Datarekonstruktion af kompetente mennesker til private & erhverv

En datarekonstruktion hos Computer112 kan være en mulig løsning til at frembringe de vigtige data og filer tilbage, som du har mistet. Det kan være data, som billeder, du vil have tilbage fra betydningsfulde rejser eller en powerpoint præsentation du skulle afholde for dine kollegaer og chefer, der er uundværlig. Det kan være at du er en virksomhed, der har mistet fortrolige firmaoplysninger, hvor dette data ikke må gå tabt, eller at du er en studerende, som har mistet vigtige noter til din eksamen. Hos Computer112 hjælper vi dig  med at genskabe dine slettede filer uanset din situation med en datarekonstruktion udarbejdet af professionelle specialister med flere års erfaring indenfor feltet.

Der kan være adskillige årsager til at ens computer skal have en datarekonstruktion. Det kan være computeren ikke længere performer optimalt ligesom den engang gjorde. En anden grund til at en datarekonstruktion kan være nødvendig for din pc, mac eller windows kan være, hvis du har en defekt harddisk der ikke længere virker. Andre problemstillinger kan være, hvis din computer har fået en virus eller at du er blevet hacket.

Vores kunder siger

“Nem, overskuelig og altid kontaktbar.
Også reddet Computer112 mere data, fra min gamle harddisk, end hvad jeg turde håbe på.
Jeg var meget tilfreds med servicen fra Computer112!”

★★★★★

Peter

“Jeg havde sjusket med backuppen og mistede adgang til mine data, da harddisken fejlede. Casper fra Computer112 fandt og genskabte mine data, og jeg er en lykkelig mand. Jeg modtog også gode råd om backup fremover. Derudover hjalp han med at finde en supergod ny PC. Jeg har takket ham pænt for den fine assistance.”

★★★★★

Bjarne Juul

“Vi var uheldige og ulykkelige over vores ødelagte eksterne harddisk med alle vores fotos gennem mange år. Vi blev reddet af Computer112, der tilbød det fantastiske at undersøge harddisken for at se om billederne kunne reddes. Det lykkedes og vi er meget taknemlige for det super tilbud og flotte arbejde – vi har nu minderne i hus igen”

★★★★★

Lone Jensen

“Jeg havde en ekstern harddisk, der begyndte at klikke. Den indeholdte bl.a. en masse familiebilleder og dokumenter. Casper kunne heldigvis gendanne al data på den. Stor anbefaling herfra.”

★★★★★

Jette

Datarekonstruktion – anbefalinger inden du kontakter os

Det vigtigste du kan gøre, når du opdager at dine data er gået tabt, er ikke at gå i panik. Forsøg ikke selv at lave en datarekonstruktion, da det er noget, som kan give bagslag. Det kan ende med at gøre processen mere vanskelig for os, som senere skal løse problemet. I værste tilfælde kan din indblanding  på at redde dine data, være med til at gøre, at det hele går tabt. Reagerer således hurtigt, men på den rigtige måde. Giv hellere et kald til vores team og kom forbi med din computer. Undgå at foretage forhastede beslutninger, da det ikke koster dig noget at få lavet en gratis analyse og vurdering.  Kommer du med dit problem indenfor 3 dage får du også en rabat på 10%.

Datarekonstruktion – erfaringer og viden indenfor datarekonstruktion

I forhold til forskellige typer af datarekonstruktion specialiserer Computer112 sig indenfor nogle bestemte områder. En datarekonstruktion med SSD (Solid State Drivers) kan vær nødvendig, hvis en fejl opstår, der gør at din disk er langsommere end, hvad den plejer at være. En langsommere disk er ofte, fordi styringssystemet ikke længere kan læse disken optimalt. En datarekonstruktion med NAS (Network-Attached Storage) kan være nødvendig, hvis styringssystemer med NAS har mistet data i form af mails eller brugerdata mm. En datarekonstruktion med RAID (The Redundant Array Of Independent Disks) kan være betydelig at få, hvis tabte billeder, videoer og dokumenter skal genoprettes.