Hvor kan du få hjælp til at restore din data?

Du skal altid sørge for at lade professionelle om at restore dine data, da det er nemt at gøre mere skade end gavn uanset, hvor teknisk kyndig man er. Hos Computer112 har vi eksperter, der har arbejdet med computere siden 1996.

Vi har derfor en del erfaring med at restore data og hjælper gerne, selv når andre virksomheder har kastet håndklædet i ringen. I 2020 havde vi en succesrate på 99% på at redde filer og data. Du er derfor i sikre hænder hos os.

Dine filer vil altid blive behandlet fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø. Vi hjælper hver dag private såvel som virksomheder med at løse deres udfordringer. Vi er placeret i København, men dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne.

Kontakt os på 60 894 112, hvis vi skal hjælpe dig. Vi har telefontid hver dag fra 09:00 – 21:00, det gælder også søndage og helligdage. Har du blot brug for at få besvaret et spørgsmål eller har brug for et god råd, så kan vi også tale sammen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Hvordan er det muligt at restore data fra en harddisk?

Har du vigtige data på din harddisk, som du har behov for at gendanne? Så er de gode nyheder til dig, at det som regel er muligt. Det er en vanskelig proces, men med lidt hjælp fra en specialist kan du have din data tilbage. Hvordan er det muligt, tænker du måske? Lad os forklare det. Det kan lade sig gøre at restore en harddisk, idet slettede filer eller data ikke for alvor bliver slettet fra harddisken. Slettede data eller filer bliver samme sted og er blot markeret som tilgængeligt for overskrivning.

Det er dog ikke noget, man selv skal prøve at kaste sig ud i, da man nemt kan forårsage skade på harddisken, hvis man ikke er specialist på området. Vil man gerne gendanne data fra en ødelagt harddisk, er det endnu vanskeligere at restore dataen. Her skal man nemlig først verificere fejlen, som enten kan være en logisk fejl eller en fysisk fejl på harddisken, inden man kan behandle problemet. Bliv lidt klogere på dette ved at læse mere her. (Link til Genskab data fra ødelagt harddisk)

Hvor hurtigt kan vi restore dine data?

Vi forstår godt nødvendigheden af at levere din computer og data hurtigst muligt tilbage efter en skade. Moderne mennesker er afhængige af deres computer og adgangen til vigtige filer og data på den. Det gælder, uanset om man er en privatperson eller en virksomhed. Derfor gør vi vores bedste for, at du får dine data, filer og computer tilbage inden for 2-3 dage.