RAID data recovery af alle typer enheder og konfigurationer

Har uheldet været ude, og et RAID setup ikke længere fungerer, så har vi hos Computer112 opbygget den fornødne viden og erfaring til sikkert at kunne gendanne og hjælpe med data recovery af dine data. Kontakt os nu for at få hjælp, eller læs mere om RAID data recovery herunder.

Uanset om den opståede fejl skyldes disk, controller eller konfiguration, så vil en undersøgelse hos Computer112 give dig et fuldt overblik over, hvilke data det er muligt at genskabe og til hvilken pris.

Er der tale om en ekspres opgave, så ring på nummert 60 894 112 (kl. 9-21 alle dage) eller send en sms døgnet rundt, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Får vi din opgave / disk, ind på vores værksted indenfor 7 hverdage giver vi 10% rabat på dataredning

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Stor erfaring med RAID recovery og stor ekspertise

Hos Computer112 har vi en høj succesrate med data recovery af RAID og datagendannelse.

Vi redder dine data fra alle operativsystemer og RAID systemer, uanset om der er tale om NAS eller SAN. Og hvad enten det er ERP, mail, databaser eller brugerdata, som er forsvundet, så er der stadig mulighed for at lave data recovery og sikre dine data.

Vi sikrer dine data med det rette udstyr og en professionel proces

Op imod 95 % af alle fejl på RAID systemer forårsages af diskfejl på en eller flere diske. Det er vigtigt, at diskene håndteres og repareres professionelt og korrekt. Problemstillinger som Raid defekt er noget vi nemt kan håndtere her hos computer112.  

Med vores ISO 5 cleanroom faciliteter, vores specielle hardware og software sikrer vi altid de bedste forhold for dine enheder og data. Hos Computer112 gennemgår et RAID system altid en fast og sikker RAID data recovery proces, der er optimeret til at redde og gendanne vores kunders vigtige data.

Vigtige råd – se her, hvad du IKKE skal gøre, når et RAID er brudt sammen:

 1. Lad være med at forsøge at redde data selv. Det kan ødelægge flere data og gøre data recovery mere kompliceret.
 2. Udtag ikke diske, hvis der er fejl på en eller flere af diskene. Alle data kan blive destrueret.
 3. Genopbyg ikke filsystemet med defekte diske monteret. Det vil ikke ske med succes, og dine data kan forsvinde for altid.

Baggrundsinfo om RAID systemer

Ofte bruges Raid systemer som storage, og de kan designes til fortsat at fungere selvom en eller flere harddiske fejler. Nogle systemer understøtter “hot swap”, imens de kører. Et RAID set-up fejler typisk, når flere af diskene fejler på samme tid. Sker disse fejl bryder RAID systemet sammen, og data er ikke tilgængelige mere, hvilketer årsagen til raid defekt. 

RAID enheder og systemer er typisk unikt konfigureret, og det kræver stor viden om forskellige producenters metadata struktur at genskabe data fra et RAID. Et RAID set-up består typisk af harddiske eller SSD diske.

Se de typiske årsagen til at et RAID fejler:

 • Diskfejl
 • BAD sectors
 • Head Crash
 • Fejl i RAID konfigurationen
 • Fejl i strømforsyningen
 • Fejl i RAID controlleren

Filsystemer, som anvendes i RAID systemer er:

 • NTSF
 • ReSF
 • ZFS
 • XSF
 • EXT2
 • EXT3
 • EXT4
 • ReiserFS
 • UFS
 • UFS2