisken virkede ikke længere. Alle data blev reddet, og lagt over på en ny harddisk. Det hele blev klaret forholdsvist hurtigt. Casper var let at komme i kontakt med under hele processen.

Martin Brandstrup

25. februar 2021

Fantastisk god kundeoplevelse

Selv om min harddisk ikke stod til at redde, fordi den havde kørt for længe med defekte læsehoveder, blev jeg alligevel ganske opløftet af at lære Casper fra Computer112 at kende.
Han er fantastisk venlig og serviceminded og giver sig god tid til at forklare selv vanskelige tekniske detaljer. Han følger løbende op pr. telefon og e-mail, så man aldrig er i tvivl om, hvad status på sagen er, og så synes jeg, at firmaet er helt enestående ved 1) ikke at kræve noget depositum og 2) kun kræve betaling, hvis alle data kan reddes! Er det sidste ikke tilfældet, vil man blive præsenteret for en liste over de data, der kan reddes. Er der intet på denne filliste, som man finder bevaringsværdigt, betaler man intet, og ellers kan man selv afgøre, hvor meget man synes, det er værd at redde.
I mit tilfælde var der som sagt ikke noget at gøre, og jeg endte med ikke at betale så meget som en eneste krone, til trods for at Casper havde brugt ganske meget tid i forsøget på at redde mine data!
Jeg kan på det varmeste anbefale Casper og Computer112 til alt og alle oven på en exceptionelt god kundeoplevelse!

Bent Lystbæk

13. februar 2021

Computer112 løste den opgave som ingen andre kunne!

Computer112 løste den opgave som 2 andre virksomheder samt 2 privatpersoner ikke kunne!
Super veludført arbejde med at re-store min eksterne harddisk’s data 100%.
God løbende dialog med udviklingen i sagen.
Så tøv ikke med at tage kontakt til Computer112 hvis du har behov for at få genskabt dine data.

Torben Jensen

5. februar 2021

Ekstrem kompetent og meget venlig betjening

Computer112 kan VARMT anbefales. Fra jeg ringede og klagede min nød, indtil jeg modtog mine ALLE mine data igen, har det været en fantastisk oplevelse. De støtter i hele processen og det giver stor tryghed, når man hverken ved ud eller ind. Og så kan de virkelige REDDE data. Derfor – hvis du tror, at alt håb er ude, så giv dem lige en chance. De kan trylle:-)

Maria Sofia Rosengren

22. januar 2021

Førsteklasses rådgivning

Selvom det ikke kunne lade sig gøre at redde harddisken, fik jeg stadig førsteklasses rådgivning af Casper Schou.

kyhnmadsen

22. januar 2021

En god betjening og veludført opgave på…

En god betjening og veludført opgave på at få reddet en ekstern harddisk. Perfekt med de varierede priser på arbejdet, alt efter hvor meget det haster.

Sara Itkin

30. december 2020

Reddede data til journalistisk arbejde

Som journalist skulle jeg i forbindelse med noget research have genskabt noget data, og Casper og Computer 112 var virkelig hurtige og effektive til at redde materialet. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger og vil absolut bruge ham igen, hvis jeg en dag havner i samme situation

Thomas

30. december 2020

Data reddet fra skadet ekstern harddisk

Hos Computer112, har jeg oplevet en helt igennem professionel tilgang til at genskabe tabt data. I mit tilfælde en ekstern harddisk, hvor en meget stor del blev reddet, også til en fornuftig pris.

René Christoffersen

9. december 2020

Hurtig reparation af ekstern harddisk

Jeg skulle have repareret en ekstern harddisk. Casper fra Computer112 var meget god til at forklare problemet med harddisken, hvordan det kan være opstået, og hvordan man løser det. Alt har været grundigt, hurtigt og professionelt.

Allan

24. november 2020

Hurtig og effektiv hjælp

Jeg har haft stor glæde af assistance fra Computer 112. Jeg begik den utilgivelige fejl, at jeg kun havde gemt nogle dokumenter på et USB-stik. Det gør jeg aldrig, aldrig mere, for pludselig virkede USB-stikket ikke. For mig var det en afvejning af at skulle starte forfra med at skrive teksterne på USB-stikket eller søge teknisk hjælp til problemet. Casper Schou løste mit problem hurtigt, effektivt og til en rimelig pris. Jeg håber ikke, at andre havner i samme situation som mig, men skulle det ske, kan jeg varmt anbefale Casper Schou og Computer 112

Peter Fjerring

24. november 2020

Super service

Super service, hurtigt svar på mails og sms.
Perfekt Recovery af mine diske, som sad i raid 5 på en SBS server.
Tak for hjælpen Casper. Mine data er intakte.

Morten Florin

29. oktober 2020

Billeder reddet fra defekt harddisk.

Billeder reddet fra defekt harddisk.
En gammel harddisk med uerstattelige billeder og videoer var blevet defekt.
Jeg forsøgte først selv at genskabe harddisken med både gratis og kommercielle diskværktøjer uden held.
Jeg kontaktede herefter Computer112 som udskiftede læsehoveder og genskabte hele disken.
Fantastisk dygtigt arbejde og professionel service

Rune Tvilum

29. oktober 2020

Computer112 reddede alle mine data

Computer112 reddede alle mine data efter disk crash meget hurtigt og til den aftalte pris. Tror ros til Casper

Anders Koldby

11. oktober 2020

STOL ikke på andre firmaer, og smid ikke jeres diske ud før den har været forbi Computer112.

Kan varmt som i varmt anbefale Computer112 til at redde jeres data. Indleveret / sendte først min disk til at andet data recovery firma i Jylland, (Kolding)som måtte opgive at redde noget som helst. Og jeg lige så godt kunne smide den ud, Var deres udmelding. Da der lå både vigtige firma filer samt personlige billeder var sorgen stor primært hos min kone da det var billeder af vores børn. Jeg valgte at kontakte computer112 og fik en rigtig god snak med Casper, vi aftalte at jeg skulle udfylde deres formular på deres hjemme side til en gratis analyse… ca. 1½ time efter jeg havde indleveres disken fik jeg en pris på hvad det kunne komme til at koste, og vi accepteret deres tilbud, 14 dage efter fik vi en mail fra Casper om at de havde, kunne redde 90 % af vores billeder / filer, og vi lige skulle godkende vedhæftet filliste over de reddet data, hvis vi ikke kunne godkende listen skyldte vi ikke noget. (en helt fantastisk god service).vi sagde selvfølge ok og kunne hente data dagen efter, Moralen, STOL ikke på andre firmaer, og smid ikke jeres diske ud før den har været forbi Computer112.

Kristian petersen

7. oktober 2020

Jeg havde en harddisk med billeder fra…

Jeg havde en harddisk med billeder fra de sidste 20 år af vores liv. Foto/film fra dåb, bryllup, konfirmationer, ferier osv… Jeg tabte den på gulvet, og disken var død!!
Vi var knust over tabet.. Uheldet skete en søndag.. Jeg fandt Casper på nettet ringede til ham – jeg kørte ud søndag aften og afleverede disken. Casper mente han godt kunne redde vores data. Efter et par uger fik vi den dejlige nyhed at alle data var reddet!!
Kæmpe tak til Casper, helt fantastisk at du kunne hjælpe os!

Anders List

24. august 2020

Kig ingen andre steder!

Kig ingen andre steder! Jeg havde søgt læææænge efter det bedste sted.
Her er de bedst, billigst og top proffer!
Min harddisk som havde været ødelagt og ikke virket i 3 år, fik de trukket ALLE data (240gb) ud af, selvom flere havde fortalt at jeg aldrig fik den til at virke igen.

Jeg var 100% tryg i hele forløbet.
De melder hurtigt tilbage, overholder aftalerne og har rigtig god forståelse for hvor vigtige dataene kan være for en.

Ps. Et stort plus er at der ikke er div smågebyrer eller ekstra omkostninger.

De overholder den aftalte pris!
Faktisk blev det flere hundrede kroner billigere end først oplyste pris på trods af harddiskens tilstand 🤩

Adem Sørensen

23. august 2020

Super professionel og tryghedsgivende

Casper er rar og meget ærlig, hvilket giver en stor tryghed. Vi havde en god dialog, fik god rådgivning og fik genskabt alle de vigtige filer, som vi var bange for at vi havde tabt. Stor tak til Computer112.

Stine Elmbæk Jacobsen

14. august 2020

Computer 112 var helt fantastiske

Computer 112 var helt fantastiske og reddede billeder fra en 10 år gammel ødelagt mac book. Konfirmationen reddet!!! Tak😀

Marianne Klemmensen

30. juni 2020

Rigtig solidt

Rigtig solidt
Computer 112 genoprettede mine data i en effektiv proces. No nonsense: indlevér din døde eksterne harddisk, og vi skal gøre hvad vi kan for at du får indholdet igen. Alt lykkedes til tiden og til aftalt pris. Mine data for 9 år blev leveret tilbage i perfekt stand på en professionel ekstern platform. Jeg kan kun anbefale Computer 112.

Tom Pedersen

8. juni 2020

99,9% af mine data blev reddet….

99,9% af mine data blev reddet efter nedbrud af ekstern harddisk – alene det er jo fantastisk. Når så Casper samtidig optræder yderst professionelt, og er meget serviceminded i forhold til aflevering og afhentning af harddiske – så er der alle de bedste anbefalinger herfra!!

Jan Christensen

18. maj 2020

Casper er intet mindre end en Superhelt…

Casper er intet mindre end en Superhelt ! Professionel og yderst fair og tillidsvækkende service. Ekstern harddisk gået i stykker indeholdende samtlige billeder fra 2019 inklusive sønnens bryllup og 2 ugers ferie i USA. Alt sammen reddet. Dybt taknemmelig.

Astrid Tyge Nielsen

6. april 2020

genskabte mine data.

Computer112 hjalp mig med at genskabe mine data.

Henrik Storck

11. marts 2020

God rådgivning

God rådgivning. Ny HDD med mine alle data klar før forventet.

Ebbe Rolf Nielsen

10. marts 2020

Redning af tabte billeder pyha

Alle billeder fra mine forældres guldbryllup mappen var blevet slettet ved en fejl så var gode dyr rådne computer112 blev ringet op kom og hentede disken ud af computeren og tænk en gang alle billeder minus et enkelt blev genskabt.
Uerstatteligt blev erstattet fantastisk

Jeg kan varmt anbefale www…computer112.dk

Thomas

9. marts 2020

Hurtigt og til en perfekte pris

da vores eksterne harddisk var gået i stykker med alle billeder af vores familie (nyfødt baby, ferier, videoklips m.m.). Samme dag havde vi forsøgt at få hjælp ved en lokal butik hvilket vi aldrig skulle havde gjort computer112 gjorde hvad vi ikke havde ture håbe på, kunne lade sig gøre
Alle data blev reddet mange gange tak til computer112 – casper

B.R.

26. februar 2020

Jeg havde fået slettet alt på min eksterne harddisk

Jeg havde fået slettet alt på min eksterne harddisk da jeg ville opdatere min pc med Windows 10. Computer112 har reddet alle mine data igen.

Christina Janns

24. februar 2020

Personlig og samvittighedsfuld betjening hos Computer112

Hos Computer 112 får man en meget personlig og ansvarsfuld betjening med en minutiøs forklaring på, hvad man kan forvente af processen med at “redde” data. Der bliver ikke lovet for meget, og hvis ikke alle data kan reddes, skal man ikke betale den fulde pris. Det er en meget fair proces, og mest til kundens fordel, da der ofte ligger den samme arbejdsindsats – og investering fra firmaets side – bag. Jeg fik selv reddet alle data, og kan derfor ikke være andet end tilfreds. Som erhvervskunde giver jeg på baggrund af ovenstående den varmeste anbefaling af Computer 112, hvor man roligt kan aflevere sin eksterne harddisk el. lign., hvis der er opstået problemer, der behøver professionel hjælp.

Dirk Lund Christensen

14. februar 2020

Kan varmt anbefale Computer112

Casper har reddet størstedelen af mine filer (ca. 90.000 filer) på en ekstern harddesk, hvor jeg var kommet til at overskrive dem med nogle systemfiler, som havde slettet ALT!

Casper lavede en gratis analyse, forklarede hvad der var galt og hvad han kunne gøre samt gav mig en pris. Jeg skulle kun betale, hvis jeg herefter ønskede at få filerne reddet – uden garanti at han kunne redde alt. Så må man jo selv afgøre, om det er prisen værd. Jeg var lykkelig for det, som han kunne redde, og synes bestemt ikke, at det er dyrt sammenlignet med andre.

Jeg ville ønske, at jeg havde givet ham en liste over filtyperne, da han i så fald nok havde fået reddet flere filer.

Casper har hele vejen igennem været super-professionel og enormt imødekommende, og jeg vender helt sikkert tilbage til computer112, hvis jeg nogensinde er så uheldig igen.

Tak for hjælpen, Casper!

Tine Søderberg

10. februar 2020

Super service. Leveret til den aftalte tid,

Super service. Leveret til den aftalte tid, og fin feedback undervejs. Lidt pebret pris, men de andre jeg har kigget på har samme prisleje, så det er jo hvad det er ;)

Ronnie Bjørnlund Nielsen

28. januar 2020

Defekt SSD drev. Hurtig og meget kompetent service.

Hurtig og meget kompetent service i forbindelse med udtræk af vigtige data fra et defekt SSD drev på min PC. Jeg modtog mine data på et nyt medie dagen efter at jeg havde indleveret det defekte SSD drev til Casper hos Computer112.

Jan-Erik / Manager, R&D, Process Development

27. januar 2020

En kæmpe tak fra en nu LYKKELIG ku studerende

Stor tak til computer112 for at rede alle data fra min bærbar pc, som gik ned lige pluslige under en opgave skrivning.

Jeg kontaktede computer112 om aften og fik lov til at komme min computer med det samme. Jeg kørte ud med den ved en 21 tiden og dagen efter kunne jeg hente den igen, samt mine data. Jeg må indrømmer jeg var meget overasket over den ekstremt hurtige og effektive service. Udover det var min pris helt fantastisk taget tidspunktet og hvor hurtig de fik reddet alle data fra en (fysisk defekt harddisk) i betragtning.

Til sidst, super søde – fik da også en lot god snak med Casper, rigtig hyggeligt.

Alt i alt en virkelig god oplevelse som jeg kan anbefale til det yderste hvis du skulle være så uheldig at stå i de samme dummer situation som jeg var ude for, eller noget tilsvarende.

Tak er kun et fattigt ord

Mikkel Schou

26. januar 2020

Kan varmt anbefale Computer 112

I december måned 2019, købte jeg gennem Computer 112 en ny stationær Computer og fik den installeret med alt det tilbehør jeg havde ønsket mig. Alt gik lige efter planen og er i dag meget glad for mit nye produkt. Kan varmt anbefale Computer 112

Sven Andersen

21. januar 2020

Computer112 Reddede

Casper reddede de fleste af mine data fra en defekt harddisk. Fik en oversigt med de filer som kunne reddes (og dem der var defekte) og skulle kun betale hvis jeg ønskede at få reddet filerne. I mit tilfælde var 390 filer defekte men 7820 blev rededet! Hele forløbet var bare i orden og kan helt klart anbefales.

Henrik Sørensen

13. december 2019

NAS server brudt sammen

NAS server brudt sammen efter lynnedslag. Afleverede serveren til gratis analyse, og fik et tilbud på rep. meget hurtigt efter. Det var desværre en større opgave,så jeg valgte at takke nej til tilbudet. Hele vejen igennem yderst saglig rådgivning, og stor forståelse for mit valg. Yderst servicemindet virksomhed,der kun varmt kan anbefales.

Olav Kirk Johansen

20. november 2019

Ærlig og god rådgivning

Ærlig og god rådgivning! Jeg ringede for at høre om jeg kunne få hjælp med lettere uforklarlige corruptede filer på min harddisk. Jeg fik et ærligt svar (hvis noget kunne reddes, hvilket nok var usandsynligt, ville det prismæssigt næppe kunne betale sig). Super flink og hjælpsom med at guide mit til hvad jeg nu bør gøre fremover.

Malene Bredahl Hansen

15. november 2019

Really good service

Really good service and competent ensureing of our data. Very professional handeling, we would use Computer 112 again. 

Peter Madsen,Technical Manager, GoodLife Foods,Daloon

22. oktober 2019

Computer112 er en meget professionel…

Computer112 er en meget professionel virksomhed med et godt forretningskoncept for os som kunder, hvilket fremgår tydeligt på hans hjemmeside. Der er der informative forklaringer på processen fra en skadet HDD til det lykkes at redde en defekt HDD. I processen undervejs med at redde data har Casper Schou en god kommunikation.
Computer112 kan varmt anbefales

Peter Borre

26. september 2019

Fin service

Fin service, levering som aftalt.

JJ-Montage ApS

26. september 2019

Fantastisk service

Fantastisk service, altid parat til at give gode råd. Er hurtig til at finde ud af problemet og så udføre arbejdet. Nem at komme i kontakt med, hvis behovet opstår. Altid rar og imødekommen. Vil helt bestemt bruge Computer 112 igen og ksn varmt anbefale at bruge Computer 112 ved problemer.

Winnie Katz

26. september 2019

Alle data reddet!

Jeg havde min harddisk til analyse efter et strømnedbrud, hvor jeg dagen efter havde svar på, at den var defekt, men at dataen kunne reddes. I løbet af ganske få dage, fik jeg en ny harddisk, som virkede upåklageligt og med al data reddet.
Mange tak for hjælpen, jeg kan varmt anbefale Caspers service!

Esben

11. september 2019

kvalificeret assistance

Fik kvalificeret assistance til at få overført data fra crashet ekstern HD, dog bør man være forberedt på, at pris kan være ret høj !

Jørn R. Hartmann

12. juli 2019

Skide God service

Havde haft periodiske fejl på min pc
Havde haft periodiske fejl på min pc. Afleverede den så til computer112 og dagen efter var alt ingen løst. Skide God service og til en god pris kan varmt anbefale!

Jannik Frank Nielsen

2. juli 2019

Fantastisk service hjælp hele vejen…

Fantastisk service hjælp hele vejen…
Fantastisk service hjælp hele vejen igennem processen alle data reddet på under 3 dage og prisen var bare helt i top

Louise roes Hansen

2. juli 2019

Super service – anbefales

Super service – anbefales
Super service, God telefonisk rådgivning indledningsvis, god mail opfølgning og fuld tilfredshed med godt slutresultat til den lovede pris.

Joachim Faber-Rod

21. juni 2019

Vi havde en SSD med beskadigede NAND

Vi havde en SSD med beskadigede NAND…
Vi havde en SSD med beskadigede NAND kredse, som Computer112 lykkedes med at redde data fra.
Det var en positiv oplevelse og vi var glade for den service og fleksibilitet som vi blev imødekommet af.
Jeg kan sagtens anbefale Computer112 til andre som måtte stå i samme situation.

Christian Topsøe / IT Supporter hos Johannes Fog

11. juni 2019

God service

God service – Casper reddede 90% af mine filer på min ødelagte harddisk! Det er dyrt at ødelægge ting, men hos Computer112 betaler du ikke en krone før du ved hvilke data du præcist kan få reddet!

Lille detalje, så er prisen uden moms – Jeg talte i telefon med Casper og fik et ca. bud, prisen holdt nogenlunde – Men så skulle der lige lægges 25% oveni.

Der arbejdes hurtigt inden for den aftalte periode!

Trine Krabbe Mogensen

11. juni 2019

Super behageligt

Super behageligt, pålideligt og lidt dyrt, med man får hvad der er aftalt :-)

Martin

16. april 2019

Rigtig fin og fleksibel service

Rigtig fin og fleksibel service. Fik det aftalte til aftalt tid. Dog skal man være opmærksom på, at hvis man vil betale med MobilePay, så skal man sikre sig forinden, at man har lov til at betale det beløb, som regningen lyder på.

Helle

10. april 2019

Dygtig som i rigtig dygtig

Dygtig, hurtigt, præcis, prof

Lars Henriksen

21. marts 2019

fin behandling

fin behandling – Dejligt at få reddet sine familiefotos – nu er konen rolig igen.
Dyrt men godt

Jan Sørensen

21. marts 2019

Effektiv og professionel no-nonsense…

Effektiv og professionel no-nonsense data recovery – klart anbefalelsesværdig!

Christian

21. marts 2019

Alt som det skal være

Alt som det skal være, alle data reddet og til den rigtige pris

Christian M

15. februar 2019

Fremragende service!

Jeg ringede (ret ked af det; læs grædende) til Casper/ Computer112 en lørdag formiddag, da vores eksterne harddisk var gået i stykker med alle billeder af vores lille familie (nyfødt baby, ferier, videoklips m.m.). Samme dag havde vi forsøgt at få hjælp ved en lokal IT butik, men de sagde, at de ikke kunne redde indholdet. Casper beroligede mig, sagde han gerne ville se harddisken, lave en gratis analyse og komme med hans bud på om indholdet kunne reddes. Casper var hurtigt til at svare tilbage, ydede professionel service fra start til slut og i dag har vi alle billederne igen. Jeg kan varmt anbefale computer 112 og bruger dem igen, hvis uheldet er ude.
Mvh

Iben Andersen

1. februar 2019

Jeg var ved at skrive min…

Jeg var ved at skrive min…
Jeg var ved at skrive min bacheloropgave da min computerskærm pludselig bliver blå med en besked om at min PC skulle repareres. Selv om jeg fulgte instrukserne på skærmen var der intet der virkede, der stod bare “Automatic repari couldn’t repair your PC”. Jeg vidste på det tidspunkt ikke at det betød at den opgave jeg havde arbejdet så længe og hårdt på var væk!
Jeg havde nemlig været så dum ikke at have et backup system på min pc.
Jeg fik fat i en selvstændig computerekspert som gjorde alt hvad han kunne for at redde min opgave, men min harddisk var desværre for ødelagt til at han kunne få andet end filer med firkanter og y’er ud af den. Han sagde at min eneste chance for at få opgave tilbage var at kontakte et firma der kunne skille harddisken ad og reparere den manuelt. Jeg var helt fortvivlet! Sådanne firmaer hænger ikke på træerne, men min mand fandt Computer112 på nettet. Jeg skrev til Casper, som er ejeren, nytårs aften kl.18:36 og han svarede med det samme.
Jeg skulle bare oprette min harddisk til en gratis analyse på hjemmesiden og komme ind med den.
Vi fik lov til at aflevere harddisken uden for åbningstiden da det hastede og Casper havde allerede analysen klar samme aften!
Han havde formået at reparere min harddisk og redde alle mine data!
Jeg var jublende glad! og selv om jeg havde valgt den løsning hvor det ville tage 9 hverdage før jeg fik mine data, var de allerede klar efter 5 hverdage.

Jeg havde ikke kunnet skrive hele min opgave en gang til.

Casper og Computer112 fortjener 5 stjerner for deres arbejde og gode kundeservice.

Venlig hilsen

Amanda Kronman

30. januar 2019

Igennem helt fantastisk service, og handlings forløb

Igennem helt fantastisk service, og handlings forløb

Har/havde en harddisk i vores firma computer, hvor vores regnskabs program lå på denne holdt lige pludselig op med at virke lørdag eftermiddag, gode råd var dyre, og var lidt desperat da vi snart skulle lave vores moms, søgt på nettet og fandt frem til computer112 som til alt held havde deres telefon åben for at man kunne ringe alle dage mellem 09 – 21. ringede og fik en meget behagelig herre i røret som gradvis gik igennem hvad vi skulle gøre og hvad de kunne gøre, de skulle som start have disken ind og kigge på den hvilket forøverigt var helt gratis, ydermere da det hastet lidt fik vi lov til at komme ind med disken om søndagen, jeg valgte selv at køre ud med den. To timere senere havde vi en fejlbeskrivelse samt en fast pris og hvor hurtigt de kunne redde vores data. 3 dage efter havde vi alle vores data og til en for os en helt fantastisk pris, tusinde mange gange tak, dejligt at den slags firmaer findes og at god kunde service også stadig findes.
Mvh

Erik B

30. januar 2019

Super god oplevelse med Computer112 og Casper Schou!

Super god oplevelse med Computer112 og Casper Schou!
Casper reddede al den data vi skulle bruge, bl.a. bryllupsbilleder osv., så lektien om backup er helt sikkert lært :)
Kan varmt anbefale den professionelle måde at køre forretning på, og Computer112 er også, uden tvivl, den billigste jeg kunne finde.
Kan ikke sætte en finger på noget der skulle være anderledes!

Christian Lisby

10. december 2018

Computer112 – Professionel og redelig virksomhed

Det er kritisk at finde en virksomhed, der lever op til professionalisme og redelighed, når det gælder redning af data. Det blev afgørende for mit valg af computer112.dk
Efter en flot dataredning fra en fejlbehæftet ekstern harddisk kan jeg nu med sindsro anbefale computer112.dk
Websitet beskriver forretningsgangen trin for trin. Bemærk især, at kunden bliver tilbudt gratis analyse og tilbud med efterfølgende mulighed for at acceptere eller sige nej tak.
Jeg har oplevet, at alt, hvad computer112.dk lover, holder vand. Mine data er reddet, og jeg har kunnet følge med hele vejen. Oven i købet med kompetent forklaring og rådgivning i tilgift.
Stor tak til Casper herfra!

BROE

6. december 2018

I en kritisk situasjon

I en kritisk situasjon der USB-inngangen til min eksterne harddisk var gått i stykker, fikk jeg strålende service og hjelp til å redde mine data hos Computer112. Deres nettside er konkret og lett å orientere seg i, samt gir nyttig og tydelig informasjon. Kommunikasjonen var svært god i alt fra første henvendelse, opprettelse av kundesak, avlevering og henting. Arbeidet ble utført effektivt og profesjonelt, og jeg fikk mine eksterne harddisk-data reddet og klar til avhenting i ny ekstern harddisk på under 24-timer. Personalet er vennlig, hyggelig og imøtekommende. Jeg kan på det varmeste anbefale Computer112.

Nikolai Lieblein Røsæg

6. december 2018

Tusind tak for den fantastiske service

Tusind tak for den fantastiske service! Min Macbook døde mellem hænder på mig, hvor jeg var så heldig at støde på din hjemmeside. Af sted blev computeren sendt. Hvor jeg fik konstateret at bardisken var død. Hvorefter panikken rejste sig igen. Så heldigvis blev jeg beroliget med at han kunne redde min filer og billeder. Lettet ånder jeg op, men en computer der føles som ny, og køre som den skal. Super hurtig og fantastisk service! Tusind tak for den fantastiske hjælp!

Christian Skov

24. oktober 2018

Tak er kun et fattigt ord

Jeg har ikke meget forstand på computer, men det har i og det er jeg dybt taknemlig for.. I har gjort et fantastisk stykke arbejde..

Monica Christiansen

22. oktober 2018

I was in a big trouble with my hard…

I was in a big trouble with my hard disk as it was freezing every time i was trying to get data of it. There were wedding photos and videos for my clients. So I was in a big trouble if I didn’t get it fixed. But thanks to computer112 it was fixed and working smoothly now!

Laurynas Aravičius

15. oktober 2018

hurtigt svar og problemløsning på opgave

Hurtig svar og behandling af min ødelagte harddisk (havde været en tur i gulvet). Fik redet alle data Kan kun varmt anbefale firmaet og vil helt sikkert henvende mig igen hvis jeg får problemer .

Jan

15. oktober 2018

En loyal og tilfredsstillende service

En loyal og tilfredsstillende service Jeg vil godt sige tusind tak for en super god service som i har ydet på min computer, elsker jeres motto , no core no pay Thomas meyer

Thomas meyer

15. oktober 2018

Tak for hjælpen med drevet

Tak for hjælpen med drevet, alt kører igen. Næste gang laver jeg back up.
Tak Casper

Frank Furter

11. oktober 2018

Vi fik vigtige data ud fra…

Vi fik vigtige data ud fra virksomhedens pc hurtigt, hurtigere end aftalt og er meget tilfredse. Super service

Kenneth Kappel Jensen

3. oktober 2018

HLM Landmåling A/S

Det var en rigtig god oplevelse at bruge Computer112.dk, da noget af vores vigtige data var utilgængeligt på en harddisk, som var stået af.

Casper var hurtig til at vurdere omfanget, samt at informere om fremskridt mv.

Vi kan klart anbefale at bruge Computer112.dk til at lave data recovery.

Andreas Kudsk Jensen

24. september 2018

Super servise og dygtige medarbejdere

Super service og dygtige medarbejdere
Fik reddet alle data fra min NAS med 4 diske, forløbet var rigtigt godt, og til en rigtig fornuftig/god pris
Meget billigere en deres konkurrenter, fik ovenikøbet tilsendt en Fil liste til endelig godkendelse, over de data der var reddet som jeg så først skulle godkende, kunne jeg ikke godkende denne skyldte jeg dem ikke noget.
Det er god service

Tobias

23. september 2018

Kanon service!

Havde lidt tvivlsspørgsmål om hvorledes min gamle harddisk kunne reddes, jeg fik hurtig og effektiv behandling, ingen slinger i valsen, alt blev reddet!
Kan varmt anbefales!

Rasmus Larsen

12. september 2018

Perfekt service! Kan klart anbefales!

Hej computer112, vil gerne udtrykke min store tak og taknemlighed for jeres udsøgte service vedrørende min defekte harddisk, hvor i var så dygtige og professionelle! Fedt at i kunne redde al data! Prikken over i var den filliste i sendte over de data der var redet til min endelige godkendelse så jeres motto no cure no pay holder bare 100%

Julie Kronvold

12. september 2018

En anbefaling værdig

Det er nemt at bestille en service via hjemmesiden. Ved levering af disk fik jeg en fin forklaring på diskens teknik, en foreløbig analyse af problemet og et prisoverslag. Opgaven blev løst som aftalt til aftalt pris. Alt i alt en god oplevelse. Jeg kan anbefale computer112.dk.

Daniella

27. august 2018

Data reddet – God kommunikation, hurtige svartider, levering til tiden,

Jeg modtog selv en 6år gammel MacBook pro som bare ikke ville starte.
Det viste sig hurtigt at harddisken var defekt og det ikke var en software fejl.

Jeg forespurgte Computer112 og afleverede disken personligt på adressen.

Kommunikationen gik rigtig godt og der blev svaret på mails på alle tider af døgnet, med minimal ventetid, selv da jeg skrev efter midnat.

Fik at vide i slutningen af juni, at der var lang leveringstid og den vil være færdig omkring 27 juli.

Der var god løbende dialog og jeg blev ringet op den 25 Juli med detaljer omkring gendannelsen og en filliste.

Alle deadlines overholdt, alle data reddet, stor tilfredshed fra både mig og min kunde.

KenanV - Sciops ApS

27. august 2018

Min Synology NAS stoppede med at…

Min Synology NAS stoppede med at fungere i alt 4 diske, det lokale it firma jeg kontaktet konstaterede 2 af de 4 diske ikke længere fungerede. Første fejl var at få undersøgt min NAS hos konkurrent til computer112 i København. Der gik en hel uge uden noget svar fra dem da jeg endelig hørte fra dem var de meget vage omkring hvad fejlen var /er og hvad prisen ville ende ud i tog ind og hentet alle 4 diske
Og Indleveret dem til computer112 og deres GRATIS annalyse 4 timer efter havde jeg en fejl beskrivelse samt en FAST pris, og den pris afveg de på intet tidspunkt fra.
Ydermere fik jeg en filliste over alle de data der var redet til godkendelse
Alle mine data er nu reddet. Det eneste jeg fortryder, er at computer112 ikke var den første der så på diskene , og fik en gratis analyse
hilsen Magnus
PS. undskyld det sene svar.

Magnus

18. juli 2018

Meget professionel service

Jeg vil på det stærkeste anbefale Casper. Jeg var desværre så uheldig at komme til at slette en masse filer og en masse billeder fra en ekstern harddisk. Disse ville jeg 1,5 år efter forsøge om kunne genskabes. Jeg vidste, at det ville være en chance at tage, da jeg havde brugt harddisken efterfølgende, og dette informerede Casper mig også grundigt om. Jeg ville dog alligevel gerne, at han gjorde forsøget, da især billederne betød rigtig meget for mig, og han kom med en rigtig fin pris for arbejdet. Da jeg havde afleveret harddisken, gik der ikke mere end 15 min. førend Casper ringede og informerede mig om, at jeg faktisk havde en rigtig defekt harddisk. Han informerede om, at harddiskens tilstand gjorde, at det ville kræve meget mere af ham (og at prisen selvfølgelig ville komme til at afspejle dette) og at chancen for at genskabe filerne og billederne var blevet yderligere reduceret. Han anbefalede mig hurtigst muligt at overføre de eksisterende filer og billeder til en andet medie og derefter kassere harddisken, hvilket jeg gjorde.

Selvom mit møde med Casper desværre ikke resulterede i, at jeg fik mine filer og billeder tilbage, oplevede jeg en meget professionel service. Jeg følte mig holdt i hånden inden for et felt, jeg intet kendte til. Casper tog sig god tid til at informere mig rigtig godt, han var hudløs ærlig omkring situationen, så jeg kunne vurdere, hvordan jeg ønskede at håndterede den, og det er jeg rigtig glad for.

Jennifer

18. juli 2018

Tak til Casper/computer112

Tak til Casper/computer112 for en utrolig professionel og hurtig hjælp her i weekenden,
Havde en disk som klikkede hele tiden, hvad det så end betyder. Ringede til computer112 onsdag aften, fik en rigtig god forklaring på problemet, og hvad jeg skulle gøre for at de kunne hjælpe indleveret disken torsdag til deres gratis analyse 2 timer efter fik jeg en mail med hvad problemet var og 3 forskellige priser valgte express og har her søndag hentet disken super hurtig og god service
Igen stor stor tak
Mvh
Henrik

Henrik

18. juli 2018

Jeg havde en god oplevelse med redning af data fra ældre harddisk

Jeg havde en god oplevelse med redning af data fra ældre harddisk.
Computer 112 levede op til forventningerne og gjorde data tilgængelige.
De skaffede dele hjem fra USA for at løse problemet.
På den baggrund kan jeg anbefale Computer 112.
Mvh. Jeroen

Jeroen

3. juli 2018

Fremragende service

Hvis jeg kunne give Casper mere en 5 stjerne ville jeg gøre det! Casper er yderst professionel, forståelig og meget rolig person! Min eksterne harddisk give desværre i stykker, og der efter måtte jeg gå i gang med at finde en løsning. Jeg kontaktede flere virksomheder som kunne som kunne lave data recovery af harddiske der var gået i stykker, og Casper var den som kunne gøre det billigst. Casper var god til at beroligende mig over telefonen og forsikrede mig at han ville gøre alt for at rede min data. Casper fik harddisken ind og allerede dagen efter jeg havde afleveret sendte han et tilbud på data recovery. Jeg kan ikke takke Casper nok for at få min data ud af min ødelagte harddisk! Casper er min redningsmand! Jeg havde billeder for de sidste 10 år på den ødelagte harddisk, og Casper fik dem alle ud! I dette tilfælde synes jeg at tak er et meget fattigt ord, men jeg er dybt taknemmelig over at Casper kunne rede mine data!. Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre, der har samme problem som jeg!

Caroline B

2. juli 2018

Meget behagelig og proff. service

Meget behagelig og proff. service. God personlig dialog omkring muligheder og sandsynlighed for at kunne genskabe data fra SD-kort fra start til slut. Casper gav den hele armen men desværre kunne der ikke genskabes i dette tilfælde. Men jeg ved at der er forsøgt alt i flere omgange med masser af arb. tid på opgaven. Og ingen bad feelings fra Casper og min udgift kr. 0. Kan klart anbefale Casper igen.

Arne E.

25. juni 2018

God og hurtig service

God og hurtig service. Købt ny computer alt fungerer – tak for god råd og vejledning.

Annette Strøm

18. juni 2018

God hurtig og kompetent behandling

God hurtig og kompetent behandling Jeg føler mig godt behandlet og fik den hjælp jeg havde brug for

Pia pedersen

18. juni 2018

Super hurtig arbejde

Super hurtig arbejde og så blev det ikke så dyrt som det kunne være blevet
Dejligt at går godt nogle gange

Per Baagøe Nielsen

11. maj 2018

Mit “døde” USB-stik kunne ikke reddes

Mit “døde” USB-stik kunne ikke reddes, fik jeg at vide det første sted jeg henvendte mig. Men så prøvede jeg hos Computer112, og minsandten om ikke de kunne redde al min data. God, personlig betjening – kan klart anbefales.

Christian O.

4. maj 2018

Som altid super god og professionel service

Som altid super god og professionel service fra Casper (har brugt ham 1 gang tidligere). Super fin dialog, og meget tydeligt og klart aftalegrundlag, herunder også pris. I mit tilfælde måtte vi takke nej til opgaven/fillisten som man får tilsendt til endelige godkendelse, og derfor var udgiften 0,00. Ingen sure miner fra Casper af den årsag – så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til at bruge Computer112.dk til ‘rescue’ opgaver.

Preben Nielsen

25. april 2018

Jeg har et par gange benyttet Computer112.dk

Jeg har et par gange benyttet Computer112.dk til forskellige opgaver, og de er blevet løst fuldstændig perfekt.
Skulle jeg få problemer med mine computere eller andet af den slags udstyr, så er jeg slet ikke i tvivl om, hvem der skal prøve at løse problemet. Jeg kan helt klart anbefale Computer112.dk

Niels Johannessen

25. april 2018

Super service

Så fik jeg mine data igen – herligt.

Hans Andersen

28. marts 2018

Super service fik redet alle data fra en defekt harddisk

Super service fik redet alle data fra en defekt harddisk, vil godt rose Casper fra Computer112 for sin ualmindelige pædagogiske måde at beskrive hvad der vil blive lavet, så selv jeg kunne forstå det

Henrik Henriksen

14. februar 2018

Helt igennem perfekt,god kommunikation hele vejen igennem processen

Helt igennem perfekt, god kommunikation hele vejen igennem processen, alle data redet, og betydelig billigere end de andre steder jeg havde kontakt med inden jeg valgte computer112
Så stor tak herfra og kan klart anbefales

Niels H.

14. februar 2018

Stor tak til Computer112 / Casper for Hjælpen

Stor tak til Computer112 / Casper for den fremragende service, man kan kun sige at de lever 100% op til ordet Express, havde en Nas med fire diske hvor to af dem var fysisk stået af (kraftige klik lyde) ind levret torsdag eftermiddag og søndag var data klar til afhentning og vores firma kunne forsætte hvor vi slap Mandag morgen
Stor,,,Stor Tak
Mvh
Svend Eriksen

Svend Eriksen

10. januar 2018

God kommunikation hele vejen igennem

God kommunikation hele vejen igennem

God kommunikation hele vejen igennem. Godt resultat. Data reddet. Er fuldt ud tilfreds

Morten S

10. december 2017

Computer112 reddede 11 måneders arbejdsindsats

Casper Schou fra Computer112 har gjort et fantastisk arbejde med at redde data fra 11 måneders intensivt arbejde.

Kort fortalt blev en ekstern harddisk tabt på gulvet og data kunne derefter ikke længere tilgås.

Hurtigt tilbud, fleksibilitet og ikke mindst en professionel service gjorde, at jeg efter kort tid igen havde fuld kontrol over mine tabte data.

Jeg kan kun anbefale Computer112, såfremt der skal udføres data recovery.

Lars Pries

3. december 2017

Go service, og aftalerne overholdes

Go service, og aftalerne overholdes, han fik vores billeder frem igen for de sidste 10 år. så kæmpe stor tak for det.

Jan Skovby

17. oktober 2017

Tak for super service og en god …

Tak for super service og en god oplevelse i en ellers ærgerlig situation med slettet data fra eksternt drev. Tak!

Sørine Gradholt Karlsson

17. oktober 2017

HJÆLP!!!……og det fik jeg.

Jeg var så uheldig, at vælte min lille eksterne harddisk om på siden, og derefter kunne jeg overhovedet ikke indlæse nogen data fra den. Jeg søgte efter hjælp på nettet, og fandt frem til Computer112. De fik reddet ALLE mine data, og ført dem over på en ny harddisk – eller rettere sagt på begge harddiske, for jeg valgte at købe en ekstra harddisk, så jeg havde to kopier. Får jeg lignede problemer en anden gang, så er der ingen tvivl om, at jeg vil kontakte Computer112 igen.

Niels Johannessen

17. oktober 2017

Kanon…

100% i orden

Kan kun varmt anbefale computer112 100%. Sikke en service den mand kan levere, der er ingen slinger i vanlsen.. der er levering til tiden, kvaliteten er i top, Casper Schou kan og ved hvad han snakker om. Helt igennem anbefalelsesværdig ,,og Klart der mine fremtidige produkter skal serviceres.

Kim Brassilius Thulstrup

12. oktober 2017

Personlig, venlig og helt igennem professionel

Computer112 personlig, venlig og helt igennem professionel service

Jeg har brugt computer112 siden 2009 hver gang jeg er i problemer Casper er meget venlig og giver altid gode råd og ved en masse om harddiske

Sidste gang stod jeg i en rigtig træls situation hvor min harddisk med billeder fra hele livet lå på den klikkede og jeg var græde færdig :(
Gudskelov har casper redet mit liv og billeder fordi konen var ikke glad

computer112.dk

Skipper Jensen

12. oktober 2017

Casper reddede vores billeder

Forhåbentlig får jeg ikke brug for hjælp igen foreløbig men hvis det værste skulle ske, så er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte. Tak for god service!

Ciarán Murray

7. oktober 2017

Thank you

Thank you for the professional and efficient service.

Andre Steyn

15. september 2017

Undertegnede havde grundet en kombination af fejlhåndtering og harddisksammenbrud

Undertegnede havde grundet en kombination af fejlhåndtering og harddisksammenbrud pludselig mistet godt 55000 billeder i RAW-format.
Fik kontakt med Computer112 v/Casper Schou som viste sig at være en yderst kapabel og kyndig person, når det drejer sig om datagenskabelse. Alle mine billeder blev genskabt trods de ødelagte læse- og skrivehoveder på harddiskene. At Casper så oven i købet er en imødekommende og omgængelig person, gør ikke oplevelsen mindre. Jeg har kun positivt at berette om Computer112 og kan kun anbefale firmaet.

John Henriksen

19. august 2017

Jeg havde et fysisk beskadiget SD kort

Jeg havde et fysisk beskadiget SD kort, som min fotohandler havde opgivet, men Computer112 tilbød ganske gratis at lave en analyse af kortet med henblik på at redde indholdet af feriebilleder. Desværre lykkedes det ikke da chippen var knækket, men alligevel var det en super fin oplevelse. Jeg sendte kortet til Computer112 og inden for få dage, var der svar og det kostede ikke andet end forsendelsen. Jeg vil klart anbefale Computer112 til andre, uagtet at mit SD kort ikke lykkedes at redde. God, høflig og hurtig betjening.

Matilde Lissau

18. august 2017

Tak Casper! fra computer112

Til at starte med, skal det siges, at jeg ikke havde “fornøjelse” af at tage Computer112’s fulde service i brug.
Computer112 (Casper) fortjener dog i allerhøjeste grad 5 stjerner, for det fantastiske beroligende menneske han er, når skidtet brænder på. Han er en person, som virkelig stræber efter at løse problemet på bedst mulige måde (ingen overspringshandlinger!).
Jeg arbejder i en mellem-stor virksomhed, hvor vi blev ramt af en lang række uheld. Grundet stop af ventilationssystemet, blev vores udstyr udsat for meget høj varme. Det resulterede i, at vores lokale backup brændte sammen. Dernæst gik vores filserver ned med en ukendt fejl. Ydermere var vores cloud backup ikke up-to-date.
Vi stod derfor i en situation hvor både vores filserver og backups var “ubrugelige”.
Jeg kontaktede Casper, og undervejs kunne jeg mærke uroen i mig forsvandt. Her havde jeg, at gøre med et menneske, som forstod hvad tingene drejer sig om.
Heldigvis kom vores filserver op og køre igen, efter at vi tålmodigt ventede på hjælp fra HP – som Casper rådet os til.
Hvis jeg havde kontaktet et andet firma, havde de formentlig rådet mig til at sende alle 15 diske, uden at vente på en mulig løsning fra HP.
Casper havde fra starten en formodning om, at det var noget HP kunne ordne, men var alligevel utrolig serviceminded, beroligende og klar til at rykke ud.

Tak for hjælpen Casper!

Daniel C. Fra Sony Musik

29. juni 2017

Tusinde tak!

efter at have haft store vanskeligheder med min computer søgte jeg med lys og lygte efter expertise. det fandt jeg hos computer112.

venlig, motiverende lærerrig samt kompetent det er de første 4 ord der falder mig ind efter min oplevelse med computer112.

telefonisk blev jeg hjulpet til selvhjulpen igennem mine problemer og derved havde jeg en fantastisk oplevelse.som om dette ikke var nok så stod han der for mig i flere dage når jeg igen igen var gået sort. med nye muligheder og ide’er til hvad fejlen kunne være. super professionel indenfor sit område, jeg følte mig tryg og godt behandlet igennem disse dage. stort tak herfra

computer112 er for mig stedet fremover at komme hvis jeg skulle have problemer. Mange tak for hjælpen

Ronni rasmussen

28. april 2017

Top professionelt firma.

