Få dine vigtige filer tilbage!

Restore data

Har du brug for at genskabe data fra din harddisk? Vi ordner det for dig.

Restore data

Hvor kan du få hjælp til at restore din data?

Du skal altid sørge for at lade professionelle om at restore dine data, da det er nemt at gøre mere skade end gavn uanset, hvor teknisk kyndig man er. Hos Computer112 har vi eksperter, der har arbejdet med computere siden 1996.

Vi har derfor en del erfaring med at restore data og hjælper gerne, selv når andre virksomheder har kastet håndklædet i ringen. I 2020 havde vi en succesrate på 99% på at redde filer og data. Du er derfor i sikre hænder hos os.

Dine filer vil altid blive behandlet fortroligt i et virtuelt beskyttet miljø. Vi hjælper hver dag private såvel som virksomheder med at løse deres udfordringer. Vi er placeret i København, men dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne.

Kontakt os på 60 894 112, hvis vi skal hjælpe dig. Vi har telefontid hver dag fra 09:00 – 21:00, det gælder også søndage og helligdage. Har du blot brug for at få besvaret et spørgsmål eller har brug for et god råd, så kan vi også tale sammen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gratis Analyse

4 simple steps

Har du glemt at lave backup af dine ting? Bare rolig, vi hjælper dig med at få dine ting tilbage. Bestil en gratis analyse af din harddisk og få et uforpligtende tilbud på en gendannelse.

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Hvordan er det muligt at restore data fra en harddisk?

Har du vigtige data på din harddisk, som du har behov for at gendanne? Så er de gode nyheder til dig, at det som regel er muligt. Det er en vanskelig proces, men med lidt hjælp fra en specialist kan du have din data tilbage. Hvordan er det muligt, tænker du måske? Lad os forklare det. Det kan lade sig gøre at restore en harddisk, idet slettede filer eller data ikke for alvor bliver slettet fra harddisken. Slettede data eller filer bliver samme sted og er blot markeret som tilgængeligt for overskrivning.

Det er dog ikke noget, man selv skal prøve at kaste sig ud i, da man nemt kan forårsage skade på harddisken, hvis man ikke er specialist på området. Vil man gerne gendanne data fra en ødelagt harddisk, er det endnu vanskeligere at restore dataen. Her skal man nemlig først verificere fejlen, som enten kan være en logisk fejl eller en fysisk fejl på harddisken, inden man kan behandle problemet. Bliv lidt klogere på dette ved at læse mere her. (Link til Genskab data fra ødelagt harddisk)

Hvor hurtigt kan vi restore dine data?

Vi forstår godt nødvendigheden af at levere din computer og data hurtigst muligt tilbage efter en skade. Moderne mennesker er afhængige af deres computer og adgangen til vigtige filer og data på den. Det gælder, uanset om man er en privatperson eller en virksomhed. Derfor gør vi vores bedste for, at du får dine data, filer og computer tilbage inden for 2-3 dage.

Få en Gratis analyse af din harddisk

RAID / NAS / SATA / USB / SD / Mini SD / Ect.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud