• Jeg havde en harddisk med billeder fra…

  24. august 2020

  Jeg havde en harddisk med billeder fra de sidste 20 år af vores liv. Foto/film fra dåb, bryllup, konfirmationer, ferier osv… Jeg tabte den på gulvet, og disken var død!!
  Vi var knust over tabet.. Uheldet skete en søndag.. Jeg fandt Casper på nettet ringede til ham – jeg kørte ud søndag aften og afleverede disken. Casper mente han godt kunne redde vores data. Efter et par uger fik vi den dejlige nyhed at alle data var reddet!!
  Kæmpe tak til Casper, helt fantastisk at du kunne hjælpe os!

  Anders List
 • Kig ingen andre steder!

  23. august 2020

  Kig ingen andre steder! Jeg havde søgt læææænge efter det bedste sted.
  Her er de bedst, billigst og top proffer!
  Min harddisk som havde været ødelagt og ikke virket i 3 år, fik de trukket ALLE data (240gb) ud af, selvom flere havde fortalt at jeg aldrig fik den til at virke igen.

  Jeg var 100% tryg i hele forløbet.
  De melder hurtigt tilbage, overholder aftalerne og har rigtig god forståelse for hvor vigtige dataene kan være for en.

  Ps. Et stort plus er at der ikke er div smågebyrer eller ekstra omkostninger.

  De overholder den aftalte pris!
  Faktisk blev det flere hundrede kroner billigere end først oplyste pris på trods af harddiskens tilstand 🤩

  Adem Sørensen
 • Super professionel og tryghedsgivende

  14. august 2020

  Casper er rar og meget ærlig, hvilket giver en stor tryghed. Vi havde en god dialog, fik god rådgivning og fik genskabt alle de vigtige filer, som vi var bange for at vi havde tabt. Stor tak til Computer112.

  Stine Elmbæk Jacobsen
 • Computer 112 var helt fantastiske

  30. juni 2020

  Computer 112 var helt fantastiske og reddede billeder fra en 10 år gammel ødelagt mac book. Konfirmationen reddet!!! Tak😀

  Marianne Klemmensen
 • Rigtig solidt

  8. juni 2020

  Rigtig solidt
  Computer 112 genoprettede mine data i en effektiv proces. No nonsense: indlevér din døde eksterne harddisk, og vi skal gøre hvad vi kan for at du får indholdet igen. Alt lykkedes til tiden og til aftalt pris. Mine data for 9 år blev leveret tilbage i perfekt stand på en professionel ekstern platform. Jeg kan kun anbefale Computer 112.

  Tom Pedersen
 • 99,9% af mine data blev reddet….

  18. maj 2020

  99,9% af mine data blev reddet efter nedbrud af ekstern harddisk – alene det er jo fantastisk. Når så Casper samtidig optræder yderst professionelt, og er meget serviceminded i forhold til aflevering og afhentning af harddiske – så er der alle de bedste anbefalinger herfra!!

  Jan Christensen
 • Casper er intet mindre end en Superhelt…

  6. april 2020

  Casper er intet mindre end en Superhelt ! Professionel og yderst fair og tillidsvækkende service. Ekstern harddisk gået i stykker indeholdende samtlige billeder fra 2019 inklusive sønnens bryllup og 2 ugers ferie i USA. Alt sammen reddet. Dybt taknemmelig.

  Astrid Tyge Nielsen
 • genskabte mine data.

  11. marts 2020

  Computer112 hjalp mig med at genskabe mine data.

  Henrik Storck
 • God rådgivning

  10. marts 2020

  God rådgivning. Ny HDD med mine alle data klar før forventet.

  Ebbe Rolf Nielsen
 • Redning af tabte billeder pyha

  9. marts 2020

  Alle billeder fra mine forældres guldbryllup mappen var blevet slettet ved en fejl så var gode dyr rådne computer112 blev ringet op kom og hentede disken ud af computeren og tænk en gang alle billeder minus et enkelt blev genskabt.
  Uerstatteligt blev erstattet fantastisk

  Jeg kan varmt anbefale www…computer112.dk

  Thomas
 • Hurtigt og til en perfekte pris

  26. februar 2020

  da vores eksterne harddisk var gået i stykker med alle billeder af vores familie (nyfødt baby, ferier, videoklips m.m.). Samme dag havde vi forsøgt at få hjælp ved en lokal butik hvilket vi aldrig skulle havde gjort computer112 gjorde hvad vi ikke havde ture håbe på, kunne lade sig gøre
  Alle data blev reddet mange gange tak til computer112 – casper

  B.R.
 • Jeg havde fået slettet alt på min eksterne harddisk

  24. februar 2020

  Jeg havde fået slettet alt på min eksterne harddisk da jeg ville opdatere min pc med Windows 10. Computer112 har reddet alle mine data igen.

  Christina Janns
 • Personlig og samvittighedsfuld betjening hos Computer112

  14. februar 2020

  Hos Computer 112 får man en meget personlig og ansvarsfuld betjening med en minutiøs forklaring på, hvad man kan forvente af processen med at “redde” data. Der bliver ikke lovet for meget, og hvis ikke alle data kan reddes, skal man ikke betale den fulde pris. Det er en meget fair proces, og mest til kundens fordel, da der ofte ligger den samme arbejdsindsats – og investering fra firmaets side – bag. Jeg fik selv reddet alle data, og kan derfor ikke være andet end tilfreds. Som erhvervskunde giver jeg på baggrund af ovenstående den varmeste anbefaling af Computer 112, hvor man roligt kan aflevere sin eksterne harddisk el. lign., hvis der er opstået problemer, der behøver professionel hjælp.

  Dirk Lund Christensen
 • Kan varmt anbefale Computer112

  10. februar 2020

  Casper har reddet størstedelen af mine filer (ca. 90.000 filer) på en ekstern harddesk, hvor jeg var kommet til at overskrive dem med nogle systemfiler, som havde slettet ALT!

  Casper lavede en gratis analyse, forklarede hvad der var galt og hvad han kunne gøre samt gav mig en pris. Jeg skulle kun betale, hvis jeg herefter ønskede at få filerne reddet – uden garanti at han kunne redde alt. Så må man jo selv afgøre, om det er prisen værd. Jeg var lykkelig for det, som han kunne redde, og synes bestemt ikke, at det er dyrt sammenlignet med andre.

  Jeg ville ønske, at jeg havde givet ham en liste over filtyperne, da han i så fald nok havde fået reddet flere filer.

  Casper har hele vejen igennem været super-professionel og enormt imødekommende, og jeg vender helt sikkert tilbage til computer112, hvis jeg nogensinde er så uheldig igen.

  Tak for hjælpen, Casper!

  Tine Søderberg
 • Super service. Leveret til den aftalte tid,

  28. januar 2020

  Super service. Leveret til den aftalte tid, og fin feedback undervejs. Lidt pebret pris, men de andre jeg har kigget på har samme prisleje, så det er jo hvad det er 😉

  Ronnie Bjørnlund Nielsen
 • Defekt SSD drev. Hurtig og meget kompetent service.

  27. januar 2020

  Hurtig og meget kompetent service i forbindelse med udtræk af vigtige data fra et defekt SSD drev på min PC. Jeg modtog mine data på et nyt medie dagen efter at jeg havde indleveret det defekte SSD drev til Casper hos Computer112.

  Jan-Erik / Manager, R&D, Process Development
 • En kæmpe tak fra en nu LYKKELIG ku studerende

  26. januar 2020

  Stor tak til computer112 for at rede alle data fra min bærbar pc, som gik ned lige pluslige under en opgave skrivning.

  Jeg kontaktede computer112 om aften og fik lov til at komme min computer med det samme. Jeg kørte ud med den ved en 21 tiden og dagen efter kunne jeg hente den igen, samt mine data. Jeg må indrømmer jeg var meget overasket over den ekstremt hurtige og effektive service. Udover det var min pris helt fantastisk taget tidspunktet og hvor hurtig de fik reddet alle data fra en (fysisk defekt harddisk) i betragtning.

  Til sidst, super søde – fik da også en lot god snak med Casper, rigtig hyggeligt.

  Alt i alt en virkelig god oplevelse som jeg kan anbefale til det yderste hvis du skulle være så uheldig at stå i de samme dummer situation som jeg var ude for, eller noget tilsvarende.

  Tak er kun et fattigt ord

  Mikkel Schou
 • Kan varmt anbefale Computer 112

  21. januar 2020

  I december måned 2019, købte jeg gennem Computer 112 en ny stationær Computer og fik den installeret med alt det tilbehør jeg havde ønsket mig. Alt gik lige efter planen og er i dag meget glad for mit nye produkt. Kan varmt anbefale Computer 112

  Sven Andersen
 • Computer112 Reddede

  13. december 2019

  Casper reddede de fleste af mine data fra en defekt harddisk. Fik en oversigt med de filer som kunne reddes (og dem der var defekte) og skulle kun betale hvis jeg ønskede at få reddet filerne. I mit tilfælde var 390 filer defekte men 7820 blev rededet! Hele forløbet var bare i orden og kan helt klart anbefales.

  Henrik Sørensen
 • NAS server brudt sammen

  20. november 2019

  NAS server brudt sammen efter lynnedslag. Afleverede serveren til gratis analyse, og fik et tilbud på rep. meget hurtigt efter. Det var desværre en større opgave,så jeg valgte at takke nej til tilbudet. Hele vejen igennem yderst saglig rådgivning, og stor forståelse for mit valg. Yderst servicemindet virksomhed,der kun varmt kan anbefales.

  Olav Kirk Johansen
 • Ærlig og god rådgivning

  15. november 2019

  Ærlig og god rådgivning! Jeg ringede for at høre om jeg kunne få hjælp med lettere uforklarlige corruptede filer på min harddisk. Jeg fik et ærligt svar (hvis noget kunne reddes, hvilket nok var usandsynligt, ville det prismæssigt næppe kunne betale sig). Super flink og hjælpsom med at guide mit til hvad jeg nu bør gøre fremover.

  Malene Bredahl Hansen
 • Really good service

  22. oktober 2019

  Really good service and competent ensureing of our data. Very professional handeling, we would use Computer 112 again. 

  Peter Madsen,Technical Manager, GoodLife Foods,Daloon
 • Computer112 er en meget professionel…

  26. september 2019

  Computer112 er en meget professionel virksomhed med et godt forretningskoncept for os som kunder, hvilket fremgår tydeligt på hans hjemmeside. Der er der informative forklaringer på processen fra en skadet HDD til det lykkes at redde en defekt HDD. I processen undervejs med at redde data har Casper Schou en god kommunikation.
  Computer112 kan varmt anbefales

  Peter Borre
 • Fin service

  26. september 2019

  Fin service, levering som aftalt.

  JJ-Montage ApS
 • Fantastisk service

  26. september 2019

  Fantastisk service, altid parat til at give gode råd. Er hurtig til at finde ud af problemet og så udføre arbejdet. Nem at komme i kontakt med, hvis behovet opstår. Altid rar og imødekommen. Vil helt bestemt bruge Computer 112 igen og ksn varmt anbefale at bruge Computer 112 ved problemer.

  Winnie Katz
 • Alle data reddet!

  11. september 2019

  Jeg havde min harddisk til analyse efter et strømnedbrud, hvor jeg dagen efter havde svar på, at den var defekt, men at dataen kunne reddes. I løbet af ganske få dage, fik jeg en ny harddisk, som virkede upåklageligt og med al data reddet.
  Mange tak for hjælpen, jeg kan varmt anbefale Caspers service!

  Esben
 • kvalificeret assistance

  12. juli 2019

  Fik kvalificeret assistance til at få overført data fra crashet ekstern HD, dog bør man være forberedt på, at pris kan være ret høj !

  Jørn R. Hartmann
 • Skide God service

  2. juli 2019

  Havde haft periodiske fejl på min pc
  Havde haft periodiske fejl på min pc. Afleverede den så til computer112 og dagen efter var alt ingen løst. Skide God service og til en god pris kan varmt anbefale!

  Jannik Frank Nielsen
 • Fantastisk service hjælp hele vejen…

  2. juli 2019

  Fantastisk service hjælp hele vejen…
  Fantastisk service hjælp hele vejen igennem processen alle data reddet på under 3 dage og prisen var bare helt i top

  Louise roes Hansen
 • Super service – anbefales

  21. juni 2019

  Super service – anbefales
  Super service, God telefonisk rådgivning indledningsvis, god mail opfølgning og fuld tilfredshed med godt slutresultat til den lovede pris.

  Joachim Faber-Rod
 • Vi havde en SSD med beskadigede NAND

  11. juni 2019

  Vi havde en SSD med beskadigede NAND…
  Vi havde en SSD med beskadigede NAND kredse, som Computer112 lykkedes med at redde data fra.
  Det var en positiv oplevelse og vi var glade for den service og fleksibilitet som vi blev imødekommet af.
  Jeg kan sagtens anbefale Computer112 til andre som måtte stå i samme situation.

  Christian Topsøe / IT Supporter hos Johannes Fog
 • God service

  11. juni 2019

  God service – Casper reddede 90% af mine filer på min ødelagte harddisk! Det er dyrt at ødelægge ting, men hos Computer112 betaler du ikke en krone før du ved hvilke data du præcist kan få reddet!

  Lille detalje, så er prisen uden moms – Jeg talte i telefon med Casper og fik et ca. bud, prisen holdt nogenlunde – Men så skulle der lige lægges 25% oveni.

  Der arbejdes hurtigt inden for den aftalte periode!

  Trine Krabbe Mogensen
 • Super behageligt

  16. april 2019

  Super behageligt, pålideligt og lidt dyrt, med man får hvad der er aftalt 🙂

  Martin
 • Rigtig fin og fleksibel service

  10. april 2019

  Rigtig fin og fleksibel service. Fik det aftalte til aftalt tid. Dog skal man være opmærksom på, at hvis man vil betale med MobilePay, så skal man sikre sig forinden, at man har lov til at betale det beløb, som regningen lyder på.

  Helle
 • Dygtig som i rigtig dygtig

  21. marts 2019

  Dygtig, hurtigt, præcis, prof

  Lars Henriksen
 • fin behandling

  21. marts 2019

  fin behandling – Dejligt at få reddet sine familiefotos – nu er konen rolig igen.
  Dyrt men godt

  Jan Sørensen
 • Effektiv og professionel no-nonsense…

  21. marts 2019

  Effektiv og professionel no-nonsense data recovery – klart anbefalelsesværdig!

  Christian
 • Alt som det skal være

  15. februar 2019

  Alt som det skal være, alle data reddet og til den rigtige pris

  Christian M
 • Fremragende service!

  1. februar 2019

  Jeg ringede (ret ked af det; læs grædende) til Casper/ Computer112 en lørdag formiddag, da vores eksterne harddisk var gået i stykker med alle billeder af vores lille familie (nyfødt baby, ferier, videoklips m.m.). Samme dag havde vi forsøgt at få hjælp ved en lokal IT butik, men de sagde, at de ikke kunne redde indholdet. Casper beroligede mig, sagde han gerne ville se harddisken, lave en gratis analyse og komme med hans bud på om indholdet kunne reddes. Casper var hurtigt til at svare tilbage, ydede professionel service fra start til slut og i dag har vi alle billederne igen. Jeg kan varmt anbefale computer 112 og bruger dem igen, hvis uheldet er ude.
  Mvh

  Iben Andersen
 • Jeg var ved at skrive min…

  30. januar 2019

  Jeg var ved at skrive min…
  Jeg var ved at skrive min bacheloropgave da min computerskærm pludselig bliver blå med en besked om at min PC skulle repareres. Selv om jeg fulgte instrukserne på skærmen var der intet der virkede, der stod bare “Automatic repari couldn’t repair your PC”. Jeg vidste på det tidspunkt ikke at det betød at den opgave jeg havde arbejdet så længe og hårdt på var væk!
  Jeg havde nemlig været så dum ikke at have et backup system på min pc.
  Jeg fik fat i en selvstændig computerekspert som gjorde alt hvad han kunne for at redde min opgave, men min harddisk var desværre for ødelagt til at han kunne få andet end filer med firkanter og y’er ud af den. Han sagde at min eneste chance for at få opgave tilbage var at kontakte et firma der kunne skille harddisken ad og reparere den manuelt. Jeg var helt fortvivlet! Sådanne firmaer hænger ikke på træerne, men min mand fandt Computer112 på nettet. Jeg skrev til Casper, som er ejeren, nytårs aften kl.18:36 og han svarede med det samme.
  Jeg skulle bare oprette min harddisk til en gratis analyse på hjemmesiden og komme ind med den.
  Vi fik lov til at aflevere harddisken uden for åbningstiden da det hastede og Casper havde allerede analysen klar samme aften!
  Han havde formået at reparere min harddisk og redde alle mine data!
  Jeg var jublende glad! og selv om jeg havde valgt den løsning hvor det ville tage 9 hverdage før jeg fik mine data, var de allerede klar efter 5 hverdage.

  Jeg havde ikke kunnet skrive hele min opgave en gang til.

  Casper og Computer112 fortjener 5 stjerner for deres arbejde og gode kundeservice.

  Venlig hilsen

  Amanda Kronman
 • Igennem helt fantastisk service, og handlings forløb

  30. januar 2019

  Igennem helt fantastisk service, og handlings forløb

  Har/havde en harddisk i vores firma computer, hvor vores regnskabs program lå på denne holdt lige pludselig op med at virke lørdag eftermiddag, gode råd var dyre, og var lidt desperat da vi snart skulle lave vores moms, søgt på nettet og fandt frem til computer112 som til alt held havde deres telefon åben for at man kunne ringe alle dage mellem 09 – 21. ringede og fik en meget behagelig herre i røret som gradvis gik igennem hvad vi skulle gøre og hvad de kunne gøre, de skulle som start have disken ind og kigge på den hvilket forøverigt var helt gratis, ydermere da det hastet lidt fik vi lov til at komme ind med disken om søndagen, jeg valgte selv at køre ud med den. To timere senere havde vi en fejlbeskrivelse samt en fast pris og hvor hurtigt de kunne redde vores data. 3 dage efter havde vi alle vores data og til en for os en helt fantastisk pris, tusinde mange gange tak, dejligt at den slags firmaer findes og at god kunde service også stadig findes.
  Mvh

  Erik B
 • Super god oplevelse med Computer112 og Casper Schou!

  10. december 2018

  Super god oplevelse med Computer112 og Casper Schou!
  Casper reddede al den data vi skulle bruge, bl.a. bryllupsbilleder osv., så lektien om backup er helt sikkert lært 🙂
  Kan varmt anbefale den professionelle måde at køre forretning på, og Computer112 er også, uden tvivl, den billigste jeg kunne finde.
  Kan ikke sætte en finger på noget der skulle være anderledes!

  Christian Lisby
 • Computer112 – Professionel og redelig virksomhed

  6. december 2018

  Det er kritisk at finde en virksomhed, der lever op til professionalisme og redelighed, når det gælder redning af data. Det blev afgørende for mit valg af computer112.dk
  Efter en flot dataredning fra en fejlbehæftet ekstern harddisk kan jeg nu med sindsro anbefale computer112.dk
  Websitet beskriver forretningsgangen trin for trin. Bemærk især, at kunden bliver tilbudt gratis analyse og tilbud med efterfølgende mulighed for at acceptere eller sige nej tak.
  Jeg har oplevet, at alt, hvad computer112.dk lover, holder vand. Mine data er reddet, og jeg har kunnet følge med hele vejen. Oven i købet med kompetent forklaring og rådgivning i tilgift.
  Stor tak til Casper herfra!

  BROE
 • I en kritisk situasjon

  6. december 2018

  I en kritisk situasjon der USB-inngangen til min eksterne harddisk var gått i stykker, fikk jeg strålende service og hjelp til å redde mine data hos Computer112. Deres nettside er konkret og lett å orientere seg i, samt gir nyttig og tydelig informasjon. Kommunikasjonen var svært god i alt fra første henvendelse, opprettelse av kundesak, avlevering og henting. Arbeidet ble utført effektivt og profesjonelt, og jeg fikk mine eksterne harddisk-data reddet og klar til avhenting i ny ekstern harddisk på under 24-timer. Personalet er vennlig, hyggelig og imøtekommende. Jeg kan på det varmeste anbefale Computer112.

  Nikolai Lieblein Røsæg
 • Tusind tak for den fantastiske service

  24. oktober 2018

  Tusind tak for den fantastiske service! Min Macbook døde mellem hænder på mig, hvor jeg var så heldig at støde på din hjemmeside. Af sted blev computeren sendt. Hvor jeg fik konstateret at bardisken var død. Hvorefter panikken rejste sig igen. Så heldigvis blev jeg beroliget med at han kunne redde min filer og billeder. Lettet ånder jeg op, men en computer der føles som ny, og køre som den skal. Super hurtig og fantastisk service! Tusind tak for den fantastiske hjælp!

  Christian Skov
 • Tak er kun et fattigt ord

  22. oktober 2018

  Jeg har ikke meget forstand på computer, men det har i og det er jeg dybt taknemlig for.. I har gjort et fantastisk stykke arbejde..

  Monica Christiansen
 • I was in a big trouble with my hard…

  15. oktober 2018

  I was in a big trouble with my hard disk as it was freezing every time i was trying to get data of it. There were wedding photos and videos for my clients. So I was in a big trouble if I didn’t get it fixed. But thanks to computer112 it was fixed and working smoothly now!

  Laurynas Aravičius
 • hurtigt svar og problemløsning på opgave

  15. oktober 2018

  Hurtig svar og behandling af min ødelagte harddisk (havde været en tur i gulvet). Fik redet alle data Kan kun varmt anbefale firmaet og vil helt sikkert henvende mig igen hvis jeg får problemer .

  Jan
 • En loyal og tilfredsstillende service

  15. oktober 2018

  En loyal og tilfredsstillende service Jeg vil godt sige tusind tak for en super god service som i har ydet på min computer, elsker jeres motto , no core no pay Thomas meyer

  Thomas meyer
 • Tak for hjælpen med drevet

  11. oktober 2018

  Tak for hjælpen med drevet, alt kører igen. Næste gang laver jeg back up.
  Tak Casper

  Frank Furter
 • Vi fik vigtige data ud fra…

  3. oktober 2018

  Vi fik vigtige data ud fra virksomhedens pc hurtigt, hurtigere end aftalt og er meget tilfredse. Super service

  Kenneth Kappel Jensen
 • HLM Landmåling A/S

  24. september 2018

  Det var en rigtig god oplevelse at bruge Computer112.dk, da noget af vores vigtige data var utilgængeligt på en harddisk, som var stået af.

  Casper var hurtig til at vurdere omfanget, samt at informere om fremskridt mv.

  Vi kan klart anbefale at bruge Computer112.dk til at lave data recovery.

  Andreas Kudsk Jensen
 • Super servise og dygtige medarbejdere

  23. september 2018

  Super service og dygtige medarbejdere
  Fik reddet alle data fra min NAS med 4 diske, forløbet var rigtigt godt, og til en rigtig fornuftig/god pris
  Meget billigere en deres konkurrenter, fik ovenikøbet tilsendt en Fil liste til endelig godkendelse, over de data der var reddet som jeg så først skulle godkende, kunne jeg ikke godkende denne skyldte jeg dem ikke noget.
  Det er god service

  Tobias
 • Kanon service!

  12. september 2018

  Havde lidt tvivlsspørgsmål om hvorledes min gamle harddisk kunne reddes, jeg fik hurtig og effektiv behandling, ingen slinger i valsen, alt blev reddet!
  Kan varmt anbefales!

  Rasmus Larsen
 • Perfekt service! Kan klart anbefales!

  12. september 2018

  Hej computer112, vil gerne udtrykke min store tak og taknemlighed for jeres udsøgte service vedrørende min defekte harddisk, hvor i var så dygtige og professionelle! Fedt at i kunne redde al data! Prikken over i var den filliste i sendte over de data der var redet til min endelige godkendelse så jeres motto no cure no pay holder bare 100%

  Julie Kronvold
 • En anbefaling værdig

  27. august 2018

  Det er nemt at bestille en service via hjemmesiden. Ved levering af disk fik jeg en fin forklaring på diskens teknik, en foreløbig analyse af problemet og et prisoverslag. Opgaven blev løst som aftalt til aftalt pris. Alt i alt en god oplevelse. Jeg kan anbefale computer112.dk.

  Daniella
 • Data reddet – God kommunikation, hurtige svartider, levering til tiden,

  27. august 2018

  Jeg modtog selv en 6år gammel MacBook pro som bare ikke ville starte.
  Det viste sig hurtigt at harddisken var defekt og det ikke var en software fejl.

  Jeg forespurgte Computer112 og afleverede disken personligt på adressen.

  Kommunikationen gik rigtig godt og der blev svaret på mails på alle tider af døgnet, med minimal ventetid, selv da jeg skrev efter midnat.

  Fik at vide i slutningen af juni, at der var lang leveringstid og den vil være færdig omkring 27 juli.

  Der var god løbende dialog og jeg blev ringet op den 25 Juli med detaljer omkring gendannelsen og en filliste.

  Alle deadlines overholdt, alle data reddet, stor tilfredshed fra både mig og min kunde.

  KenanV - Sciops ApS
 • Min Synology NAS stoppede med at…

  18. juli 2018

  Min Synology NAS stoppede med at fungere i alt 4 diske, det lokale it firma jeg kontaktet konstaterede 2 af de 4 diske ikke længere fungerede. Første fejl var at få undersøgt min NAS hos konkurrent til computer112 i København. Der gik en hel uge uden noget svar fra dem da jeg endelig hørte fra dem var de meget vage omkring hvad fejlen var /er og hvad prisen ville ende ud i tog ind og hentet alle 4 diske
  Og Indleveret dem til computer112 og deres GRATIS annalyse 4 timer efter havde jeg en fejl beskrivelse samt en FAST pris, og den pris afveg de på intet tidspunkt fra.
  Ydermere fik jeg en filliste over alle de data der var redet til godkendelse
  Alle mine data er nu reddet. Det eneste jeg fortryder, er at computer112 ikke var den første der så på diskene , og fik en gratis analyse
  hilsen Magnus
  PS. undskyld det sene svar.

  Magnus
 • Meget professionel service

  18. juli 2018

  Jeg vil på det stærkeste anbefale Casper. Jeg var desværre så uheldig at komme til at slette en masse filer og en masse billeder fra en ekstern harddisk. Disse ville jeg 1,5 år efter forsøge om kunne genskabes. Jeg vidste, at det ville være en chance at tage, da jeg havde brugt harddisken efterfølgende, og dette informerede Casper mig også grundigt om. Jeg ville dog alligevel gerne, at han gjorde forsøget, da især billederne betød rigtig meget for mig, og han kom med en rigtig fin pris for arbejdet. Da jeg havde afleveret harddisken, gik der ikke mere end 15 min. førend Casper ringede og informerede mig om, at jeg faktisk havde en rigtig defekt harddisk. Han informerede om, at harddiskens tilstand gjorde, at det ville kræve meget mere af ham (og at prisen selvfølgelig ville komme til at afspejle dette) og at chancen for at genskabe filerne og billederne var blevet yderligere reduceret. Han anbefalede mig hurtigst muligt at overføre de eksisterende filer og billeder til en andet medie og derefter kassere harddisken, hvilket jeg gjorde.

  Selvom mit møde med Casper desværre ikke resulterede i, at jeg fik mine filer og billeder tilbage, oplevede jeg en meget professionel service. Jeg følte mig holdt i hånden inden for et felt, jeg intet kendte til. Casper tog sig god tid til at informere mig rigtig godt, han var hudløs ærlig omkring situationen, så jeg kunne vurdere, hvordan jeg ønskede at håndterede den, og det er jeg rigtig glad for.

  Jennifer
 • Tak til Casper/computer112

  18. juli 2018

  Tak til Casper/computer112 for en utrolig professionel og hurtig hjælp her i weekenden,
  Havde en disk som klikkede hele tiden, hvad det så end betyder. Ringede til computer112 onsdag aften, fik en rigtig god forklaring på problemet, og hvad jeg skulle gøre for at de kunne hjælpe indleveret disken torsdag til deres gratis analyse 2 timer efter fik jeg en mail med hvad problemet var og 3 forskellige priser valgte express og har her søndag hentet disken super hurtig og god service
  Igen stor stor tak
  Mvh
  Henrik

  Henrik
 • Jeg havde en god oplevelse med redning af data fra ældre harddisk

  3. juli 2018

  Jeg havde en god oplevelse med redning af data fra ældre harddisk.
  Computer 112 levede op til forventningerne og gjorde data tilgængelige.
  De skaffede dele hjem fra USA for at løse problemet.
  På den baggrund kan jeg anbefale Computer 112.
  Mvh. Jeroen

  Jeroen
 • Fremragende service

  2. juli 2018

  Hvis jeg kunne give Casper mere en 5 stjerne ville jeg gøre det! Casper er yderst professionel, forståelig og meget rolig person! Min eksterne harddisk give desværre i stykker, og der efter måtte jeg gå i gang med at finde en løsning. Jeg kontaktede flere virksomheder som kunne som kunne lave data recovery af harddiske der var gået i stykker, og Casper var den som kunne gøre det billigst. Casper var god til at beroligende mig over telefonen og forsikrede mig at han ville gøre alt for at rede min data. Casper fik harddisken ind og allerede dagen efter jeg havde afleveret sendte han et tilbud på data recovery. Jeg kan ikke takke Casper nok for at få min data ud af min ødelagte harddisk! Casper er min redningsmand! Jeg havde billeder for de sidste 10 år på den ødelagte harddisk, og Casper fik dem alle ud! I dette tilfælde synes jeg at tak er et meget fattigt ord, men jeg er dybt taknemmelig over at Casper kunne rede mine data!. Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre, der har samme problem som jeg!

  Caroline B
 • Meget behagelig og proff. service

  25. juni 2018

  Meget behagelig og proff. service. God personlig dialog omkring muligheder og sandsynlighed for at kunne genskabe data fra SD-kort fra start til slut. Casper gav den hele armen men desværre kunne der ikke genskabes i dette tilfælde. Men jeg ved at der er forsøgt alt i flere omgange med masser af arb. tid på opgaven. Og ingen bad feelings fra Casper og min udgift kr. 0. Kan klart anbefale Casper igen.

  Arne E.
 • God og hurtig service

  18. juni 2018

  God og hurtig service. Købt ny computer alt fungerer – tak for god råd og vejledning.

  Annette Strøm
 • God hurtig og kompetent behandling

  18. juni 2018

  God hurtig og kompetent behandling Jeg føler mig godt behandlet og fik den hjælp jeg havde brug for

  Pia pedersen
 • Super hurtig arbejde

  11. maj 2018

  Super hurtig arbejde og så blev det ikke så dyrt som det kunne være blevet
  Dejligt at går godt nogle gange

  Per Baagøe Nielsen
 • Mit “døde” USB-stik kunne ikke reddes

  4. maj 2018

  Mit “døde” USB-stik kunne ikke reddes, fik jeg at vide det første sted jeg henvendte mig. Men så prøvede jeg hos Computer112, og minsandten om ikke de kunne redde al min data. God, personlig betjening – kan klart anbefales.

  Christian O.
 • Som altid super god og professionel service

  25. april 2018

  Som altid super god og professionel service fra Casper (har brugt ham 1 gang tidligere). Super fin dialog, og meget tydeligt og klart aftalegrundlag, herunder også pris. I mit tilfælde måtte vi takke nej til opgaven/fillisten som man får tilsendt til endelige godkendelse, og derfor var udgiften 0,00. Ingen sure miner fra Casper af den årsag – så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til at bruge Computer112.dk til ‘rescue’ opgaver.

  Preben Nielsen
 • Jeg har et par gange benyttet Computer112.dk

  25. april 2018

  Jeg har et par gange benyttet Computer112.dk til forskellige opgaver, og de er blevet løst fuldstændig perfekt.
  Skulle jeg få problemer med mine computere eller andet af den slags udstyr, så er jeg slet ikke i tvivl om, hvem der skal prøve at løse problemet. Jeg kan helt klart anbefale Computer112.dk

  Niels Johannessen
 • Super service

  28. marts 2018

  Så fik jeg mine data igen – herligt.

  Hans Andersen
 • Super service fik redet alle data fra en defekt harddisk

  14. februar 2018

  Super service fik redet alle data fra en defekt harddisk, vil godt rose Casper fra Computer112 for sin ualmindelige pædagogiske måde at beskrive hvad der vil blive lavet, så selv jeg kunne forstå det

  Henrik Henriksen
 • Helt igennem perfekt,god kommunikation hele vejen igennem processen

  14. februar 2018

  Helt igennem perfekt, god kommunikation hele vejen igennem processen, alle data redet, og betydelig billigere end de andre steder jeg havde kontakt med inden jeg valgte computer112
  Så stor tak herfra og kan klart anbefales

  Niels H.
 • Stor tak til Computer112 / Casper for Hjælpen

  10. januar 2018

  Stor tak til Computer112 / Casper for den fremragende service, man kan kun sige at de lever 100% op til ordet Express, havde en Nas med fire diske hvor to af dem var fysisk stået af (kraftige klik lyde) ind levret torsdag eftermiddag og søndag var data klar til afhentning og vores firma kunne forsætte hvor vi slap Mandag morgen
  Stor,,,Stor Tak
  Mvh
  Svend Eriksen

  Svend Eriksen
 • God kommunikation hele vejen igennem

  10. december 2017

  God kommunikation hele vejen igennem

  God kommunikation hele vejen igennem. Godt resultat. Data reddet. Er fuldt ud tilfreds
  Morten S
 • Computer112 reddede 11 måneders arbejdsindsats

  3. december 2017

  Casper Schou fra Computer112 har gjort et fantastisk arbejde med at redde data fra 11 måneders intensivt arbejde.

  Kort fortalt blev en ekstern harddisk tabt på gulvet og data kunne derefter ikke længere tilgås.

  Hurtigt tilbud, fleksibilitet og ikke mindst en professionel service gjorde, at jeg efter kort tid igen havde fuld kontrol over mine tabte data.

  Jeg kan kun anbefale Computer112, såfremt der skal udføres data recovery.

  Lars Pries
 • Go service, og aftalerne overholdes

  17. oktober 2017
  Go service, og aftalerne overholdes, han fik vores billeder frem igen for de sidste 10 år. så kæmpe stor tak for det.
  Jan Skovby
 • Tak for super service og en god …

  17. oktober 2017

  Tak for super service og en god oplevelse i en ellers ærgerlig situation med slettet data fra eksternt drev. Tak!

  Sørine Gradholt Karlsson
 • HJÆLP!!!……og det fik jeg.

  17. oktober 2017

  Jeg var så uheldig, at vælte min lille eksterne harddisk om på siden, og derefter kunne jeg overhovedet ikke indlæse nogen data fra den. Jeg søgte efter hjælp på nettet, og fandt frem til Computer112. De fik reddet ALLE mine data, og ført dem over på en ny harddisk – eller rettere sagt på begge harddiske, for jeg valgte at købe en ekstra harddisk, så jeg havde to kopier. Får jeg lignede problemer en anden gang, så er der ingen tvivl om, at jeg vil kontakte Computer112 igen.

  Niels Johannessen
 • Kanon…

  12. oktober 2017

  100% i orden

  Kan kun varmt anbefale computer112 100%. Sikke en service den mand kan levere, der er ingen slinger i vanlsen.. der er levering til tiden, kvaliteten er i top, Casper Schou kan og ved hvad han snakker om. Helt igennem anbefalelsesværdig ,,og Klart der mine fremtidige produkter skal serviceres.

  Kim Brassilius Thulstrup
 • Personlig, venlig og helt igennem professionel

  12. oktober 2017

  Computer112 personlig, venlig og helt igennem professionel service

  Jeg har brugt computer112 siden 2009 hver gang jeg er i problemer Casper er meget venlig og giver altid gode råd og ved en masse om harddiske

  Sidste gang stod jeg i en rigtig træls situation hvor min harddisk med billeder fra hele livet lå på den klikkede og jeg var græde færdig 🙁
  Gudskelov har casper redet mit liv og billeder fordi konen var ikke glad

  computer112.dk

  Skipper Jensen
 • Casper reddede vores billeder

  7. oktober 2017

  Forhåbentlig får jeg ikke brug for hjælp igen foreløbig men hvis det værste skulle ske, så er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte. Tak for god service!

  Ciarán Murray
 • Thank you

  15. september 2017
  Thank you for the professional and efficient service.
  Andre Steyn
 • Undertegnede havde grundet en kombination af fejlhåndtering og harddisksammenbrud

  19. august 2017
  Undertegnede havde grundet en kombination af fejlhåndtering og harddisksammenbrud pludselig mistet godt 55000 billeder i RAW-format.
  Fik kontakt med Computer112 v/Casper Schou som viste sig at være en yderst kapabel og kyndig person, når det drejer sig om datagenskabelse. Alle mine billeder blev genskabt trods de ødelagte læse- og skrivehoveder på harddiskene. At Casper så oven i købet er en imødekommende og omgængelig person, gør ikke oplevelsen mindre. Jeg har kun positivt at berette om Computer112 og kan kun anbefale firmaet.
  John Henriksen
 • Jeg havde et fysisk beskadiget SD kort

  18. august 2017

  Jeg havde et fysisk beskadiget SD kort, som min fotohandler havde opgivet, men Computer112 tilbød ganske gratis at lave en analyse af kortet med henblik på at redde indholdet af feriebilleder. Desværre lykkedes det ikke da chippen var knækket, men alligevel var det en super fin oplevelse. Jeg sendte kortet til Computer112 og inden for få dage, var der svar og det kostede ikke andet end forsendelsen. Jeg vil klart anbefale Computer112 til andre, uagtet at mit SD kort ikke lykkedes at redde. God, høflig og hurtig betjening.

  Matilde Lissau
 • Tak Casper! fra computer112

  29. juni 2017

  Til at starte med, skal det siges, at jeg ikke havde “fornøjelse” af at tage Computer112’s fulde service i brug.
  Computer112 (Casper) fortjener dog i allerhøjeste grad 5 stjerner, for det fantastiske beroligende menneske han er, når skidtet brænder på. Han er en person, som virkelig stræber efter at løse problemet på bedst mulige måde (ingen overspringshandlinger!).
  Jeg arbejder i en mellem-stor virksomhed, hvor vi blev ramt af en lang række uheld. Grundet stop af ventilationssystemet, blev vores udstyr udsat for meget høj varme. Det resulterede i, at vores lokale backup brændte sammen. Dernæst gik vores filserver ned med en ukendt fejl. Ydermere var vores cloud backup ikke up-to-date.
  Vi stod derfor i en situation hvor både vores filserver og backups var “ubrugelige”.
  Jeg kontaktede Casper, og undervejs kunne jeg mærke uroen i mig forsvandt. Her havde jeg, at gøre med et menneske, som forstod hvad tingene drejer sig om.
  Heldigvis kom vores filserver op og køre igen, efter at vi tålmodigt ventede på hjælp fra HP – som Casper rådet os til.
  Hvis jeg havde kontaktet et andet firma, havde de formentlig rådet mig til at sende alle 15 diske, uden at vente på en mulig løsning fra HP.
  Casper havde fra starten en formodning om, at det var noget HP kunne ordne, men var alligevel utrolig serviceminded, beroligende og klar til at rykke ud.

  Tak for hjælpen Casper!

  Daniel C. Fra Sony Musik
 • Tusinde tak!

  28. april 2017

  efter at have haft store vanskeligheder med min computer søgte jeg med lys og lygte efter expertise. det fandt jeg hos computer112.

  venlig, motiverende lærerrig samt kompetent det er de første 4 ord der falder mig ind efter min oplevelse med computer112.

  telefonisk blev jeg hjulpet til selvhjulpen igennem mine problemer og derved havde jeg en fantastisk oplevelse.som om dette ikke var nok så stod han der for mig i flere dage når jeg igen igen var gået sort. med nye muligheder og ide’er til hvad fejlen kunne være. super professionel indenfor sit område, jeg følte mig tryg og godt behandlet igennem disse dage. stort tak herfra

  computer112 er for mig stedet fremover at komme hvis jeg skulle have problemer. Mange tak for hjælpen

  Ronni rasmussen
 • Top professionelt firma.

  28. april 2017

  Meget tillidsvækkende, ligefrem og ekspedit behandling. Jeg fik lavet datarecovery fra en ødelagt ekstern harddisk og det har bare været en ok proces. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg får brug for noget tilsvarende igen, men Computer112 kan jo tydeligvis andre ting, og dét vil jeg bestemt benytte mig af, skulle behovet opstå.

   

  Bo Sillemann
 • Hej 112

  3. februar 2017

  hej 112
  jeg mistede alle mine musik filer lidt over 500,000 og 20 års arbejde det var noget af en spand meget koldt vand så jeg begyndte at kigge på nettet og faldt over PC112 og mirakelnes tid er åbenbart ikke forbi jeg fik det hele tilbage plus dem jeg havde slettet bare super
  mange tak Casper
  venlig hilsen Jeff Petersen
  ps jeg ved godt at der er nogle siger at det er dyrt men det synes jeg ikke

  Jeff Petersen
 • December 2016 Opgaven blev løst fuldt ud tilfredsstillende og professionelt

  23. december 2016

  Vores eksterne harddisk med de vigtige billeder m.m. var ikke til at komme i kontakt med fra nogen computer. Via google fandt vi computer112.dk. Hjemmesiden så noget gammeldags og hjemmelavet ud, men jeg ringede alligevel, da firmaet havde fået mange positive anmeldelser via Trustpilot. Jeg talte med ejeren Casper, og vi aftalte det videre forløb. Dagen efter kørte jeg ind med min eksterne harddisk. Caspers virksomhed har til huse på privatadressen, og udefra var det ikke lige til at se, at det var her, så jeg var lige ved at vende om. Men jeg var gået rigtigt. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle gå igen med harddisken, men jeg valgte at aflevere min eksterne harddisk og bede Casper om at se på den.

  Efter den aftalte tid fik jeg en mail fra Casper, hvor han skriver, hvad der er galt med harddisken, hvilke filer der kan redes, og hvad det vil koste. Jeg bliver løbende spurgt, om vi skal fortsætte – præcist som lovet.

  Nogle dage efter skrev Casper tilbage, at nu var opgaven løst, og jeg kunne hente mine data. Alt var som aftalt, og vi fik redet langt, langt størstedelen af harddiskens indhold.

  Alt i forløbet har været som aftalt og lovet, men det var bestemt ikke billigt, men alternativerne havde formentlig kostet det samme.

  Uden at jeg ville fornærme Casper, så er hans styrke ikke kommunikation, men han har været god til den opgave, som han skulle løse for os. Så selvom indpakningen ikke ser professionelt og flot ud, så er kvaliteten i top – og det er i min verden det vigtigste.

  Casper Eriksen
 • Kompetent service.

  23. december 2016

  Kompetent service. Hurtig indblik. God oplevelse.

  Jan Kurth Larsen
 • Helt perfekt

  23. december 2016

  Han reddede alle billederne og film på min eksterne harddisk der havde været sat på en forkert strømforsyning. Han var rolig og forklarende i telefonen så jeg fik ro i maven igen.
  Så de varmeste anbefalelser herfra.
  Tusind tak

  Flemming Vestergaard
 • Computer-112 var til stor hjælp efter at server gik i stykker sammen med backuppen.

  23. december 2016

  Mandag morgen møder vi i firmaet, til vores store overraskelse er serverne total døde, og der kan ikke skabes kontakt til diskene.

  Mit firma kontakter Ibas ”som også laver data rekonstruktion”. Samme dag som serveren gik i stykker, lovede de at sende en mail med priser til os med det samme. Samme aften havde vi endnu intet hørt fra Ibas. Jeg taler med en ven, som fortæller om sine positive erfaringer med firmaet Computer112. Jeg ringer derfor samme aften kl:21:00 til Computer112, og kommer i telefonisk kontakt med Casper Schou, som er på lige med det samme. Vi taler om priser, og hvad han har brug for, for at kunne genskabe alle data. Tirsdag morgen afleverer jeg personligt 5 stk. diske fra serverne til ham. Han virker rolig og siger, det skal nok gå. Der er ikke en opgave han ikke har løst endnu. Torsdag aften modtager jeg en mail fra Casper Schou, hvori der står – Computer 112 alle dine data fra diskene er rekonstrueret og ligger klar til afhentning på nye diske.

  Super hurtig service. Fredag aften var vi 100% oppe at køre igen.

  Computer 112 modtager derfor de bedste anbefalinger fra mig.

  Bolas I/S
 • Kompetent og god service

  23. december 2016

  Fik repareret min PC hurtigt og til en rimelig pris. Meget kompetent og god service.

  NetShopper
 • “Dyrt”, men virker

  23. december 2016

  Yderst tilfreds med resultatet og behandlingen. Prisen er det eneste der trækker ned.
  Anbefaler Computer112.

  Claus Thers
 • Super service uden omsvøb

  23. december 2016

  Jeg fik serviceret en bærbar som helt tydeligt ikke magtede den opgave den var indkøbt til. Til gengæld fik jeg også en super rådgivning til indkøb af ny maskine med korrekte specifikationer.

  Jeg har en oplevelse at en kompetent og hudløst ærlig service og der bruges meget tid på at sætte sig ind i opgaven og fortælle baggrunden for den rådgivning og service der gives.

  Mine bedste anbefalinger herfra.

  Lars P
 • Super Sevice!

  10. oktober 2016

  Er lige kommet af telefonen efter at have talt med Computer112! Venlig betjening og SUPER service! Kan anbefales!

  Brian Madsen
 • Fin service og ok resultat.

  10. oktober 2016

  Opgaven blev løst efter forventnng

  Søren
 • helt perfekt

  4. august 2016

  Vi havde gemt ALLE vores billeder på en ekstern harddisk. Efter at harddisken var faldet på gulvet var den helt tom. Casper fra computer112 fandt ALLE billederne igen. Der var super service hele vejen igennem.

  Henriette
 • Super god, hurtig og professionel betjening

  4. august 2016

  hvis nogen kan hjælpe, er det helt klart computer112. Har været så uheldig at min computer gik helt i sort, fik fat i dem som var venlig og imødekommende og samtidig tog sig tid til at forklare hvad der kunne gøres og prisen på forskellige løsninger.
  Jeg vil helt klart bruge dem igen, hvis jeg får problemer med min pc/bærbar.

  Anne-Yea Juul Keller
 • Alt var uoverskueligt.. Men undergang blev vendt til ren glæde!

  4. august 2016

  Ved ik hvad jeg sku have gjort uden Casper (computer112.dk) hjælp og enorme viden.. Alle mine kunder og firmategnskaber var som forsvundet som dug for solen og følte at verdenen var faldet ned om ørene på mig 🙁
  Men ik blot redet Casper min dag (og mit firma) så fik han smilet frem på mig igen 🙂
  Uden tvivl er det stedet jeg bruger fremover!

  Nicolaj Christiansen
 • Perfekt service

  4. august 2016

  Skulle ha ny pc og fik en fik info om hva den skulle indholde osv – dejligt med god rådgivning ..

  Marianne Studsgaard
 • Min varmeste anbefaling af Computer112

  10. juni 2016

  Computer112 sikrede samtlige af mine feriebilleder efter en måneds roadtrip i USA. Det lykkedes Casper at trække filerne ud af et defekt SD kort. – Jeg er meget taknemmelig for indsatsen. Nem at komme i kontakt med, løbende orientering, utrolig fair. Konkurencedygtigt prisniveau.

   

  Silas Jakobsen
 • Reddede mine back-up harddiske med billeder

  27. marts 2016

  En større computerbutik havde rådgivet mig til at købe et NAS-kabinet/maskine, da jeg ønskede at købe et kabinet, hvor jeg kunne sætte mine gamle interne harddiske (back-up af mine billeder) i og connect med en USB 3.0 til min computer. På min direkte forespørgsel bekræftede to sælgere uafhængigt at hinanden, at jeg godt kunne sætte harddiske med data i en NAS. Det kunne man så ikke(!), da de overskrev mine harddiske og lagde et nyt filsystem ind. Heldigvis kunne Computer 112 hjælpe med at genskabe stort set alle (60.000+) billeder (RAW-filer), hvilket jeg er meget taknemmelig for

  S. Geertsen
 • Løste min udfordring

  12. februar 2016

  Super service og dejligt med den gratis analyse og løbende dialog.. Fik reddet alle mine billeder til en billigere pris end hvad Apple kunne tilbyde.. TAK for hjæplen!!!

   

  Mike
 • Reel og fagligt dygtig

  8. februar 2016

  Kompetent og dygtig til sit job. Casper (indehaver) er som menneske reel og ærlig.

  Brian Munksgaard
 • Utrolig tillidsvækkende og serviceminded

  11. januar 2016

  Fantastisk service. Havde tabt en disk i et strømsvigt, og det lykkedes at hive data ud, uden tab! Fleksibel og serviceminded – og hurtigere end aftalt

  Johnnie Bloch Jensen
 • Exceptionel service og know-how

  22. december 2015

  Til at starte med vil jeg gerne takke Casper Schou (ejeren), for en fantastisk professionel service der har været ud over det sædvanlige. Casper er en tålmodig mand som sætter en ære i at forklare kunden hvad der skal gøres for at genskabe data’erne på i mit tilfælde en Harddisk. Casper har gjort et fantastisk arbejde i at bistå med indkøb af erstatnings disk såvel også redning af den ødelagte harddisk. Prisen på genskabelsen har også forgået til en fornuftig pris. Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil anbefale Computer112 til andre, når jeg møder nogen som har haft en uheld oplevelse med deres hardware. Venlig Hilsen en glad kunde P.S Her får man virkelig god service og løsninger for alle pengene

   

  René Jensen
 • Genskabelse af data

  18. december 2015

  En af vores lærer havde tab af følsomme data. Efter varme og gode anbefalinger valgte vi at bruge Caspers service. Alt lever til hvad hans hjemmeside lover. En fantastisk personlighed at snakke med. Vi ved fremadrettet hvor vi skal henvende os, måtte vi få brug for hans service igen.

   

  TH. Langs HF & VUC
 • Usædvanlig god service

  30. november 2015

  Har 2 gange benyttet Computer 112 i forbindelse med fejl på harddiske. Jeg har begge gange oplevet en kompetent og helt udsædvanlig service.

  Casper fra Computer 112 tager sig god tid til af forklare udfordringerne ved fejl på harddisken og beskrive løsningsmulighederne. Jeg kan bekræfte, at tilbudet på hjemmesiden om “Gratis fejlanalyse” fuldt ud holder, hvad det lover.

  M. Hansen, Jyllinge
 • opgradering i topniveau

  30. november 2015

  Fagligt kompetent og grundig service. Glimrende sparring ifm. behovsafdækning, fleksibel ift. leveringstid. Hurtig levering.

  Lars Meldgård
 • Kompetent redningsaktion

  19. november 2015

  Computer112 og Casper er et særdelent kompetent bekendtskab. Vi fik reddet data fra harddisk der havde siddet i et defekt Raid 1.
  Alle data genskabt. God service og kompetent rådgivning.

  Lars Meldgård Lead Software Architect Danske Bank
 • Kvalitet med substans

  19. november 2015

  Tak Computer112 og Casper Schou især, en feber redning af meget værdifulde video optagelser blev reetableret 100%, mange tak for den fine service.

  Ninapige1
 • 100 % gendannelse, fantastisk.

  30. september 2015

  Vores eksterne hd med alle vores billeder på, var gået død.
  Jesper fra Computer112, fik den under hånd, og der var 100% gendannelse. Det er vi særdeles glade for.
  mvh Kristján Eiriksson, Tórshavn, Færøerne

  Kristján Eiriksson
 • Super Service ud over alle grænser

  30. september 2015

  Havde et RAID set up med 6 diske hvor 3 af diskene fysisk var stået af, vi var fuldstændig på herrens mark da hele vores faktura system for vores firma lå på disse diske.
  Kontaktet Computer112 og fik en meget venlig og hjælpsom stemme i røret som fortalte os om vore muligheder samt priser for at rede vores faktura system, den vejledning fulgte vi og 3 dage efter havde vi alt leveret på vores adr. simpelthen fantastisk stor tak til Computer112

  Erling Jensen
 • God og hurtig datagendannelse.

  30. september 2015

  En god og tryg oplevelse af at aflevere sin haddisk i kompetente hænder. Der er en god dialog over tlf og mail gennem forløbet. Effektiv og hurtig løst opgave, selvom du vælger den laveste prioritet.

  Dagmar S. Vohnsen
 • Tak for fantastisk service og hjælp

  17. september 2015

  Spildte kaffe i min macbook pro, som efterfølgende gik helt ned. Min back up var oven i købet ikke opdateret. 112 Computer kunne heldigvis både få min laptop igang og alle data var intakt. Selvom det varede to uger er det ingen ting imod sikkerheden for at arbejdet bliver gjort ordentligt. Og det gør 112 computer. Fantastisk service…. Så tak, tak, tak…. Topkarakter herfra:-)

  mads1177
 • Fremragende service

  17. september 2015

  NAS harddisken var død, som i stendød, men Casper gjorde en fantastisk indsats for at prøve at genoplive den. Jeg vil helt sikkert anbefale computer112.

  Anders Jerrild Christoffersen
 • Tak for god service og for at redde mine data

  17. september 2015

  Computer112 var en ven i nøden, da min eksterne HD gik ned. HD blev diagnosticeret gratis og jeg fik et fint tilbud med beskrivelse af problemet og en pris. Da 5 GB ud af 206 GB data ikke kunne gendannes fik jeg en liste over, hvilke filer der ikke kunne reddes. Hvis jeg ikke ønskede at fortsætte, var det uden omkostninger. Fordi jeg havde et overblik over min “gevinst”, valgte jeg at takke ja til tilbudet. 14 dage efter kunne jeg arbejde videre som før:-)

  Helle Janniche
 • Dyrt men dejligt

  5. august 2015

  To harddiske hvoraf den ene var helt smadret og totalt opgivet. Da en anden harddisk gik ned tog jeg begge med til computer112 og jeg tror at de har en troldmand liggende i skuffen. Fik en ny harddisk med hjem med samtlige data intakte. Troede jeg skulle hjem og sætte den ny harddisk i en ekstern for at se mine data, men guhjælpemig om ikke det VAR en ekstern mini-harddisk der blot skulle proppes i en USB port. Helt fantastisk tænkt. Jeg takker mange gange. Også for alle de gode råd som jeg har fået flere gange. (Dette helt gratis). Det er en adresse jeg helt sikkert vil huske fremover.

  Ole Braad-Sørensen
 • Kan virkelig anbefales!!

  26. juni 2015

  Super god service fra Casper, der var utrolig professionel, dygtig og ærlig hele vejen! Jeg kan kun anbefale Computer112 – det er en virksomhed, der virkelig kan sit kram!

  Anne Pedersen
 • god service

  26. juni 2015

  Lavede hurtig data recovery og fastholdt tilbud selvom der blev brugt mere tid.

  Christian
 • Professionel og reel service

  26. juni 2015

  Kaffe i en MacBook Pro er ikke fantastisk for en gymnasieelev. Casper fik renset alle dele og endte med også at måtte skifte tastatur.men på et helt reelt oplysningsgrundlag og med effektiv og hurtig service.

  Helle
 • God, ærlig og hurtig service

  26. juni 2015

  En stendød harddisk blev bragt til live hurtigt og effektivt – selv påsken fik ikke lov til at forstyrre.
  God kontakt, hurtige besvarelser og en service der må betegnes som ud over det sædvanlige.

  Høgni í Jákupsstovu Fra Tórshavn, FO
 • Fremragende service og hjælp ud over det man kan forlange

  26. juni 2015

  Kan varmt anbefale Computer 112
  Vi havde et uheld med en væltet computer hvor harddisken stod af. Skoleopgaver, feriebilleder og alt hvad man har liggende på en computer var tabt, men med hjælp fra Casper = Computer 112 lykkedes det at gendanne det meste, Vi blev tilbudt at få en filliste over hvad der kunne reddes, inden vi bestemte os om det var det værd og inden vi skulle betale for noget. Den service ses ikke ret tit i dagens Danmark, så Computer 112 fortjener klart de 5 stjerner

  Nikolaj Randskov
 • Computer112 hjalp mig da jeg havde allermest brug for hjælp.

  26. juni 2015

  Computer112 hjalp mig da jeg havde allermest brug for hjælp.
  Min computer ville ikke starte, den gik i sort og jeg viste bare ikke hvad jeg skulle gøre.
  Så ringede jeg til computer112, for havde hørt at de var rigtig gode til det med computer, og Casper fra Computer112 spurgte meget indgående ind til hvad der var sket og hvad der stod på skærmen. Og jeg fortalte hvad der var sket og hvad der bl.a. stod på skærmen. Casper fortalte mig at det var min Harddisk der var stået af og anbefalet mig to ting
  1. At kontakte Lesy der hvor jeg havde købt min pc. Da vi fandt ud af at den var under to år
  2. At kontakt HP. I deres support her bekræftet de at det var harddisken .
  Det viser sig så at min harddisk var defekt, og jeg skulle havde en ny, samt et sæt recovery diske fra HP.. Casper bestilte en ny harddisk til mig fik den sendt hjem til mig. Da alt det jeg havde bestilt var kommet hjem et par dage efter, og jeg skulle til at samle og installere min computer igen, kom der flere problemer. Og jeg var ved og gå amok. Men så ringede jeg til computer112 igen, og Casper sagde jeg skulle komme ind til ham dagen efter så ville han hjælpe mig.
  Og dagen efter da jeg kom ind til Casper, fandt vi så ud af hvad problemet var. Og Casper hjalp mig med at installere Windows 8.1. og nu kører min computer bare som en drøm igen. Dette gjorde han mens jeg ventet da jeg kom helt oppe fra Nordsjælland
  All den hjælp betalte jeg kun en time for + en ny harddisk
  Og jeg ved at jeg vil rose Casper til andre, så han også kan hjælpe dem hvis de kommer i problemer.
  MVH

  Martin Ottesen.
 • Tak, tak, tak…..

  26. juni 2015

  Tak kan ikke siges nok. Havde en ekstern harddisk med alle vores billeder, som havde fået overspænding 24V i stedet for 12V (et forkert strømkabel 🙁 har jeg siden fundet ud af ) Var grædefærdig, men fandt så Computer112 på nettet med de superflotte anmeldelser, skrev så lidt sammen med Casper. Og vi aftalte, at jeg skulle sende den ind, så ville han kigge på den og se, om der var noget, han kunne gøre.
  Der gik ikke mange dage, før der lå en mail i min indbakke, som jeg åbnede med bævende sind. MEN heldigvis kunne han redde alle mine billeder og jeg var lykkelig, så endnu engang tusinde tak for hurtig, venlig, ærligt og professionelt arbejde. Kan varmt anbefales.

  Ulla Østergaard
 • Computer112 kunne hvad Ibas ikke kunne

  20. februar 2015

  En praktiserende læge, som er en bekendt af min familie havde haft det uheld at en patient havde væltet klinikkens computer så det forårsagede at harddisken gik i stykker. På maskinen lå klinikkens MEDWIN patientjournalsystem med mere end 8 års patientjournaler. MEDWIN leverandøren forsøgte forgæves at retablere data både ud fra den beskadigede disk og fra lægens backup system, der bestod af en ældre u-supporteret backup-exec båndstation og 7 backupbånd. Lægen fik maskine og bånd tilbage med besked om at data ikke stod til at redde. Jeg blev derfor anmodet om assistance. Gennem mit store kontaktnet inden for IT, kom jeg i kontakt med Casper fra Computer112. Efter at have sat ham ind i sagen, mente Casper at han og hans samarbejdspartnere kunne løse opgaven. Da det var mislykkedes den tidligere leverandør ( IBAS ) at retablere data, var der gået kostbar tid og sagen var derfor blevet meget presserende for klinikken. Opgavens kompleksitet taget i betragtning, blev der aftalt en meget rimelig tid (7 dage) og pris som blev overholdt. Ligesom jeg og lægen undervejs løbende blev underrettet om komplikationer og fremskridt.

  Case: Retablering af patientjournaler i MedWin fra defekte backup data.
  Hardware:
  Symantec Backup Exec – båndstation uden driver – u-supporteret
  Backupmedier:
  7 styk Western Digital harddiske – krypterede, med 5 års backupdata i successiv orden. Pga af mediernes alder og tekniske defekter, var data delvist beskadigede forskllige steder på de forskellige medier.
  Software: Windows XP – opsat som server med MedWin EPJ.

  Jeg kan give Casper mine bedste anbefalinger. Computer112 følger sagen til dørs til aftalt tid og pris og med fokus på at løse kundens problem på hurtigste bedste måde.

  Henning Frank Wibrand
 • Super service!

  7. februar 2015

  Problemer med en ekstern disk blev løst hurtigt og effektivt. Alt data blev gendannet og leveret tilbage på ny ekstern harddisk. Super god og venlig service af Casper. ( Computer112.dk )Kan varmt anbefales

  Mikkel Eskildsen / MeNetwork.
 • Totalt i orden…..

  11. januar 2015

  Måtte desværre på markedet for at finde en hjælpende hånd, da min harddisk, med rigtig mange og vigtige arbejdsdata, pludselig var defekt.
  Jeg er afsindig glad for at jeg fik valgt Casper fra Computer112.
  Super proff. med hurtig og præcis kommunikation, og med et 100% resultat.
  Alle data blev reddet, og jeg sparede rigtig meget tid og penge….
  KÆMPE anbefaling herfra ;-))

  Lars Enevoldsen
 • God service – kan klart anbefales

  21. december 2014

  God service – kan klart anbefales

  Min harddisk med en masse vigtige billeder og dokumenter var desværre stået af. Jeg søgte længe rundt for at finde den helt rigtige til at redde alle mine billeder. Valget faldt på Casper og Computer112.
  Min harddisk var desværre mere beskadiget end Casper havde regnet med, men på trods af det, fik han reddet over halvdelen af mit data.
  Jeg fik løbende opdatering på hvordan det stod til med at redde mit data. Da det blev klart, at al min data ikke kunne reddes fik jeg muligheden for at sige nej tak og dermed ikke betale den store regning.
  Jeg valgte dog at få reddet hvad der kunne reddes, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet 🙂
  Stort tak herfra – og jeg ville klart komme tilbage hvis der nogensinde skulle ske noget igen.
  Yasmin Nordahl Jensen
 • Fantastisk……

  16. november 2014

  Vores eksterne harddisk var stået af med alle vores familie billeder og vi havde IKKE fået nået at lave backup vi var grædefærdige…..Efter at havde søgt på de forskellige udbydere af service for at fikse den slags forbandede uheld valgte vi Casper ud fra hans tidligere bedømmelser netop ud fra trust pilot. Vi må indrømme, at han levede fuldt op til alle de flotte kommentar han har modtaget. Jeg afleverede harddisken fik kort efter en pris og vupti havde hans trukket alt vores data ud og overført til den dertil nyindkøbte harddisk. Så nøgleord for Casper må være faglig kompetent, hurtig service, aftalt pris, fortrolighed omgang med din data og ikke mindst af alt et tilsyneladende godt og rart menneske. 1.000 tak for den hjælp du ydede os Casper hilsen Jørgen….

  Jørgen Jensen
 • du er alle pengene værd.

  7. oktober 2014

  Det virkede og jeg er meget lettet. Det var satme’ dyrt, men du er alle pengene værd.

  Simon Klein-Knudsen
 • Super kompetent

  7. oktober 2014

  Capser fik hurtigt diagnosticeret fejlen, og kunne give en pris på data recovery og gendannelse af data. Der var hurtig og klar kommunikation, og han virker generelt rigtigt kompetent. Jeg har nu fået alle min billeder fra de sidste 10 år tilage :). Vil klart anbefale computer112 til familie og venner

  Kim Sigurd Skytte
 • Supert – ganske enkelt 🙂

  7. oktober 2014

  Casper kunne med det samme, jeg forklarede problemet med harddisken på min computer fortælle mig hvad, der højst sandsynligt var galt og det holdt stik. Harddisken var først lige via vores faste it-doktor, som hurtigt konstaterede, at de ikke kunne få adgang til harddisken. Den var alvorligt syg. De foreslog, at jeg ringede Computer112, hvis jeg vil gøre endnu et forsøg på, at redde data. De havde fra andre kunder med lignende problemer kun hørt godt om Computer112. Jeg har haft en rigtig god dialog/snak med Casper fra start til slut og har fået lidt mere kendskab til nogle ting ang. computere 🙂
  Jette Malmberg

  Jette Malmberg
 • God og ærlig service

  23. august 2014

  Casper leverede en rigtig god service i forbindelse med en ødelagt harddisk, hvor han fra starten lavede en gratis fejlanalyse af disken. Der var ingen falske forhåbninger eller fingre i mellem i forhold til, at det kunne blive svært at få data ud, og hvad prisen ville være for at forsøge. Jeg valgte i sidste ende at vente med at bede ham gå i gang med at redde data ud. Prisen var noget højere end jeg havde regnet med. En anden gang vil jeg klart kontakte Casper tidligere, før jeg selv forsøger at lave recovery eller andre øvelser, der kan gøre hans arbejde sværere.

  Henrik Syskind Pedersen
 • Uover truffen kunne service

  23. august 2014

  Indleveret en fysisk defekt harddisk som først havde været hos et andet data recovery firma som ikke kunne hjælpe mig, men det kunne computer112.dk alle data blev redet på under en uge.
  ikke nok med det så blev jeg løbende holdt opdateret både pr. tlf. og pr. mail. Og følte mig helt tryk
  som for mig var meget vigtigt.
  Jeg vil varmt anbefale ( Casper ) computer112 til andre som løber ind i det samme problem
  Mvh
  En meget glad og tilfreds kunde

  Bruce Hansen
 • God og hurtig service

  1. juli 2014

  Kom til at vælte en øl ned i min macbook og troede ikke der var noget håb for den. Det var der alligevel, og tilmed hurtigt og til fin pris

  julius
 • Fra grædefærdig til lykkelig på et splitsekund!

  24. juni 2014

  I pinsen havde jeg et væskeuheld med min mac book pro. Kort sagt spildte jeg ved et uheld et glas hvidvin ned i den. Jeg skriver speciale i øjeblikket og gik mildest talt i panik. Det var pinse, det var helligdag!! Jeg ringede til computer 112 og fik fat i Casper. I løbet af meget få minutter fik han mig beroliget og tilbød mig at jeg kunne komme ind med den dagen efter (på en højhellig helligdag)! Nu sidder jeg her og skriver fra min computer der er som ny og glæder mig over den meget venlige og hurtige service og det fine resultat. Jeg kan varmt anbefale computer 112 til alle der har brug for at få deres computer op at køre igen hurtigt eller blot mangler et godt råd.

  Sara Claudi
 • Intet mindre end genial data-recovery. ALLE pengene værd!!!

  28. maj 2014

  Står du over for en extern harddisk der klikker og bare ikke vil starte. Så fortvivl ej!! Jeg stod med samme problem og med 160 GB billeder fra hele mit liv. Jeg havde ingen backup, og det betød alt for mig at få det igen. Jeg gik på nettet for at undersøge mit problem nærmere og fandt frem til computer112. Efter gode anmeldser her på trustpilot, besluttede jeg mig for at prøve lykken. Jeg fik fat på Casper som også er indehaver og fra start af var der en god tone og god kemi. Caspers engagement i mit problem fortjener mere end 5 stjerner. Servicen er fra start i top og det samme er kommunikationen. Casper laver en analyse af harddisken og må konstatere at han må sende den til hans samarbejdspartner i England. Det er en dyrere affære, så efter lidt betænkningstid beslutter jeg mig for at sige ok til det, da indholdet betød alt for mig at få igen. Der gik ikke engang 10 dage da jeg fik beskeden tibage fra Casper at de havde lavet en fuld data gendannelse. Dette fantastiske stykke arbejde er bestemt alle pengene værd. Så står du i samme problem og har det betydning for dig at få reddet dataerne på denne måde, så kan jeg kun sige ‘go for it’!!
  Stor stor stor tak til Casper for hans mere end gode service og engagement i denne opgave.

  Brian Waldhauer

   

   

 • Ekstrem god service – selv på en lørdag

  1. april 2014

  Fredag aften lavede jeg en opdatering af Windows 8 til Windows 8.1 og dette viste sig at være en stor fejl, da opdateringen var defekt. Jeg sad så lørdag morgen med en bærbar, som ikke ville vise mig andet end mit log-in. Jeg kunne simpelthen ingen ting foretage mig og desværre kunne jeg heller ikke komme ind til skrivebordet og hente mine noter til min eksamensopgave. Efter flere forsøg, måtte jeg give op og finde en der kunne hjælpe mig – ikke nemt på en lørdag.
  Jeg læste så alle de gode og positive anmeldelser af Computer112 og ringede Casper op med det samme. Casper ville gerne hjælpe mig selv på en lørdag, men regnede ikke med at kunne redde både mine data og fikse min bærbar inden søndag, hvor jeg skulle bruge mine data. Vi aftalte så at han skulle redde mine data inden søndag og fikse bærbaren senere.
  3.5 time efter jeg havde været hos Casper får jeg et opkald og Casper havde reddet alle mine data og som en ekstra service også fikset min bærbar. Det er hvad jeg kalder ekstrem god service.
  Casper er yderst kompetent og når han påtager sig en opgave, kan man virkelig mærke at han vil gøre alt for at fuldføre den.
  Jeg vil helt klart anbefale Casper til enhver tid – man får det man betaler for og meget mere.

  Uzma MC
 • Troværdig

  26. februar 2014

  Computer er billige end de fleste, hurtig regeneration, personlig kontakt. Vil i hvert fald Casper næste gang, som bliver tredje.

  Anette Engelby
 • Fantastisk!

  24. februar 2014

  Efter min mening er Casper intet mindre end et geni! På en eller anden måde lykkedes det ham at gendanne alle mine vigtige data fra en helt ødelagt Mac harddisk. Jeg blev løbende grundigt informeret om processen via email og telefonsamtaler. Det er derfor let at anbefale Casper og for at være ærlig er 5 stjerner ikke nok

  Andrew Burrows Director DTU Cen
 • Fornem, fornem service

  24. februar 2014

  Hvor meget jeg end syntes jeg har tænkt over min virksomheds IT-setup, så er det først når en PC’er går ned, det går op for en, hvor sårbar man alligevel er. Og hvor jeg som sådan nok kunne være ligeglad med selve PC’en, gik det pludselig op for mig, hvor mange nyttige ting (ansættelseskontrakter, et væld af diverse sagsdokumenter, og ikke mindst nogle helt uerstattelige billeder), der kun lå på hjemme-PC’ens drev. I det lys må jeg sige at det var en fantastisk attitude som Casper udviste, og jeg er imponeret over at han udover at redde mine data, viste så stor interesse for min virksomhed, og hvad jeg i øvrigt burde overveje. Og ikke mindst at jeg fik min PC igen 3 dage før han egentlig havde meldt det ud. Jeg er super taknemmelig over hele oplevelsen og Casper får ‘fuldt hus’ herfra.

  Emil Ellekilde Indehaver/statsaut.ejendomsmægler Ellekilde Boliger.
 • Død USB harddisk, alle data reddet.

  19. februar 2014

  Kærestens USB HDD stod af, efter at den netop var brugt som backup til skoleopgave og ligende. Alle data der var gemt på USB harddisken eksistere ikke længere på original drevet da dette var en låne PC, som allerede var blevet formateret og taget i brug andetsteds. Da kærestens masters opgaven skulle arbejdes videre på, ville USB harddisken ikke genkendes, i nogen som helst computer. Hardisken blev analyseret og der blev givet et overslag på hvad det ville koste at få genskabt dataen. Da harddisken selv havde en værdi af 600 kr, men en genskabelse af data lå på ca. 4000 kr, var dette noget vi fik lov til at tænke over, henover en weekend. Så der var ingen forpligtelser til at betale før der var et real behov for at få genskabt dataen. Denne betænkningstid var tiltrængt og god, da det kan være en sur pille at skulle sluge, at man forsøger at tage backup, på noget udstyr til 600 kr, for så at finde ud af at det kommer til at koste mange gange mere.. men værdien af det arbejde og de data som USB harddisken indeholdt blev opgjort til at være alle pengene vær. Det lykkedes Computer 112 at genskabe alle væsentlige data, hvis ikke alle data på harddisken. Dette er noget som der bliver sat stor pris på, og læren er at tage backup af vigtige data mere end et sted… Men skulle det samme ske igen, vil vi ikke tøve med at tage fat på Computer 112 igen

  Allan Normann
 • Behagelig og kyndig service

  15. februar 2014

  Nedbrudt laptop på grund af kaffe i overmåde mængde. Var på vej til at kassere data, men prøvede alligevel her. Utrolig rar betjening med overslag over opgaven og tilmed løst så data er reddet. Kan anbefales, uanset om man er firma eller privat.

  Ulrik Jensen
 • Tak til Computer112

  14. februar 2014

  Kunne pludselig ikke få liv i en extern harddisk med fotos og efter diverse forsøg på at få hul igennem, fandt jeg computer112 på nettet. Med en god trustpilot score og en troværdig hjemmeside, besluttede jeg at aflevere disken til Casper, computer112. Han var heldigvis optimistisk og mente at alt data nok skulle kunne reddes. Det viste sig at være mere omstændigt end normalt. Men Casper gav ikke op og efter ihærdig indsats lykkedes det at genskabe alle filer. Så kan varmt anbefale computer112, hvis du pludselig får problemer med harddisk eller lign. Skulle jeg selv (7-9-13) få problemer med en harddisk igen, vil jeg besøge computer112.

  Lars Wahl
 • Spitzenklasse

  14. februar 2014

  Korrekt og behagelig betjening – til super rimelig pris, derfor 5 stjerner til Casper…..

   

  Bo Jensen
 • Troværdig og kompetent

  13. januar 2014

  efter en omvej hos alternative udbyder, endte jeg igen hos Computer112. Det er anden gang jeg bruger Computer112 og har begge gange oplevet en hurtig, seriøs og troværdig service. Jeg havde en ødelagt skærm til min bærbar, der blev fixet i løbet af 2 dage.
  Da det handler og computerproblemer, håber jeg ikke at jeg skal bruge hans firma i den nærmeste fremtid, men skulle uheldet igen være ude, bruger jeg computer112 igen.

  Martin
 • Super competent assistance

  11. januar 2014

  Computer112 er hurtige, dygtige og meget pålidelige. Lige det, man har brug for, når uheldet er ude

  Birgitte Ehrhardt
 • Super kompetent dataredning, Datagendannelse

  10. januar 2014

  Jeg vil varmt anbefale Computer112 hvis uheldet er ude.Han reddede stort set alle mine data efter nedbrud på min backup disk. Han bærer hele risikoen og man betaler kun hvis data kan reddes. Det bedste du kan gøre er at lade være med at smide din harddisk/computer på gulvet , det næstbedste er Computer112!

  Morten Engell-Nørregård
 • Da alt held var ude, var Computer 112 der heldigvis!!!

  14. november 2013

  Da jeg pludselig en dag hørte min Harddisk sage klikke lyde og jeg ikke kunde se den på min bærbar,
  fik jeg røde øre!!!!
  Jeg gik på nettet og slog firmaer op der kunne klare ting som dette at reparere Harddiske og
  der fandt jeg Computer 112 på Amager, jeg kontakted dem, og fortalte om mit problem, straks blev jeg
  fortalt at der var håb forude!!, og var fra der af glad for jeg valgte Computer 112!! Stor Tak til Casper!!.
  Efter en måneds tid fik jeg alle mine data tilbage!!. Der skulle nogle spicelle ting til at Casper kunne gendskabe
  mine dataer såsom en identisk Harddisk osv!!
  Så idag er jeg super glad for at ens billeder fra ens liv er genskabt!!, det kan jeg kun takke Computer 112 for!!!
  MVH
  En Super tilfreds Kunde

   

  Christian Thiesen
 • Perfekt og hurtig service fra Computer112

  9. oktober 2013

  For nylig gik en en firmaets 4TB hard disce,  Raid 1. Med utroligt mange meget vigtige firmadata, ned, og vi kontaktede et ikke navngivet data recovery firma. Efter at de havde givet op fik Casper og Computer112 opgaven, og nu har vi alle vores data igen.

  Opgaven blev løst hurtigt, professionelt og til en god pris. Kan kun anbefale Computer112 hvad angår data genskabelse.

  Starfighters - Nordisk Film. Jess Risbo Jessen. Creative Producer
 • Super god og hurtigt service

  7. oktober 2013

  Hos Casper for jeg altid en super god og hurtig service: I mit job som arkitekt er jeg
  100 % afhængig af min computer fungere perfekt. Opstår der problemer, er Casper / Computer112 altid utrolig sød til hurtigt at hjælpe mig og for altid min maskine ordnet samme dag – så jeg kan komme videre i mit arbejde.

  Kan kun varmt anbefale Casper / computer112.

  Hilsen
  Arkitekt maa
  Christian Buhl Clausen

  Arkitekt maa Christian Buhl Clausen
 • Fremragende kompetenceniveau og kundeservice

  2. september 2013

  Computer112 har ydet os sublim hjælp i forbindelse med datagenskabelse, og vi er yderst tilfredse. Serviceniveau og kemi var i top – og det tekniske niveau ligeledes. Med en målrettet og effektiv operation skal der ikke herske tvivl om, at jeg vil anbefale Computer112 på det kraftigste – og jeg vil ikke tøve med at benytte firmaets ydelser igen.

  Kenneth Knudsen
 • Formidabel service fra A-Z

  29. august 2013

  IT-firmaet Computer112 kunne omtales med masser af superlativer.

  For at man ikke skal igennem en længere tekst, foretrækker jeg hermed blot den kortfattede version, nemlig:

  COMPUTER112 kan varmt anbefales af mig som mangeårig kunde. Jeg har KUN gode erfaringer med denne virksomhed, og dem findes der jo ellers også flere mere eller mindre heldige af.

  JEG HAR KUN GODT AT SKRIVE OM NETOP COMPUTER112.

  M. Baldinger, København S
 • Super service og hurtigere end lovet levering

  3. august 2013

  Jeg fandt Computer 112 via Google og Trustpilot anmeldelserne gav mig den fornødne tryghed til at aflevere en bærbar computer med en ydelagt skærm til en leverandør jeg ikke kendte i forvejen.

  Efterfølgende har jeg modtaget fantastisk service og en hurtligere levering end lovet.

  Jeg håber ikke at jeg kommer til at skulle bruge Computer 112 igen, men HVIS at uheldet er ude så er det det første sted jeg vil henvende mig og jeg kan klart anbefale Computer 112, hvis du er så uheldig at dit grej har brug for reparation.

  Jonas B. Nielsen
 • Casper kommer, når jeg kalder….

  24. juli 2013

  Jeg kan med stor fornøjelse anbefale Computer 112. Efter et par startvanskeligheder, hvor Casper og jeg lige skulle “stille ind” på hinanden, har samarbejdet været i top og nu strakt sig over adskillige år. Jeg siger, hvad jeg har brug for, og Casper rådgiver og finder efterfølgende løsningerne til mig. For første gang føler jeg mig helt tryg ved, at hvis min pc brænder sammen, er der backup klar øjeblikkeligt, så alle katastrofer kan afværges.
  Computer 112 har helt fortjent sit ambitiøse navn, fordi der bliver svaret øjeblikkeligt på såvel nødkald som mindre dramatiske kontaktforsøg.
  Sidst, men ikke mindst sætter jeg uhyre stor pris på, at en aftale er en aftale – og aftaler bliver overholdt.

  Lone Nørgaard
 • Desværre intet held, men der blev gjort et ihærdigt forsøg

  19. juli 2013

  Jeg stod i foråret 2013 med hhv. et SSD kort, samt en cd rom med hjemme optaget video på begge, som af en eller anden grund pludselig ikke virkede, og hvad gør man så. Jeg var rundt i dette lidt broget marked, og efter nogen søgen blev jeg anbefalet Computer 112. Grundet de lidt uheldige historier der er omkring virksomheder der kan hive data ud af ødeagte medier, var jeg meget påpasselig, og valgte derfor at mødes med Casper Schou hos Computer 112. Caper er en yderst seriøs mand, der gerne vil hjælpe, og mit indtryk af ham er han bestemt er til at stole på. Efter mange forsøg både hos Casper og nogen af hans allierede, måtte han kapitulerer, og kunne desværre ikke hive data ud fra mit medie, men devisen om ” No Cure No Pay ” holdt, og der var kun smil til overs hos Casper, som dog var ked af han ikke kunne hjælpe yderligere. Den eneste grund til Computer 112 ikke får 5 stjerner skyldes at jeg ikke fik materialet ud fra mediet, ellers var alt andet i top, og i kan roligt afleverer jeres ødelagte medier til Computer 112. Se endvidere anmeldelse på www.6stars.dk

  jens Højberg
 • Gratis analyse – troværdig service

  18. juli 2013

  Jeg har haft en meget god oplevelse med computer112. Jeg afleverede min ikke-funktionelle eksterne harddisk til computer112 sidste uge. 3 dage efter har de haft den igennem analyse og skriver en mail til mig med deres resultater. Selvom det står tydeligt på hjemmesiden, er jeg positivt overrasket over, at analysen er gratis.
  Desværre var det en bekostelig reparation, der skulle til i mit tilfælde, men på den anden side betaler man kun, hvis det lykkedes at redde data. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge computer 112, da jeg synes forløbet har været professionelt og gennemskueligt.

  Johan Grønlund
 • Computer 112 har hjulpet mig med en chashet Harddisk

  10. juli 2013

  Computer 112 har hjulpet mig med en chashet Harddisk. Min fine backup strategi på min iMac virkede fint, men var sat forkert op, så der manglede en hel del billeder, som ikke var i min backup. Damn – og pinligt er det også!

  Computer 112 fik disken og fik genskabt de mac-arkiver som indeholdt billederne.
  Om prisen var høj eller lav – det kommer helt an på hvor vigtige man synes sine dataer – MINE data var vigtige.

  Computer 112 hjemtog reservedele til min HDD fra USA og reparerede disken, som ellers var blevet opgivet af NeverBoot, som på glimrende vis havde skiftet HDD’en men altså måtte opgive at hive data ud.

  “Din disk er stendød” sagde den flinke mac-mand …. “Der er ikke mere vi kan gøre- du skal have fat i nogle profs.
  Så der surfer man rundt og kigger på de specialbutikker der kan den slags – og der er ikke mange af dem.

  Jeg valgte Casper Schou, fordi Computer 112 er en butik med et troværdigt ansigt, og desuden med fine anmeldelser.
  Efter en kort telefonsnak, fik jeg klar besked : ” Det kan jeg klare med 99,9% sikkerhed, men det er dyrt at reparere harddiske, hvis det altså er nødvendigt”
  Jeg troppede op med disken og forklarede om problemet.

  Ugen efter havde jeg en ny disk med data i hånden ! Imponerende !

  Det viste sig at ikke alle data var fundet frem pgra. at flere læsehoveder var chrashet, og nogle sektorfejl skjulte mine data – men jeg vidste hvad der skulle ledes efter, og efter noget data-arkæologisk arbejde, fik Casper fra Computer 112, fisket hele arkivet tilbage fra “de evige bitmarker”

  Casper er en sjælden profil i IT-branchen : Dybt kompetent og hudløs ærlig. (jeg er selv IT mand igennem 25 år – og selvfølgelig også selv kompetent og ærlig 😉
  Jeg har lært lektien om backup og opsætning af backup (ikke mindst), så jeg forventer ikke at have behov for hjælp igen, men hvis nogen står med en disk som er erklæret stendød – så vil jeg varmt anbefale Computer 112, hvis der er noget på den som du ikke kan undvære.

  Henrik L. Ibsen
 • Utrolig hurtig betjening og billig pris hos computer112

  18. juni 2013

  Fra vi indhentede et tilbud til computeren stod klar gik da fire dage. Utrolig hurtig betjening og god service. Vi hentede tilbud fra mange forskellige steder og Computer112 var den billigste, og der var ingen skjulte ekstra omkostninger. Jeg føler at jeg har et meget troværdig sted som jeg kan komme til igen. Vi er utrolig tilfreds.

  Arash Ietahg
 • Kanon service. Kommer igen næste gang, noget overgår min pc-forstand!

  17. juni 2013

  Fik lynhurtig diagnose og at vide at reparation af mit SD-kort ville koste X antal kroner fordi der skulle loddes under lup. Tænkte at SÅ vigtige var nonfirmations-billederne alligevel ikke….Spurgte lige til mit CD-drev, som min medbragte PC ikke kunne finde. Det blev lige fixet uden beregning! Kanon service. Kommer igen næste gang, noget overgår min pc-forstand!

  Henrik Heigren
 • Kvalificeret og kompetent service.

  13. juni 2013

  Jeg kan varmt anbefale Computer112.

  Casper Schou har tydeligvis mange års erfaring indenfor området, og sikrer sig 100%, at du er ordentligt informeret om din nye computer, inden du tager derfra. Perfekt!

  Amilla Betiina Jensen
 • Det var seriøst og professionelt

  30. maj 2013

  Jeg er meget tilfreds både med det arbejde jeg fik udført og med den service, der blev ydet, da jeg skulle have genoprettet data på et ødelagt usb stik. Det var seriøst og professionelt.

  Therese Münster
 • Fantastisk imødekommende kundeservice

  30. maj 2013

  Fantastisk imødekommende kundeservice med fokus på mine PC-problemer. Blev bl.a. frarådet en reparation, pga. prisen i forhold til køb af ny PC. Dejligt at møde et firma, der ikke bare er interesseret i at sælge, men i høj grad har fokus på at levere holdbare løsninger. Stor ros. Kan virkelig anbefales. Pris- og tidsfrister blev også overholdt 100%.

  Jørgen G.
 • Computer112 er superprofessionel og fokuseret på kundens behov

  30. maj 2013

  Venlig og hurtig service. Kanonbehagelig dialog. Computer 112 (Casper Schou) ved, hvad de har med at gøre i alle henseender, og kunden er i højsædet. Den efter min mening hule ”smartness”, der ofte hersker i branchen, gælder ikke Computer 112. Her kaldes en spade en spade, og man bliver guidet venligt og professionelt til lige præcis den ydelse/vare, der matcher behovet og økonomien. Meget STOR ros herfra og allerbedste skudsmål til Computer 112 fra mig og mine.

  Ulla Laursen Vig