Meget tillidsvækkende, ligefrem og ekspedit behandling. Jeg fik lavet datarecovery fra en ødelagt ekstern harddisk og det har bare været en ok proces. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg får brug for noget tilsvarende igen, men Computer112 kan jo tydeligvis andre ting, og dét vil jeg bestemt benytte mig af, skulle behovet opstå.

Bo Sillemann

28. april 2017

Hej 112

hej 112
jeg mistede alle mine musik filer lidt over 500,000 og 20 års arbejde det var noget af en spand meget koldt vand så jeg begyndte at kigge på nettet og faldt over PC112 og mirakelnes tid er åbenbart ikke forbi jeg fik det hele tilbage plus dem jeg havde slettet bare super
mange tak Casper
venlig hilsen Jeff Petersen
ps jeg ved godt at der er nogle siger at det er dyrt men det synes jeg ikke

Jeff Petersen

3. februar 2017

December 2016 Opgaven blev løst fuldt ud tilfredsstillende og professionelt

Vores eksterne harddisk med de vigtige billeder m.m. var ikke til at komme i kontakt med fra nogen computer. Via google fandt vi computer112.dk. Hjemmesiden så noget gammeldags og hjemmelavet ud, men jeg ringede alligevel, da firmaet havde fået mange positive anmeldelser via Trustpilot. Jeg talte med ejeren Casper, og vi aftalte det videre forløb. Dagen efter kørte jeg ind med min eksterne harddisk. Caspers virksomhed har til huse på privatadressen, og udefra var det ikke lige til at se, at det var her, så jeg var lige ved at vende om. Men jeg var gået rigtigt. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle gå igen med harddisken, men jeg valgte at aflevere min eksterne harddisk og bede Casper om at se på den.

Efter den aftalte tid fik jeg en mail fra Casper, hvor han skriver, hvad der er galt med harddisken, hvilke filer der kan redes, og hvad det vil koste. Jeg bliver løbende spurgt, om vi skal fortsætte – præcist som lovet.

Nogle dage efter skrev Casper tilbage, at nu var opgaven løst, og jeg kunne hente mine data. Alt var som aftalt, og vi fik redet langt, langt størstedelen af harddiskens indhold.

Alt i forløbet har været som aftalt og lovet, men det var bestemt ikke billigt, men alternativerne havde formentlig kostet det samme.

Uden at jeg ville fornærme Casper, så er hans styrke ikke kommunikation, men han har været god til den opgave, som han skulle løse for os. Så selvom indpakningen ikke ser professionelt og flot ud, så er kvaliteten i top – og det er i min verden det vigtigste.

Casper Eriksen

23. december 2016

Kompetent service.

Kompetent service. Hurtig indblik. God oplevelse.

Jan Kurth Larsen

23. december 2016

Helt perfekt

Han reddede alle billederne og film på min eksterne harddisk der havde været sat på en forkert strømforsyning. Han var rolig og forklarende i telefonen så jeg fik ro i maven igen.
Så de varmeste anbefalelser herfra.
Tusind tak

Flemming Vestergaard

23. december 2016

Computer-112 var til stor hjælp efter at server gik i stykker sammen med backuppen.

Mandag morgen møder vi i firmaet, til vores store overraskelse er serverne total døde, og der kan ikke skabes kontakt til diskene.

Mit firma kontakter Ibas ”som også laver data rekonstruktion”. Samme dag som serveren gik i stykker, lovede de at sende en mail med priser til os med det samme. Samme aften havde vi endnu intet hørt fra Ibas. Jeg taler med en ven, som fortæller om sine positive erfaringer med firmaet Computer112. Jeg ringer derfor samme aften kl:21:00 til Computer112, og kommer i telefonisk kontakt med Casper Schou, som er på lige med det samme. Vi taler om priser, og hvad han har brug for, for at kunne genskabe alle data. Tirsdag morgen afleverer jeg personligt 5 stk. diske fra serverne til ham. Han virker rolig og siger, det skal nok gå. Der er ikke en opgave han ikke har løst endnu. Torsdag aften modtager jeg en mail fra Casper Schou, hvori der står – Computer 112 alle dine data fra diskene er rekonstrueret og ligger klar til afhentning på nye diske.

Super hurtig service. Fredag aften var vi 100% oppe at køre igen.

Computer 112 modtager derfor de bedste anbefalinger fra mig.

Bolas I/S

23. december 2016

Kompetent og god service

Fik repareret min PC hurtigt og til en rimelig pris. Meget kompetent og god service.

NetShopper

23. december 2016

“Dyrt”, men virker

Yderst tilfreds med resultatet og behandlingen. Prisen er det eneste der trækker ned.
Anbefaler Computer112.

Claus Thers

23. december 2016

Super service uden omsvøb

Jeg fik serviceret en bærbar som helt tydeligt ikke magtede den opgave den var indkøbt til. Til gengæld fik jeg også en super rådgivning til indkøb af ny maskine med korrekte specifikationer.

Jeg har en oplevelse at en kompetent og hudløst ærlig service og der bruges meget tid på at sætte sig ind i opgaven og fortælle baggrunden for den rådgivning og service der gives.

Mine bedste anbefalinger herfra.

Lars P

23. december 2016

Super Sevice!

Er lige kommet af telefonen efter at have talt med Computer112! Venlig betjening og SUPER service! Kan anbefales!

Brian Madsen

10. oktober 2016

Fin service og ok resultat.

Opgaven blev løst efter forventnng

Søren

10. oktober 2016

helt perfekt

Vi havde gemt ALLE vores billeder på en ekstern harddisk. Efter at harddisken var faldet på gulvet var den helt tom. Casper fra computer112 fandt ALLE billederne igen. Der var super service hele vejen igennem.

Henriette

4. august 2016

Super god, hurtig og professionel betjening

hvis nogen kan hjælpe, er det helt klart computer112. Har været så uheldig at min computer gik helt i sort, fik fat i dem som var venlig og imødekommende og samtidig tog sig tid til at forklare hvad der kunne gøres og prisen på forskellige løsninger.
Jeg vil helt klart bruge dem igen, hvis jeg får problemer med min pc/bærbar.

Anne-Yea Juul Keller

4. august 2016

Alt var uoverskueligt.. Men undergang blev vendt til ren glæde!

Ved ik hvad jeg sku have gjort uden Casper (computer112.dk) hjælp og enorme viden.. Alle mine kunder og firmategnskaber var som forsvundet som dug for solen og følte at verdenen var faldet ned om ørene på mig :(
Men ik blot redet Casper min dag (og mit firma) så fik han smilet frem på mig igen :)
Uden tvivl er det stedet jeg bruger fremover!

Nicolaj Christiansen

4. august 2016

Perfekt service

Skulle ha ny pc og fik en fik info om hva den skulle indholde osv – dejligt med god rådgivning ..

Marianne Studsgaard

4. august 2016

Min varmeste anbefaling af Computer112

Computer112 sikrede samtlige af mine feriebilleder efter en måneds roadtrip i USA. Det lykkedes Casper at trække filerne ud af et defekt SD kort. – Jeg er meget taknemmelig for indsatsen. Nem at komme i kontakt med, løbende orientering, utrolig fair. Konkurencedygtigt prisniveau.

Silas Jakobsen

10. juni 2016

Reddede mine back-up harddiske med billeder

En større computerbutik havde rådgivet mig til at købe et NAS-kabinet/maskine, da jeg ønskede at købe et kabinet, hvor jeg kunne sætte mine gamle interne harddiske (back-up af mine billeder) i og connect med en USB 3.0 til min computer. På min direkte forespørgsel bekræftede to sælgere uafhængigt at hinanden, at jeg godt kunne sætte harddiske med data i en NAS. Det kunne man så ikke(!), da de overskrev mine harddiske og lagde et nyt filsystem ind. Heldigvis kunne Computer 112 hjælpe med at genskabe stort set alle (60.000+) billeder (RAW-filer), hvilket jeg er meget taknemmelig for

S. Geertsen

27. marts 2016

Løste min udfordring

Super service og dejligt med den gratis analyse og løbende dialog.. Fik reddet alle mine billeder til en billigere pris end hvad Apple kunne tilbyde.. TAK for hjæplen!!!

Mike

12. februar 2016

Reel og fagligt dygtig

Kompetent og dygtig til sit job. Casper (indehaver) er som menneske reel og ærlig.

Brian Munksgaard

8. februar 2016

Utrolig tillidsvækkende og serviceminded

Fantastisk service. Havde tabt en disk i et strømsvigt, og det lykkedes at hive data ud, uden tab! Fleksibel og serviceminded – og hurtigere end aftalt

Johnnie Bloch Jensen

11. januar 2016

Exceptionel service og know-how

Til at starte med vil jeg gerne takke Casper Schou (ejeren), for en fantastisk professionel service der har været ud over det sædvanlige. Casper er en tålmodig mand som sætter en ære i at forklare kunden hvad der skal gøres for at genskabe data’erne på i mit tilfælde en Harddisk. Casper har gjort et fantastisk arbejde i at bistå med indkøb af erstatnings disk såvel også redning af den ødelagte harddisk. Prisen på genskabelsen har også forgået til en fornuftig pris. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil anbefale Computer112 til andre, når jeg møder nogen som har haft en uheld oplevelse med deres hardware. Venlig Hilsen en glad kunde P.S Her får man virkelig god service og løsninger for alle pengene

René Jensen

22. december 2015

Genskabelse af data

En af vores lærer havde tab af følsomme data. Efter varme og gode anbefalinger valgte vi at bruge Caspers service. Alt lever til hvad hans hjemmeside lover. En fantastisk personlighed at snakke med. Vi ved fremadrettet hvor vi skal henvende os, måtte vi få brug for hans service igen.

TH. Langs HF & VUC

18. december 2015

Usædvanlig god service

Har 2 gange benyttet Computer 112 i forbindelse med fejl på harddiske. Jeg har begge gange oplevet en kompetent og helt udsædvanlig service.

Casper fra Computer 112 tager sig god tid til af forklare udfordringerne ved fejl på harddisken og beskrive løsningsmulighederne. Jeg kan bekræfte, at tilbudet på hjemmesiden om “Gratis fejlanalyse” fuldt ud holder, hvad det lover.

M. Hansen, Jyllinge

30. november 2015

opgradering i topniveau

Fagligt kompetent og grundig service. Glimrende sparring ifm. behovsafdækning, fleksibel ift. leveringstid. Hurtig levering.

Lars Meldgård

30. november 2015

Kompetent redningsaktion

Computer112 og Casper er et særdelent kompetent bekendtskab. Vi fik reddet data fra harddisk der havde siddet i et defekt Raid 1.
Alle data genskabt. God service og kompetent rådgivning.

Lars Meldgård Lead Software Architect Danske Bank

19. november 2015

Kvalitet med substans

Tak Computer112 og Casper Schou især, en feber redning af meget værdifulde video optagelser blev reetableret 100%, mange tak for den fine service.

Ninapige1

19. november 2015

100 % gendannelse, fantastisk.

Vores eksterne hd med alle vores billeder på, var gået død.
Jesper fra Computer112, fik den under hånd, og der var 100% gendannelse. Det er vi særdeles glade for.
mvh Kristján Eiriksson, Tórshavn, Færøerne

Kristján Eiriksson

30. september 2015

Super Service ud over alle grænser

Havde et RAID set up med 6 diske hvor 3 af diskene fysisk var stået af, vi var fuldstændig på herrens mark da hele vores faktura system for vores firma lå på disse diske.
Kontaktet Computer112 og fik en meget venlig og hjælpsom stemme i røret som fortalte os om vore muligheder samt priser for at rede vores faktura system, den vejledning fulgte vi og 3 dage efter havde vi alt leveret på vores adr. simpelthen fantastisk stor tak til Computer112

Erling Jensen

30. september 2015

God og hurtig datagendannelse.

En god og tryg oplevelse af at aflevere sin haddisk i kompetente hænder. Der er en god dialog over tlf og mail gennem forløbet. Effektiv og hurtig løst opgave, selvom du vælger den laveste prioritet.

Dagmar S. Vohnsen

30. september 2015

Tak for fantastisk service og hjælp

Spildte kaffe i min macbook pro, som efterfølgende gik helt ned. Min back up var oven i købet ikke opdateret. 112 Computer kunne heldigvis både få min laptop igang og alle data var intakt. Selvom det varede to uger er det ingen ting imod sikkerheden for at arbejdet bliver gjort ordentligt. Og det gør 112 computer. Fantastisk service…. Så tak, tak, tak…. Topkarakter herfra:-)

mads1177

17. september 2015

Fremragende service

NAS harddisken var død, som i stendød, men Casper gjorde en fantastisk indsats for at prøve at genoplive den. Jeg vil helt sikkert anbefale computer112.

Anders Jerrild Christoffersen

17. september 2015

Tak for god service og for at redde mine data

Computer112 var en ven i nøden, da min eksterne HD gik ned. HD blev diagnosticeret gratis og jeg fik et fint tilbud med beskrivelse af problemet og en pris. Da 5 GB ud af 206 GB data ikke kunne gendannes fik jeg en liste over, hvilke filer der ikke kunne reddes. Hvis jeg ikke ønskede at fortsætte, var det uden omkostninger. Fordi jeg havde et overblik over min “gevinst”, valgte jeg at takke ja til tilbudet. 14 dage efter kunne jeg arbejde videre som før:-)

Helle Janniche

17. september 2015

Dyrt men dejligt

To harddiske hvoraf den ene var helt smadret og totalt opgivet. Da en anden harddisk gik ned tog jeg begge med til computer112 og jeg tror at de har en troldmand liggende i skuffen. Fik en ny harddisk med hjem med samtlige data intakte. Troede jeg skulle hjem og sætte den ny harddisk i en ekstern for at se mine data, men guhjælpemig om ikke det VAR en ekstern mini-harddisk der blot skulle proppes i en USB port. Helt fantastisk tænkt. Jeg takker mange gange. Også for alle de gode råd som jeg har fået flere gange. (Dette helt gratis). Det er en adresse jeg helt sikkert vil huske fremover.

Ole Braad-Sørensen

5. august 2015

Kan virkelig anbefales!!

Super god service fra Casper, der var utrolig professionel, dygtig og ærlig hele vejen! Jeg kan kun anbefale Computer112 – det er en virksomhed, der virkelig kan sit kram!

Anne Pedersen

26. juni 2015

god service

Lavede hurtig data recovery og fastholdt tilbud selvom der blev brugt mere tid.

Christian

26. juni 2015

Professionel og reel service

Kaffe i en MacBook Pro er ikke fantastisk for en gymnasieelev. Casper fik renset alle dele og endte med også at måtte skifte tastatur.men på et helt reelt oplysningsgrundlag og med effektiv og hurtig service.

Helle

26. juni 2015

God, ærlig og hurtig service

En stendød harddisk blev bragt til live hurtigt og effektivt – selv påsken fik ikke lov til at forstyrre.
God kontakt, hurtige besvarelser og en service der må betegnes som ud over det sædvanlige.

Høgni í Jákupsstovu Fra Tórshavn, FO

26. juni 2015

Fremragende service og hjælp ud over det man kan forlange

Kan varmt anbefale Computer 112
Vi havde et uheld med en væltet computer hvor harddisken stod af. Skoleopgaver, feriebilleder og alt hvad man har liggende på en computer var tabt, men med hjælp fra Casper = Computer 112 lykkedes det at gendanne det meste, Vi blev tilbudt at få en filliste over hvad der kunne reddes, inden vi bestemte os om det var det værd og inden vi skulle betale for noget. Den service ses ikke ret tit i dagens Danmark, så Computer 112 fortjener klart de 5 stjerner

Nikolaj Randskov

26. juni 2015

Computer112 hjalp mig da jeg havde allermest brug for hjælp.

Computer112 hjalp mig da jeg havde allermest brug for hjælp.
Min computer ville ikke starte, den gik i sort og jeg viste bare ikke hvad jeg skulle gøre.
Så ringede jeg til computer112, for havde hørt at de var rigtig gode til det med computer, og Casper fra Computer112 spurgte meget indgående ind til hvad der var sket og hvad der stod på skærmen. Og jeg fortalte hvad der var sket og hvad der bl.a. stod på skærmen. Casper fortalte mig at det var min Harddisk der var stået af og anbefalet mig to ting
1. At kontakte Lesy der hvor jeg havde købt min pc. Da vi fandt ud af at den var under to år
2. At kontakt HP. I deres support her bekræftet de at det var harddisken .
Det viser sig så at min harddisk var defekt, og jeg skulle havde en ny, samt et sæt recovery diske fra HP.. Casper bestilte en ny harddisk til mig fik den sendt hjem til mig. Da alt det jeg havde bestilt var kommet hjem et par dage efter, og jeg skulle til at samle og installere min computer igen, kom der flere problemer. Og jeg var ved og gå amok. Men så ringede jeg til computer112 igen, og Casper sagde jeg skulle komme ind til ham dagen efter så ville han hjælpe mig.
Og dagen efter da jeg kom ind til Casper, fandt vi så ud af hvad problemet var. Og Casper hjalp mig med at installere Windows 8.1. og nu kører min computer bare som en drøm igen. Dette gjorde han mens jeg ventet da jeg kom helt oppe fra Nordsjælland
All den hjælp betalte jeg kun en time for + en ny harddisk
Og jeg ved at jeg vil rose Casper til andre, så han også kan hjælpe dem hvis de kommer i problemer.
MVH

Martin Ottesen.

26. juni 2015

Tak, tak, tak…..

Tak kan ikke siges nok. Havde en ekstern harddisk med alle vores billeder, som havde fået overspænding 24V i stedet for 12V (et forkert strømkabel :-( har jeg siden fundet ud af ) Var grædefærdig, men fandt så Computer112 på nettet med de superflotte anmeldelser, skrev så lidt sammen med Casper. Og vi aftalte, at jeg skulle sende den ind, så ville han kigge på den og se, om der var noget, han kunne gøre.
Der gik ikke mange dage, før der lå en mail i min indbakke, som jeg åbnede med bævende sind. MEN heldigvis kunne han redde alle mine billeder og jeg var lykkelig, så endnu engang tusinde tak for hurtig, venlig, ærligt og professionelt arbejde. Kan varmt anbefales.

Ulla Østergaard

26. juni 2015

Computer112 kunne hvad Ibas ikke kunne

En praktiserende læge, som er en bekendt af min familie havde haft det uheld at en patient havde væltet klinikkens computer så det forårsagede at harddisken gik i stykker. På maskinen lå klinikkens MEDWIN patientjournalsystem med mere end 8 års patientjournaler. MEDWIN leverandøren forsøgte forgæves at retablere data både ud fra den beskadigede disk og fra lægens backup system, der bestod af en ældre u-supporteret backup-exec båndstation og 7 backupbånd. Lægen fik maskine og bånd tilbage med besked om at data ikke stod til at redde. Jeg blev derfor anmodet om assistance. Gennem mit store kontaktnet inden for IT, kom jeg i kontakt med Casper fra Computer112. Efter at have sat ham ind i sagen, mente Casper at han og hans samarbejdspartnere kunne løse opgaven. Da det var mislykkedes den tidligere leverandør ( IBAS ) at retablere data, var der gået kostbar tid og sagen var derfor blevet meget presserende for klinikken. Opgavens kompleksitet taget i betragtning, blev der aftalt en meget rimelig tid (7 dage) og pris som blev overholdt. Ligesom jeg og lægen undervejs løbende blev underrettet om komplikationer og fremskridt.

Case: Retablering af patientjournaler i MedWin fra defekte backup data.
Hardware:
Symantec Backup Exec – båndstation uden driver – u-supporteret
Backupmedier:
7 styk Western Digital harddiske – krypterede, med 5 års backupdata i successiv orden. Pga af mediernes alder og tekniske defekter, var data delvist beskadigede forskllige steder på de forskellige medier.
Software: Windows XP – opsat som server med MedWin EPJ.

Jeg kan give Casper mine bedste anbefalinger. Computer112 følger sagen til dørs til aftalt tid og pris og med fokus på at løse kundens problem på hurtigste bedste måde.

Henning Frank Wibrand

20. februar 2015

Super service!

Problemer med en ekstern disk blev løst hurtigt og effektivt. Alt data blev gendannet og leveret tilbage på ny ekstern harddisk. Super god og venlig service af Casper. ( Computer112.dk )Kan varmt anbefales

Mikkel Eskildsen / MeNetwork.

7. februar 2015

Totalt i orden…..

Måtte desværre på markedet for at finde en hjælpende hånd, da min harddisk, med rigtig mange og vigtige arbejdsdata, pludselig var defekt.
Jeg er afsindig glad for at jeg fik valgt Casper fra Computer112.
Super proff. med hurtig og præcis kommunikation, og med et 100% resultat.
Alle data blev reddet, og jeg sparede rigtig meget tid og penge….
KÆMPE anbefaling herfra ;-))

Lars Enevoldsen

11. januar 2015

God service – kan klart anbefales

God service – kan klart anbefales

Min harddisk med en masse vigtige billeder og dokumenter var desværre stået af. Jeg søgte længe rundt for at finde den helt rigtige til at redde alle mine billeder. Valget faldt på Casper og Computer112.
Min harddisk var desværre mere beskadiget end Casper havde regnet med, men på trods af det, fik han reddet over halvdelen af mit data.
Jeg fik løbende opdatering på hvordan det stod til med at redde mit data. Da det blev klart, at al min data ikke kunne reddes fik jeg muligheden for at sige nej tak og dermed ikke betale den store regning.
Jeg valgte dog at få reddet hvad der kunne reddes, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet :)
Stort tak herfra – og jeg ville klart komme tilbage hvis der nogensinde skulle ske noget igen.

Yasmin Nordahl Jensen

21. december 2014

Fantastisk……

Vores eksterne harddisk var stået af med alle vores familie billeder og vi havde IKKE fået nået at lave backup vi var grædefærdige…..Efter at havde søgt på de forskellige udbydere af service for at fikse den slags forbandede uheld valgte vi Casper ud fra hans tidligere bedømmelser netop ud fra trust pilot. Vi må indrømme, at han levede fuldt op til alle de flotte kommentar han har modtaget. Jeg afleverede harddisken fik kort efter en pris og vupti havde hans trukket alt vores data ud og overført til den dertil nyindkøbte harddisk. Så nøgleord for Casper må være faglig kompetent, hurtig service, aftalt pris, fortrolighed omgang med din data og ikke mindst af alt et tilsyneladende godt og rart menneske. 1.000 tak for den hjælp du ydede os Casper hilsen Jørgen….

Jørgen Jensen

16. november 2014

du er alle pengene værd.

Det virkede og jeg er meget lettet. Det var satme’ dyrt, men du er alle pengene værd.

