Få billederne af dine minder og oplevelser tilbage!

Gendannelse af billeder

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Gendan forsvundne billeder

Der er noget magisk ved billeder. Momenter af ens liv fanget til evig tid. Som regel alle de øjeblikke, der er fyldt med glæde; barndommen, store begivenheder som barnedåb, konfirmation, bryllup, sommerfester eller den årlige skiferier. Der er ikke noget som billeder til at fange de store øjeblikke.

Derfor bliver mange også grædefærdige, når de kommer til at slette billeder på PC’en ved en fejl. Hvordan kan man nogensinde få de øjeblikke tilbage? Kontakt en specialist og få hjælp til gendannelse af billederne.

Har du brug for gendannelse af dine billeder?

Du er kommet til det rette sted. I Computer112 arbejder vi med gendannelse af data hver eneste dag. Vi har stor erfaring med gendannelse af billeder, selv når de er slettet fra papirkurven. Vi har en høj succesrate for at løse opgaven. Vi er stolte af at kunne sige, at vi løser selv opgaver, som andre virksomheder har givet op på. I 2020 havde vi en succesrate på cirka 99 % med vores opgaver. Lad os hjælpe dig med at fastholde minderne fra dit liv.

Du kan kontakte os på 60 89 41 12 alle dage mellem 9:00 – 21:00, det gælder også søndage og helligdage. Vi kan gendanne dine filer indenfor 2-3 hverdage.

Guide til gendannelse af billeder

At slette eller miste billeder betyder ikke, at du har mistet dem for evig tid. Der er flere ting, man kan gøre for at gendanne billederne. Vi giver to muligheder nedenunder, som du kan afprøve. Hvis de ikke virker, skal du kontakte en specialist i stedet at blive ved med at afprøve ting såsom at downloade programmer til at hjælpe dig med det, idet mere data til harddisken kan skade gendannelsen af dine billeder. Processen er denne samme, når du vil gendanne slettede filer. Læs mere om det her, hvis du er interesseret i det.

Gendan slettede billeder fra papirkurven

Inden du går yderligere i panik, kan du kigge i din papirkurv. Når du sletter et af dine billeder fra din PC, ender den automatisk i papirkurven.

  1. Klik på papirkurven på skrivebordet.
  2. Se om du kan finde billedet i papirkurven
  3. Højreklik på billedet, når du har fundet den. Vælg derefter gendan.

Nu kan du finde billedet samme sted, hvor du slettede den i første omgang. Hvis du ikke kan finde den eller de slettede billeder på papirkurven, kan det skyldes, at billederne er permanent slettede på computeren.

Kan man gendanne slettede billeder?

Hvis du er god til at lave en backup af dine ting fra tid til anden enten ved hjælp af One Drive, Google Drive eller Dropbox, har du heldet med dig. Du vil højst sandsynligt kunne finde dine slettede billeder ved at kigge dine sikkerhedskopier igennem. Finder du dine ønskede billeder, kan du hente den direkte tilbage på computeren.

Gratis Analyse

4 simple steps

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail