Brug for reparation af ekstern harddisk?

Det er en god idé at have en ekstern harddisk til ens computer til at sikkerhedskopiere dine data eller bruge dem til ekstra plads, hvis der er begrænset plads på din PC. Med en ekstern harddisk kan man gemme enheden et sted, hvor man se den, og den kan nemt flyttes fra computer til computer.

Flere bruger en ekstern harddisk for at undgå at bruge iCloud, Dropbox eller lignende services, der opbevarer data i “Skyen”. Trods alle de gode ting ved en ekstern harddisk, vil det som alt andet elektronik sommetider have behov for en reparation.

Kontakt Computer112

Præcis ligesom interne harddiske kan eksterne harddiske have brug for lidt omsorg i form af reparation engang imellem. Hos Computer112 sørger vi for en kærlig og dybdegående reparation af din eksterne harddisk uanset om, der er behov for reparation af softwaren eller rent fysisk reparation af den eksterne harddisk. Vi har mere end 25 års erfaring med gendannelse af data (link til harddisk recovery) og reparation af både interne og eksterne harddisk, også selv hvis harddisken er fysisk defekt. (link til genskab data fra ødelagt harddisk) Vi sørger for at holde os opdateret på branchen, fordi vi elsker at nørde vores fag.

Kontakt os på 60 89 41 12 alle hverdage dage, inklusiv søndage og helligdage mellem 9:00 -21:00. Du kan også sende os en SMS på samme nummer, der bliver betjent 24/7.

Vores kunder siger

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

“Casper er super hurtig og hjælpsom. Fik reddet alt ud af min harddisk på trods af at det så lidt sort ud. Han besvarer gerne eventuelle spørgsmål man skulle have og give gratis et tilbud på hvad der kan reddes når han har kigget på hvor meget der kan reddes ud. Fik også min harddisk før end det aftalte tidspunkt!”

★★★★★

Christine

3 grunde til at din eksterne harddisk skal til reparation

Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din eksterne harddisk, så læs videre her. Præcis ligesom interne harddiske har eksterne harddiske bevægende dele, der alle skal fungerer for, at harddisken kører, som den skal. Når harddisken ikke virker eller er sløv, er det fordi, der er noget galt med maskineriet. Det kan enten skyldes en softwarefejl eller en fysisk fejl på den eksterne harddisk. Vær opmærksom på, at det ikke altid skyldes en enkelt ting. Der kan være adskillige grunde til, at din eksterne harddisk skal sendes til reparation. Nedenstående er et par grunde til, at din eksterne harddisk skal sendes til reparation:

  1. Tab af harddisk
    Harddiske er meget følsomme, selv den mindste bump kan gøre skade på harddisken. Hvis du tilfældigvis taber den på gulvet, og den stopper med at virke, så er harddisk højt sandsynligt gået i stykker eller helt ødelagt og må ikke tilsluttes mere.
  2. Ukendte fejl
    Der er uden tvivl noget galt, hvis du ikke kan få adgang til din eksterne harddisk grundet fejlmeddelelser såsom: “H:/ er ikke tilgængelig”. Den må ikke tilsluttes mere.
  3. Læse/skrive nedbrud
    Hvis harddisken ikke længere kan læse data eller skrive data ind til harddisken, så er der noget helt galt, og den må ikke tilsuttes mere.

Hvis du oplever nogle af de tre fejl på din eksterne harddisk, så skal du øjeblikkelig stoppe med at gøre brug af den og kontakte en specialist hurtigst muligt, så de kan reparere harddisken. De tre fejl er kun tre eksempler ud af mange fejl, som man kan opleve.

Reparation af ekstern harddisk