Har du brug for hjælp til at genskabe data fra din harddisk?

Er din harddisk virkelig ødelagt, eller er den bare crashed? Inden du går i panik og begynder at ringe rundt efter hjælp, så tag lige en dyb vejrtrækning og tjek efter sammen med os. For at kunne bekræfte dig selv i, at harddisken er ødelagt, og det ikke bare er et enkelt dokument, der er beskadiget, så skal du kunne sige ja til nedenstående liste:

  1. Alle filer på harddisken er forsvundet eller er skjult
  2. Når du åbner harddisken, sker der ingenting. Der dukker blot følgende besked op: “Sektor ikke fundet.”
  3. Filerne og dataene på harddisken vises som rodet kode. Du kan ikke læse dem.
Vores kunder siger

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

“Casper er super hurtig og hjælpsom. Fik reddet alt ud af min harddisk på trods af at det så lidt sort ud. Han besvarer gerne eventuelle spørgsmål man skulle have og give gratis et tilbud på hvad der kan reddes når han har kigget på hvor meget der kan reddes ud. Fik også min harddisk før end det aftalte tidspunkt!”

★★★★★

Christine

Vi verificerer fejlen, inden vi genskabe dataet fra en ødelagt harddisk

Når du kontakter os for at få hjælp til at genskabe data fra din harddisk, verificerer vi først fejlen. Der er to typer harddisk fejl, der som resultat gør dataene på din harddisk utilgængelig; fysisk harddisk fejl og fejl i logisk harddisk.

Fysisk harddisk fejl

En fysisk harddisk fejl er en elektrisk eller mekanisk fejl, der beskadiger harddisken. Nogle af symptomer på en fysiske harddisk fejl er følgende:

  • Harddisken vil ikke starte
  • Man kan høre kliklyde / unormal støj, hvilket typisk skyldes dårlige sektorer på harddisken eller en mekanisk skade

Logisk harddisk fejl

En logisk harddisk fejl er ikke en fysisk skade. Det er, når selve operativsystemet ikke kan starte harddisken op. En logisk harddisk fejl sker som regel grundet en filsystem fejl eller en virusinfektion. Nogle af symptomer på en logisk harddisk fejl er som følgende:

  • Du kan ikke få adgang til filer eller mapper på harddisken
  • Du få fejlmeddelelser, når du prøver at åbne en fil
  • Computeren fryser gentagende gange, når du får adgang til filer på harddisken

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de symptomer for enten en logisk eller fysisk harddisk fejl, så er du tæt på at miste alle dine data fra harddisken. Det kan være risikofyldt at forsøge at foretage en manuel sikkerhedskopi fra den beskadigede harddisk. Det bedste vil være i stedet at verificerer fejlen og derefter komme i kontakt med specialist. Lad specialisten afgøre, hvad der vil være bedst at gøre i din situation.

Computer112 kan genskabe dine data fra en ødelagt harddisk

Hos Computer112 er vi eksperter i at genskabe tabt data. Selv når harddisken er fysisk ødelagt. Vi hjælper hverdag virksomheder såvel som private med at gendanne alt vigtige dokumenter fra SKAT til familiebilleder.

Har du blot brug for noget sparring? Vores gode råd er altid gratis. Du vil også altid få et uforpligtende tilbud hos os. Du kan ringe til os på: 60 89 41 12.

Vi har telefontid fra 09:00 – 21:00 alle ugens dage, det gælder også søndage og helligdage. Har du brug for hjælp sent på aftenen, så har vi en 24/7 SMS service på samme nummer.