Simon Klein-Knudsen

7. oktober 2014

Super kompetent

Capser fik hurtigt diagnosticeret fejlen, og kunne give en pris på data recovery og gendannelse af data. Der var hurtig og klar kommunikation, og han virker generelt rigtigt kompetent. Jeg har nu fået alle min billeder fra de sidste 10 år tilage :). Vil klart anbefale computer112 til familie og venner

Kim Sigurd Skytte

7. oktober 2014

Supert – ganske enkelt :-)

Casper kunne med det samme, jeg forklarede problemet med harddisken på min computer fortælle mig hvad, der højst sandsynligt var galt og det holdt stik. Harddisken var først lige via vores faste it-doktor, som hurtigt konstaterede, at de ikke kunne få adgang til harddisken. Den var alvorligt syg. De foreslog, at jeg ringede Computer112, hvis jeg vil gøre endnu et forsøg på, at redde data. De havde fra andre kunder med lignende problemer kun hørt godt om Computer112. Jeg har haft en rigtig god dialog/snak med Casper fra start til slut og har fået lidt mere kendskab til nogle ting ang. computere :-)
Jette Malmberg

Jette Malmberg

7. oktober 2014

God og ærlig service

Casper leverede en rigtig god service i forbindelse med en ødelagt harddisk, hvor han fra starten lavede en gratis fejlanalyse af disken. Der var ingen falske forhåbninger eller fingre i mellem i forhold til, at det kunne blive svært at få data ud, og hvad prisen ville være for at forsøge. Jeg valgte i sidste ende at vente med at bede ham gå i gang med at redde data ud. Prisen var noget højere end jeg havde regnet med. En anden gang vil jeg klart kontakte Casper tidligere, før jeg selv forsøger at lave recovery eller andre øvelser, der kan gøre hans arbejde sværere.

Henrik Syskind Pedersen

23. august 2014

Uover truffen kunne service

Indleveret en fysisk defekt harddisk som først havde været hos et andet data recovery firma som ikke kunne hjælpe mig, men det kunne computer112.dk alle data blev redet på under en uge.
ikke nok med det så blev jeg løbende holdt opdateret både pr. tlf. og pr. mail. Og følte mig helt tryk
som for mig var meget vigtigt.
Jeg vil varmt anbefale ( Casper ) computer112 til andre som løber ind i det samme problem
Mvh
En meget glad og tilfreds kunde

Bruce Hansen

23. august 2014

God og hurtig service

Kom til at vælte en øl ned i min macbook og troede ikke der var noget håb for den. Det var der alligevel, og tilmed hurtigt og til fin pris

julius

1. juli 2014

Fra grædefærdig til lykkelig på et splitsekund!

I pinsen havde jeg et væskeuheld med min mac book pro. Kort sagt spildte jeg ved et uheld et glas hvidvin ned i den. Jeg skriver speciale i øjeblikket og gik mildest talt i panik. Det var pinse, det var helligdag!! Jeg ringede til computer 112 og fik fat i Casper. I løbet af meget få minutter fik han mig beroliget og tilbød mig at jeg kunne komme ind med den dagen efter (på en højhellig helligdag)! Nu sidder jeg her og skriver fra min computer der er som ny og glæder mig over den meget venlige og hurtige service og det fine resultat. Jeg kan varmt anbefale computer 112 til alle der har brug for at få deres computer op at køre igen hurtigt eller blot mangler et godt råd.

Sara Claudi

24. juni 2014

Intet mindre end genial data-recovery. ALLE pengene værd!!!

Står du over for en extern harddisk der klikker og bare ikke vil starte. Så fortvivl ej!! Jeg stod med samme problem og med 160 GB billeder fra hele mit liv. Jeg havde ingen backup, og det betød alt for mig at få det igen. Jeg gik på nettet for at undersøge mit problem nærmere og fandt frem til computer112. Efter gode anmeldser her på trustpilot, besluttede jeg mig for at prøve lykken. Jeg fik fat på Casper som også er indehaver og fra start af var der en god tone og god kemi. Caspers engagement i mit problem fortjener mere end 5 stjerner. Servicen er fra start i top og det samme er kommunikationen. Casper laver en analyse af harddisken og må konstatere at han må sende den til hans samarbejdspartner i England. Det er en dyrere affære, så efter lidt betænkningstid beslutter jeg mig for at sige ok til det, da indholdet betød alt for mig at få igen. Der gik ikke engang 10 dage da jeg fik beskeden tibage fra Casper at de havde lavet en fuld data gendannelse. Dette fantastiske stykke arbejde er bestemt alle pengene værd. Så står du i samme problem og har det betydning for dig at få reddet dataerne på denne måde, så kan jeg kun sige ‘go for it’!!
Stor stor stor tak til Casper for hans mere end gode service og engagement i denne opgave.

Brian Waldhauer

28. maj 2014

Ekstrem god service – selv på en lørdag

Fredag aften lavede jeg en opdatering af Windows 8 til Windows 8.1 og dette viste sig at være en stor fejl, da opdateringen var defekt. Jeg sad så lørdag morgen med en bærbar, som ikke ville vise mig andet end mit log-in. Jeg kunne simpelthen ingen ting foretage mig og desværre kunne jeg heller ikke komme ind til skrivebordet og hente mine noter til min eksamensopgave. Efter flere forsøg, måtte jeg give op og finde en der kunne hjælpe mig – ikke nemt på en lørdag.
Jeg læste så alle de gode og positive anmeldelser af Computer112 og ringede Casper op med det samme. Casper ville gerne hjælpe mig selv på en lørdag, men regnede ikke med at kunne redde både mine data og fikse min bærbar inden søndag, hvor jeg skulle bruge mine data. Vi aftalte så at han skulle redde mine data inden søndag og fikse bærbaren senere.
3.5 time efter jeg havde været hos Casper får jeg et opkald og Casper havde reddet alle mine data og som en ekstra service også fikset min bærbar. Det er hvad jeg kalder ekstrem god service.
Casper er yderst kompetent og når han påtager sig en opgave, kan man virkelig mærke at han vil gøre alt for at fuldføre den.
Jeg vil helt klart anbefale Casper til enhver tid – man får det man betaler for og meget mere.

Uzma MC

1. april 2014

Troværdig

Computer er billige end de fleste, hurtig regeneration, personlig kontakt. Vil i hvert fald Casper næste gang, som bliver tredje.

Anette Engelby

26. februar 2014

Fantastisk!

Efter min mening er Casper intet mindre end et geni! På en eller anden måde lykkedes det ham at gendanne alle mine vigtige data fra en helt ødelagt Mac harddisk. Jeg blev løbende grundigt informeret om processen via email og telefonsamtaler. Det er derfor let at anbefale Casper og for at være ærlig er 5 stjerner ikke nok

Andrew Burrows Director DTU Cen

24. februar 2014

Fornem, fornem service

Hvor meget jeg end syntes jeg har tænkt over min virksomheds IT-setup, så er det først når en PC’er går ned, det går op for en, hvor sårbar man alligevel er. Og hvor jeg som sådan nok kunne være ligeglad med selve PC’en, gik det pludselig op for mig, hvor mange nyttige ting (ansættelseskontrakter, et væld af diverse sagsdokumenter, og ikke mindst nogle helt uerstattelige billeder), der kun lå på hjemme-PC’ens drev. I det lys må jeg sige at det var en fantastisk attitude som Casper udviste, og jeg er imponeret over at han udover at redde mine data, viste så stor interesse for min virksomhed, og hvad jeg i øvrigt burde overveje. Og ikke mindst at jeg fik min PC igen 3 dage før han egentlig havde meldt det ud. Jeg er super taknemmelig over hele oplevelsen og Casper får ‘fuldt hus’ herfra.

Emil Ellekilde Indehaver/statsaut.ejendomsmægler Ellekilde Boliger.

24. februar 2014

Død USB harddisk, alle data reddet.

Kærestens USB HDD stod af, efter at den netop var brugt som backup til skoleopgave og ligende. Alle data der var gemt på USB harddisken eksistere ikke længere på original drevet da dette var en låne PC, som allerede var blevet formateret og taget i brug andetsteds. Da kærestens masters opgaven skulle arbejdes videre på, ville USB harddisken ikke genkendes, i nogen som helst computer. Hardisken blev analyseret og der blev givet et overslag på hvad det ville koste at få genskabt dataen. Da harddisken selv havde en værdi af 600 kr, men en genskabelse af data lå på ca. 4000 kr, var dette noget vi fik lov til at tænke over, henover en weekend. Så der var ingen forpligtelser til at betale før der var et real behov for at få genskabt dataen. Denne betænkningstid var tiltrængt og god, da det kan være en sur pille at skulle sluge, at man forsøger at tage backup, på noget udstyr til 600 kr, for så at finde ud af at det kommer til at koste mange gange mere.. men værdien af det arbejde og de data som USB harddisken indeholdt blev opgjort til at være alle pengene vær. Det lykkedes Computer 112 at genskabe alle væsentlige data, hvis ikke alle data på harddisken. Dette er noget som der bliver sat stor pris på, og læren er at tage backup af vigtige data mere end et sted… Men skulle det samme ske igen, vil vi ikke tøve med at tage fat på Computer 112 igen

Allan Normann

19. februar 2014

Behagelig og kyndig service

Nedbrudt laptop på grund af kaffe i overmåde mængde. Var på vej til at kassere data, men prøvede alligevel her. Utrolig rar betjening med overslag over opgaven og tilmed løst så data er reddet. Kan anbefales, uanset om man er firma eller privat.

Ulrik Jensen

15. februar 2014

Tak til Computer112

Kunne pludselig ikke få liv i en extern harddisk med fotos og efter diverse forsøg på at få hul igennem, fandt jeg computer112 på nettet. Med en god trustpilot score og en troværdig hjemmeside, besluttede jeg at aflevere disken til Casper, computer112. Han var heldigvis optimistisk og mente at alt data nok skulle kunne reddes. Det viste sig at være mere omstændigt end normalt. Men Casper gav ikke op og efter ihærdig indsats lykkedes det at genskabe alle filer. Så kan varmt anbefale computer112, hvis du pludselig får problemer med harddisk eller lign. Skulle jeg selv (7-9-13) få problemer med en harddisk igen, vil jeg besøge computer112.

Lars Wahl

14. februar 2014

Spitzenklasse

Korrekt og behagelig betjening – til super rimelig pris, derfor 5 stjerner til Casper…..

Bo Jensen

14. februar 2014

Troværdig og kompetent

efter en omvej hos alternative udbyder, endte jeg igen hos Computer112. Det er anden gang jeg bruger Computer112 og har begge gange oplevet en hurtig, seriøs og troværdig service. Jeg havde en ødelagt skærm til min bærbar, der blev fixet i løbet af 2 dage.
Da det handler og computerproblemer, håber jeg ikke at jeg skal bruge hans firma i den nærmeste fremtid, men skulle uheldet igen være ude, bruger jeg computer112 igen.

Martin

13. januar 2014

Super competent assistance

Computer112 er hurtige, dygtige og meget pålidelige. Lige det, man har brug for, når uheldet er ude

Birgitte Ehrhardt

11. januar 2014

Super kompetent dataredning, Datagendannelse

Jeg vil varmt anbefale Computer112 hvis uheldet er ude.Han reddede stort set alle mine data efter nedbrud på min backup disk. Han bærer hele risikoen og man betaler kun hvis data kan reddes. Det bedste du kan gøre er at lade være med at smide din harddisk/computer på gulvet , det næstbedste er Computer112!

Morten Engell-Nørregård

10. januar 2014

Da alt held var ude, var Computer 112 der heldigvis!!!

Da jeg pludselig en dag hørte min Harddisk sage klikke lyde og jeg ikke kunde se den på min bærbar,
fik jeg røde øre!!!!
Jeg gik på nettet og slog firmaer op der kunne klare ting som dette at reparere Harddiske og
der fandt jeg Computer 112 på Amager, jeg kontakted dem, og fortalte om mit problem, straks blev jeg
fortalt at der var håb forude!!, og var fra der af glad for jeg valgte Computer 112!! Stor Tak til Casper!!.
Efter en måneds tid fik jeg alle mine data tilbage!!. Der skulle nogle spicelle ting til at Casper kunne gendskabe
mine dataer såsom en identisk Harddisk osv!!
Så idag er jeg super glad for at ens billeder fra ens liv er genskabt!!, det kan jeg kun takke Computer 112 for!!!
MVH
En Super tilfreds Kunde

Christian Thiesen

14. november 2013

Perfekt og hurtig service fra Computer112

For nylig gik en en firmaets 4TB hard disce,  Raid 1. Med utroligt mange meget vigtige firmadata, ned, og vi kontaktede et ikke navngivet data recovery firma. Efter at de havde givet op fik Casper og Computer112 opgaven, og nu har vi alle vores data igen.

Opgaven blev løst hurtigt, professionelt og til en god pris. Kan kun anbefale Computer112 hvad angår data genskabelse.

Starfighters - Nordisk Film. Jess Risbo Jessen. Creative Producer

9. oktober 2013

Super god og hurtigt service

Hos Casper for jeg altid en super god og hurtig service: I mit job som arkitekt er jeg
100 % afhængig af min computer fungere perfekt. Opstår der problemer, er Casper / Computer112 altid utrolig sød til hurtigt at hjælpe mig og for altid min maskine ordnet samme dag – så jeg kan komme videre i mit arbejde.

Kan kun varmt anbefale Casper / computer112.

Hilsen
Arkitekt maa
Christian Buhl Clausen

Arkitekt maa Christian Buhl Clausen

7. oktober 2013

Fremragende kompetenceniveau og kundeservice

Computer112 har ydet os sublim hjælp i forbindelse med datagenskabelse, og vi er yderst tilfredse. Serviceniveau og kemi var i top – og det tekniske niveau ligeledes. Med en målrettet og effektiv operation skal der ikke herske tvivl om, at jeg vil anbefale Computer112 på det kraftigste – og jeg vil ikke tøve med at benytte firmaets ydelser igen.

Kenneth Knudsen

2. september 2013

Formidabel service fra A-Z

IT-firmaet Computer112 kunne omtales med masser af superlativer.

For at man ikke skal igennem en længere tekst, foretrækker jeg hermed blot den kortfattede version, nemlig:

COMPUTER112 kan varmt anbefales af mig som mangeårig kunde. Jeg har KUN gode erfaringer med denne virksomhed, og dem findes der jo ellers også flere mere eller mindre heldige af.

JEG HAR KUN GODT AT SKRIVE OM NETOP COMPUTER112.

M. Baldinger, København S

29. august 2013

Super service og hurtigere end lovet levering

Jeg fandt Computer 112 via Google og Trustpilot anmeldelserne gav mig den fornødne tryghed til at aflevere en bærbar computer med en ydelagt skærm til en leverandør jeg ikke kendte i forvejen.

Efterfølgende har jeg modtaget fantastisk service og en hurtligere levering end lovet.

Jeg håber ikke at jeg kommer til at skulle bruge Computer 112 igen, men HVIS at uheldet er ude så er det det første sted jeg vil henvende mig og jeg kan klart anbefale Computer 112, hvis du er så uheldig at dit grej har brug for reparation.

Jonas B. Nielsen

3. august 2013

Casper kommer, når jeg kalder….

Jeg kan med stor fornøjelse anbefale Computer 112. Efter et par startvanskeligheder, hvor Casper og jeg lige skulle “stille ind” på hinanden, har samarbejdet været i top og nu strakt sig over adskillige år. Jeg siger, hvad jeg har brug for, og Casper rådgiver og finder efterfølgende løsningerne til mig. For første gang føler jeg mig helt tryg ved, at hvis min pc brænder sammen, er der backup klar øjeblikkeligt, så alle katastrofer kan afværges.
Computer 112 har helt fortjent sit ambitiøse navn, fordi der bliver svaret øjeblikkeligt på såvel nødkald som mindre dramatiske kontaktforsøg.
Sidst, men ikke mindst sætter jeg uhyre stor pris på, at en aftale er en aftale – og aftaler bliver overholdt.

Lone Nørgaard

24. juli 2013

Desværre intet held, men der blev gjort et ihærdigt forsøg

Jeg stod i foråret 2013 med hhv. et SSD kort, samt en cd rom med hjemme optaget video på begge, som af en eller anden grund pludselig ikke virkede, og hvad gør man så. Jeg var rundt i dette lidt broget marked, og efter nogen søgen blev jeg anbefalet Computer 112. Grundet de lidt uheldige historier der er omkring virksomheder der kan hive data ud af ødeagte medier, var jeg meget påpasselig, og valgte derfor at mødes med Casper Schou hos Computer 112. Caper er en yderst seriøs mand, der gerne vil hjælpe, og mit indtryk af ham er han bestemt er til at stole på. Efter mange forsøg både hos Casper og nogen af hans allierede, måtte han kapitulerer, og kunne desværre ikke hive data ud fra mit medie, men devisen om ” No Cure No Pay ” holdt, og der var kun smil til overs hos Casper, som dog var ked af han ikke kunne hjælpe yderligere. Den eneste grund til Computer 112 ikke får 5 stjerner skyldes at jeg ikke fik materialet ud fra mediet, ellers var alt andet i top, og i kan roligt afleverer jeres ødelagte medier til Computer 112. Se endvidere anmeldelse på www.6stars.dk

jens Højberg

19. juli 2013

Gratis analyse – troværdig service

Jeg har haft en meget god oplevelse med computer112. Jeg afleverede min ikke-funktionelle eksterne harddisk til computer112 sidste uge. 3 dage efter har de haft den igennem analyse og skriver en mail til mig med deres resultater. Selvom det står tydeligt på hjemmesiden, er jeg positivt overrasket over, at analysen er gratis.
Desværre var det en bekostelig reparation, der skulle til i mit tilfælde, men på den anden side betaler man kun, hvis det lykkedes at redde data. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge computer 112, da jeg synes forløbet har været professionelt og gennemskueligt.

Johan Grønlund

18. juli 2013

Computer 112 har hjulpet mig med en chashet Harddisk

Computer 112 har hjulpet mig med en chashet Harddisk. Min fine backup strategi på min iMac virkede fint, men var sat forkert op, så der manglede en hel del billeder, som ikke var i min backup. Damn – og pinligt er det også!

Computer 112 fik disken og fik genskabt de mac-arkiver som indeholdt billederne.
Om prisen var høj eller lav – det kommer helt an på hvor vigtige man synes sine dataer – MINE data var vigtige.

Computer 112 hjemtog reservedele til min HDD fra USA og reparerede disken, som ellers var blevet opgivet af NeverBoot, som på glimrende vis havde skiftet HDD’en men altså måtte opgive at hive data ud.

“Din disk er stendød” sagde den flinke mac-mand …. “Der er ikke mere vi kan gøre- du skal have fat i nogle profs.
Så der surfer man rundt og kigger på de specialbutikker der kan den slags – og der er ikke mange af dem.

Jeg valgte Casper Schou, fordi Computer 112 er en butik med et troværdigt ansigt, og desuden med fine anmeldelser.
Efter en kort telefonsnak, fik jeg klar besked : ” Det kan jeg klare med 99,9% sikkerhed, men det er dyrt at reparere harddiske, hvis det altså er nødvendigt”
Jeg troppede op med disken og forklarede om problemet.

Ugen efter havde jeg en ny disk med data i hånden ! Imponerende !

Det viste sig at ikke alle data var fundet frem pgra. at flere læsehoveder var chrashet, og nogle sektorfejl skjulte mine data – men jeg vidste hvad der skulle ledes efter, og efter noget data-arkæologisk arbejde, fik Casper fra Computer 112, fisket hele arkivet tilbage fra “de evige bitmarker”

Casper er en sjælden profil i IT-branchen : Dybt kompetent og hudløs ærlig. (jeg er selv IT mand igennem 25 år – og selvfølgelig også selv kompetent og ærlig ;-)
Jeg har lært lektien om backup og opsætning af backup (ikke mindst), så jeg forventer ikke at have behov for hjælp igen, men hvis nogen står med en disk som er erklæret stendød – så vil jeg varmt anbefale Computer 112, hvis der er noget på den som du ikke kan undvære.

Henrik L. Ibsen

10. juli 2013

Utrolig hurtig betjening og billig pris hos computer112

Fra vi indhentede et tilbud til computeren stod klar gik da fire dage. Utrolig hurtig betjening og god service. Vi hentede tilbud fra mange forskellige steder og Computer112 var den billigste, og der var ingen skjulte ekstra omkostninger. Jeg føler at jeg har et meget troværdig sted som jeg kan komme til igen. Vi er utrolig tilfreds.

Arash Ietahg

18. juni 2013

Kanon service. Kommer igen næste gang, noget overgår min pc-forstand!

Fik lynhurtig diagnose og at vide at reparation af mit SD-kort ville koste X antal kroner fordi der skulle loddes under lup. Tænkte at SÅ vigtige var nonfirmations-billederne alligevel ikke….Spurgte lige til mit CD-drev, som min medbragte PC ikke kunne finde. Det blev lige fixet uden beregning! Kanon service. Kommer igen næste gang, noget overgår min pc-forstand!

Henrik Heigren

17. juni 2013

Kvalificeret og kompetent service.

Jeg kan varmt anbefale Computer112.

Casper Schou har tydeligvis mange års erfaring indenfor området, og sikrer sig 100%, at du er ordentligt informeret om din nye computer, inden du tager derfra. Perfekt!

Amilla Betiina Jensen

13. juni 2013

Det var seriøst og professionelt

Jeg er meget tilfreds både med det arbejde jeg fik udført og med den service, der blev ydet, da jeg skulle have genoprettet data på et ødelagt usb stik. Det var seriøst og professionelt.

Therese Münster

30. maj 2013

Fantastisk imødekommende kundeservice

Fantastisk imødekommende kundeservice med fokus på mine PC-problemer. Blev bl.a. frarådet en reparation, pga. prisen i forhold til køb af ny PC. Dejligt at møde et firma, der ikke bare er interesseret i at sælge, men i høj grad har fokus på at levere holdbare løsninger. Stor ros. Kan virkelig anbefales. Pris- og tidsfrister blev også overholdt 100%.

Jørgen G.

30. maj 2013

Computer112 er superprofessionel og fokuseret på kundens behov

Venlig og hurtig service. Kanonbehagelig dialog. Computer 112 (Casper Schou) ved, hvad de har med at gøre i alle henseender, og kunden er i højsædet. Den efter min mening hule ”smartness”, der ofte hersker i branchen, gælder ikke Computer 112. Her kaldes en spade en spade, og man bliver guidet venligt og professionelt til lige præcis den ydelse/vare, der matcher behovet og økonomien. Meget STOR ros herfra og allerbedste skudsmål til Computer 112 fra mig og mine.

Ulla Laursen Vig

30. maj 2013

Få Gratis analyse af din harddisk/RAID/NAS/SATA/USB/SD/Mini SD/Ect.

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud