Undgå at gendanne dine filer efter en formatering fremover

Man skal tænke sig godt om, inden man vælger at foretage en formatering. Formatering er en handling, man typisk udfører, når man skal forberede en harddisk til brug den allerførste gang. Her er der ingen grund til at frygte for at miste noget. Herefter er der som regel to årsager til, man beslutter at formatere en harddisk.

  1. Hvis man vil optimere ens PC’s ydevne.
  2. Hvis man vil ændre ens filsystem.

Man skal dog bare være sikker på, hvad man laver. En tommelfingerregel er, at huske at flytte alle vigtige filer over i et sikkert sted, inden man foretager en formatering.

Ofte er virus en af grundene til at folk vælger at foretage en formatering. Men det skal man være varsomt med, idet formatering af hele filsystemet ikke alene betyder, at du mister dit gamle filstruktur, men også de data der ligger på disken. Derfor ender det galt for mange.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Få hjælp til at gendanne dine filer efter en formatering

 Har du foretaget en formatering af din harddisk, og slår nu dig selv i hovedet over de filer, du har mistet? Ro på. Man kan godt gendanne filer efter en formatering. Kontakt os i Computer112 for at bede om hjælp. Vi er specialister i at gendanne slettede filer, filer efter formatering, datagendannelse og reparation af harddiske.

I Computer112 arbejder vi med gendannelse af data hver eneste dag. Vi har erfaring med alle formater herunder FAT16, FAT32, NTFS og alle Mac File Systems.. Vi har en høj succesrate for at løse opgaven, selv når andre virksomheder har givet op. Dine filer vil blive behandlet fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø. Vi står også til rådighed, hvis har du brug for harddisk recovery.

Er der tale om en ekspress opgave, kan du kontakte os på 60 89 41 12 alle dage mellem 9:00 – 21:00, det gælder også søndage og helligdage. Du kan også sende os en SMS på samme nummer, Vi kan typisk gendanne dine filer indenfor 2-3 hverdage.