Data recovery i København området

Har du brug for akut hjælp til data recovery i København? Ånd ud, vi sørger for at hjælpe dig godt videre. Hos Computer112 har vi arbejdet med data recovery i over 25 år. Vi er vant til at hjælpe privatpersoner såvel som små og store virksomheder med at gendanne alt fra arbejdsdokumenter til private billeder Ect Ect.

Hos os er du altid sikret gode gratis råd og et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på: 60 89 41 12. Vi har telefontid fra 09:00 – 21:00 alle ugens dage, det gælder også søndage og helligdage.

Har du brug for hjælp sent på aftenen, så har vi en 24/7 SMS service på samme nummer. Hvis nødvendigt, kan vi prioritere din opgave som emergency og løse opgaven inden for 24 timer, hvis skadens omfang tillader det.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Har du behov for data recovery?

Data recovery er afgørende at foretage, hvis du skifter computer eller er kommet til at slette noget fra din harddisk. Det er ikke svært at gøre, men det er en høj risiko for at gøre skade på harddisken, hvis man ikke ved, hvad man laver. Sørg derfor for at lade en specialist overføre alt dit data eller gendanne dit data, hvis du har behov for det.

Er du i besiddelse af en fysisk defekt harddisk, så er der stadig en god chance for, at dataet kan genskabes. Hvis det er tilfældet i din situation, kan du læse mere om den proces her.

Er du kommet til at slette et vigtigt dokument eller nogle billeder på din interne eller eksterne harddisk, kan du selv prøve at kaste dig ud i at gendanne filen. Vi guider dig igennem, hvordan du gøre her.

Mangler du hjælp til data recovery i KBH?

Vi dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne. Vi er placeret i København. Du kan finde os centralt på Amager tæt ved Bella Centeret med let adgang med metro og bus. Besøger du os i bil, er der gode parkeringsmuligheder. Husk at stille P-skiven.

Mislyd fra defekt harddisk