Genskab slettede filer

Vi har alle været der. Du sletter en fil, som du efterfølgende finder ud af, at du har brug for. BOM! Du prøver forgæves at klikke `fortryd` og trævle igennem papirkurven med bankende hjerte. Men den er væk, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Det er en frygtelig følelse.

Heldigvis er der hjælp at hente. Man kan nemlig godt gendanne slettede filer. Vi giver to muligheder nedenunder, som du kan afprøve. Hvis de ikke virker for dig, skal du have hjælp fra en specialist. Hos Computer112 kan vores specialister hjælpe dig med at finde dine slettede filer, selv når du ikke selv kan finde dem på harddisken eller computeren. De kan også gendanne slettede filer fra en tom papirkurv.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Sådan kan du selv gendanne dine slettede filer

Der er flere måder at gendanne slettede filer. Vi vil anbefale dig at prøve to ting af, inden du kontakter en specialist. Processen er denne samme, når du vil gendanne billeder.

Når du sletter en vigtig fil på din computer, kan du hurtigt gå i panik og glemme, at du har en papirkurv. Papirkurven er din backup. Når du sletter en fil, betyder det i praksis, at du smider din fil i papirkurven. Tag derfor en dyb indånding og følg guiden.

  • Klik på papirkurven på skrivebordet
  • Scan Papirkurven og find filen
  • Højreklik på filen, når du har fundet den.
  • Vælg gendan

Nu er din slettede fil gendannet. Du kan finde den samme sted, hvor du slettede den. Hurra! Du kan som regel gendanne filer fra din papirkurv op til 30 dage efter, at du har slettet en fil.

Hvis du jævnligt gør brug af en backup løsning såsom Dropbox, Google Drive eller One Drive, så kan du tjekke sikkerhedskopier af dine filer. Hvis du finder din fil, kan du hente filen direkte tilbage på din computer.

Lad være med at bruge gratis eller betalte programmer såsom Recuva til at gendanne dine filer. Vi ved, at der er mange, der foreslår det på nettet. Vi anbefaler det dog ikke, da installering af nye ting på computeren vil betyde, at du skriver mere data til harddisken. Mere data til harddisken kan skade gendannelsen af dine slettede filer.

Sørg derfor for at henvende dig til en specialist, hvis de to ovenstående metoder ikke virker for dig. Jo hurtigere du beder om hjælp, desto større garanti er der for, at dine data kan gendannes.

Kontakt Computer112 for at få hjælp til at gendanne dine slettede filer

Lad os hjælpe dig videre. I 2024 havde vi en succesrate på cirka 99 % med vores opgaver.

  • Vi kan typisk gendanne dine filer indenfor 2-3 hverdage
  • Dine filer bliver behandlet fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø og isoleret fra internettet for at undgå data forurening
  • Vores priser er konkurrencedygtige, og vi kører med no cure, no pay
Gendannelse af filer der er slettet