Hvad er en computer data recovery specialist egentlig?

En computer data recovery specialist er en person, der har de nødvendige tekniske og logiske kompetencer og erfaring til at gendanne data fra computere, harddiske og informationssystemer. De har en ekspertviden og forståelse for filstruktur såvel som systemer. De har ligeledes en avanceret viden om harddiske og forskellige OS gendannelse procedure i Windows, Linux og Mac.

Normalt er de ansat i en teknisk support team, hvor de hjælper med at gendanne tabte eller utilgængelige data grundet tekniske eller brugerfejl. Som regel har de en bachelor eller en kandidat i datalogi eller computerteknologi.

Hvornår skal du kontakte en computer data recovery specialist?

Hvis du ikke gendanne data fra din enhed, skal du tage kontakt til en computer data recovery specialist. De er erfarne i at gendanne data fra en række enheder og informationssystemer inklusiv interne og eksterne harddiske såvel som transportable enheder som et SD-kort.

Hos Computer112 kan vi gendanne data fra harddiske, både computers harddiske såvel som mobilers hardiske. Vi har en bred erfaring med forskellige harddiske, herunder følgende: SSD harddisk, NAS harddisk, RAID harddisk, MacBook harddisk, Iphone harddisk såvel som Android harddisk. Har du derfor problemer med følgende eller andre slags, så er du velkommen til at kontakte os på 60 894 112.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Computer data recovery specialisters hjælp er ikke begrænset til computere

Til trods for at computer data recovery specialisters speciale er datagendannelse i computere, så er de fleste kompetente i datagendannelse i alle former for digitale enheder. Det gælder også vores computer data recovery specialister i Computer112, der ikke alene er dygtige til at gendanne data og filer fra computere, men også fra et kamera, et USB-stik eller et hukommelseskort. I Computer112 har vores specialister erfaring med dataredning med de fleste digitale enheder. Sørg derfor hellere for at kontakte os og spørg os ad, inden du opgiver håbet om nogensinde at få set dine bryllupsbilleder eller vigtige dokumenter igen.

Hvorfor skal du vælge Computer112?

Hos Computer112 har vi en ordning, hvor vi kun lader kunden betale for de data, som vi kan genskabe. Kan vi ikke løse opgaven, skal du derfor ikke punge ud. Det synes vi er fornuftigt.

Du kan kontakte os på: 60 89 41 12. Vi har telefontid fra 09:00 – 21:00 alle ugens dage, det gælder også søndage og helligdage. Har du brug for akut hjælp, så har vi en 24/7 SMS service på samme nummer. Hvis nødvendigt, kan vi prioritere din opgave som emergency og løse opgaven inden for 24 timer, hvis skadens omfang tillader det. Vi glæder os til at høre fra dig.