Red din ekstern harddisk!

Reparation af ekstern harddisk

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Reparation af ekstern harddisk

Det er en god idé at have en ekstern harddisk til ens computer til at sikkerhedskopiere dine data eller bruge dem til ekstra plads, hvis der er begrænset plads på din PC. Med en ekstern harddisk kan man gemme enheden et sted, hvor man se den, og den kan nemt flyttes fra computer til computer.

Flere bruger en ekstern harddisk for at undgå at bruge iCloud, Dropbox eller lignende services, der opbevarer data i “Skyen”. Trods alle de gode ting ved en ekstern harddisk, vil det som alt andet elektronik sommetider have behov for en reparation.

Brug for reparation af ekstern harddisk?

Kontakt Computer112

Præcis ligesom interne harddiske kan eksterne harddiske have brug for lidt omsorg i form af reparation engang imellem. Hos Computer112 sørger vi for en kærlig og dybdegående reparation af din eksterne harddisk uanset om, der er behov for reparation af softwaren eller rent fysisk reparation af den eksterne harddisk. Vi har mere end 25 års erfaring med gendannelse af data (link til harddisk recovery) og reparation af både interne og eksterne harddisk, også selv hvis harddisken er fysisk defekt. (link til genskab data fra ødelagt harddisk) Vi sørger for at holde os opdateret på branchen, fordi vi elsker at nørde vores fag.

Kontakt os på 60 89 41 12 alle hverdage dage, inklusiv søndage og helligdage mellem 9:00 -21:00. Du kan også sende os en SMS på samme nummer, der bliver betjent 24/7.

Gratis Analyse

4 simple steps

 • Udfyld formularen

 • Send eller kom fysisk ind med din enhed

 • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

 • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

3 grunde til at din eksterne harddisk skal til reparation

Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din eksterne harddisk, så læs videre her. Præcis ligesom interne harddiske har eksterne harddiske bevægende dele, der alle skal fungerer for, at harddisken kører, som den skal. Når harddisken ikke virker eller er sløv, er det fordi, der er noget galt med maskineriet. Det kan enten skyldes en softwarefejl eller en fysisk fejl på den eksterne harddisk. Vær opmærksom på, at det ikke altid skyldes en enkelt ting. Der kan være adskillige grunde til, at din eksterne harddisk skal sendes til reparation. Nedenstående er et par grunde til, at din eksterne harddisk skal sendes til reparation:

 1. Tab af harddisk
  Harddiske er meget følsomme, selv den mindste bump kan gøre skade på harddisken. Hvis du tilfældigvis taber den på gulvet, og den stopper med at virke, så er harddisk højt sandsynligt gået i stykker eller helt ødelagt og må ikke tilsluttes mere.
 2. Ukendte fejl
  Der er uden tvivl noget galt, hvis du ikke kan få adgang til din eksterne harddisk grundet fejlmeddelelser såsom: “H:/ er ikke tilgængelig”. Den må ikke tilsluttes mere.
 3. Læse/skrive nedbrud
  Hvis harddisken ikke længere kan læse data eller skrive data ind til harddisken, så er der noget helt galt, og den må ikke tilsuttes mere.

Hvis du oplever nogle af de tre fejl på din eksterne harddisk, så skal du øjeblikkelig stoppe med at gøre brug af den og kontakte en specialist hurtigst muligt, så de kan reparere harddisken. De tre fejl er kun tre eksempler ud af mange fejl, som man kan opleve.

Reparation af ekstern harddisk
Få en Gratis analyse af din harddisk

RAID / NAS / SATA / USB / SD / Mini SD / Ect.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud