Gendan mistede filer på den rette måde

Gendan filer efter formatering

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Undgå at gendanne dine filer efter en formatering fremover

Man skal tænke sig godt om, inden man vælger at foretage en formatering. Formatering er en handling, man typisk udfører, når man skal forberede en harddisk til brug den allerførste gang. Her er der ingen grund til at frygte for at miste noget. Herefter er der som regel to årsager til, man beslutter at formatere en harddisk.

  1. Hvis man vil optimere ens PC’s ydevne.
  2. Hvis man vil ændre ens filsystem.

Man skal dog bare være sikker på, hvad man laver. En tommelfingerregel er, at huske at flytte alle vigtige filer over i et sikkert sted, inden man foretager en formatering.

Ofte er virus en af grundene til at folk vælger at foretage en formatering. Men det skal man være varsomt med, idet formatering af hele filsystemet ikke alene betyder, at du mister dit gamle filstruktur, men også de data der ligger på disken. Derfor ender det galt for mange.

Få hjælp til at gendanne dine filer efter en formatering

I Computer112 arbejder vi med gendannelse af data hver eneste dag. Vi har erfaring med alle formater herunder FAT16, FAT32, NTFS og alle Mac File Systems.. Vi har en høj succesrate for at løse opgaven, selv når andre virksomheder har givet op. Dine filer vil blive behandlet fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø. Vi står også til rådighed, hvis har du brug for harddisk recovery.

Er der tale om en ekspress opgave, kan du kontakte os på 60 89 41 12 alle dage mellem 9:00 – 21:00, det gælder også søndage og helligdage. Du kan også sende os en SMS på samme nummer, der bliver betjent 24/7. Vi kan typisk gendanne dine filer indenfor 2-3 hverdage.

Gratis Analyse

4 simple steps

Har du foretaget en formatering af din harddisk, og slår nu dig selv i hovedet over de filer, du har mistet? Ro på. Man kan godt gendanne filer efter en formatering. Kontakt os i Computer112 for at bede om hjælp. Vi er specialister i at gendanne slettede filer, filer efter formatering, datagendannelse og reparation af harddiske.

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Få en Gratis analyse af din harddisk

RAID / NAS / SATA / USB / SD / Mini SD / Ect.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud