Harddisk recovery undgå at miste dine vigtigste data

Harddisk recovery

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Harddisk recovery

Har du brug for hjælp til at genskabe data fra din harddisk, fordi du enten har udskiftet din computer, eller du har slettet noget vigtigt på din harddisk? Bare rolig, vi har din ryg. Hos Computer112 er vi eksperter i at redde og genskabe data, også selv hvis harddisken er fysisk defekt. Du kan læse mere om det her. Vi hjælper hverdag virksomheder såvel som private med at gendanne alt fra essentielle virksomhedsdokumenter til ferieminder.

Ingen opgave er for stor eller lille til, at vi ikke kan løse dem. Du vil altid få et uforpligtende tilbud. Hvad hvis du har brug for et godt råd? Hos os er gode råd altid gratis. Hvis nødvendigt, kan vi prioritere din opgave som emergency og løse opgaven inden for 24 timer, hvis skadens omfang tillader det.

Hvornår foretager man en harddisk recovery?

Man kan både foretage en harddisk recovery, når harddisken er fejlfrit såvel som ødelagt. Selvom man mest hører om harddisk recovery, når uheldet har været ude, er det helt normalt at foretage en harddisk recovery på ens computer uden, at harddisken behøver at fejle noget. Man gøre det gerne typisk, hvis man vil have ens harddisk med over til en ny computer. I de tilfælde er harddisk recovery nem at foretage og foregår uden de store problemer. Det bliver lidt mere vanskeligt at håndtere en harddisk recovery, hvis man faktisk har mistet dataet fra ens harddisk. Derfor skal man altid lade en specialist gøre det for en.

Gratis Analyse

4 simple steps

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Undgå at foretage en harddisk recovery

I dagens Danmark er det alles værste mareridt at miste data fra ens harddisk. Vi har alt fra feriebilleder til vigtige dokumenter fra SKAT eller studietiden på harddisken, som nødigt skal gå tabt, når man for eksempel skifter computer og vil flytte harddisken over til den nye computer. Selvom de fleste af os har forstået vigtigheden af regelmæssig backup af vores data, så kan man stadig være uheldig og miste data fra harddisken.

Der er nemlig flere interne og eksterne faktorer, der kan være med til at bidrage til datatab på harddisken. Det kan skyldes alt fra en virusinfektion til overhedning af harddisken. Strømforstyrrelser kan også give datatab strømforstyrrelser, da det beskadiger harddisken. Noget så simpelt som forkert håndtering af bærebare computere påvirker også datatab. Sørg derfor for altid at være opmærksom på, hvordan din computer har det såvel som håndteringen af din computer i hverdagen, så du bedre kan forhindre at ende i en situation i fremtiden, hvor du skal genskabe din data.

Hvordan er det muligt at foretage en harddisk recovery?

Det kan synes umuligt for mange, at man kan genskabe data fra en harddisk, men det kan man. Det er muligt, idet slettet data eller tabt data reelt ikke slettes. Det forbliver faktisk på samme sted, og er markeret som tilgængeligt for overskrivning. Det indebærer en høj risiko at foretage en harddisk recovery, hvis man ikke ved, hvad man laver, da man let kan forårsage skade på harddisken. Derfor skal man ikke selv kaste sig ud i at gøre det, hvis man ikke har erfaring med det, men i stedet kontakte en specialist der ved, hvad de laver.

Har du en ødelagt harddisk med vigtige data, som du er bange for ikke kan genskabes? Vi har gode nyheder til dig. Det kan det godt. Det er svært, men ikke umuligt. Processen bliver mere vanskeligt afhængig af, hvorvidt harddisken er ødelagt grundet en fysisk eller en logisk fejl. Hvis du er usikker på, hvorvidt harddisken har en fysisk eller logisk fejl, kan du verificerer fejlen her.

Hvornår foretager man en harddisk recovery
Få en Gratis analyse af din harddisk

RAID / NAS / SATA / USB / SD / Mini SD / Ect.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud