Dataredning i forbindelse med gendannelse af MacBook

Gendannelse af MacBook

Altid gratis analyse & altid uforpligtende tilbud

Macbook recovery

Hos Computer112 kan vi hjælpe med at gendanne din Macbooks harddisk – uanset model

Kan din Macbook ikke starte op og kan diskværktøjer ikke udbedre start problemerne, så er det typisk din harddisk, der har en fejl. Du skal derfor have gendannet din MacBook`s harddisk. Du kan også opleve at få en besked som ”Arkivsystemet er beskadiget, kør fsck”. Her vil det være en god idé at stoppe op og kontakte en professionel.

Har du en defekt MacBook eller er uheldet ude med din Macbook, så du ikke længere har adgang til dine vigtige data, så anbefaler vi, at du ikke forsøger at gendanne din MacBook hjemme eller lade nogen på dit arbejde gøre et forsøg på at gendanne din MacBooks harddisk. Alt efter hvor skadet harddisken er, så øges risikoen nemlig markant for, at harddisken næste gang den tilsluttes, begynder at “klikke”, og i værste fald kan dele af dine data eller alle dine data blive permanent slettet.

Tag i stedet kontakt til vores eksperter hos Computer112, som dagligt gendanner MacBook harddiske og få professionel hjælp til at sikre og gendanne slettede filer, billeder og data.

Macbook Recovery – Gratis Analyse

4 simple steps

  • Udfyld formularen

  • Send eller kom fysisk ind med din enhed

  • Når opgaven er modtaget fortager vi analysen

  • Du modtager analysen og et skriftligt tilbud pr. mail

Lad professionelle gendanne din Macbooks harddisk

I Computer112 har vi en høj succesrate ved gendannelse af MacBook harddiske af alle typer og modeller af MacBook Pro, Air. ect.ect. Vi har arbejdet med computer og data recovery siden 1996, vi har derfor mange års erfaringen i bagagen med gendannelse af både eksterne harddiske såvel som interne harddiske. Vi har arbejdet med at gendanne MacBook harddiske, siden MacBook blev introduceret til verden i 2006. Din Macbook er derfor i trygge hænder hos os, når det brænder på.

Du kan kontakte os på 60 894 112. Vi har telefontid hver dag fra 09:00 – 21:00. Det gælder også søndage og helligdage, da vi ved, at uheldet kan være ude når som helst. Vores kontor er placeret i København, men vi dækker mest af landet, herunder også Grønland og Færøerne.

Får vi din opgave / disk, ind på vores værksted indenfor 5 hverdage giver vi 5% rabat på dataredning

Send eller aflever din MacBook til os

Få hjælp til at afmontere din harddisk over telefonen, og send den til en gratis analyse. Under analysen arbejder vi på sikring af dine data ved MacBook data recovery, og du får en pris på data redningen for din MacBook’s harddisk og din MacBook.

Hvis ikke du selv kan afmontere din harddisk, så er du velkommen til at sende os din MacBook eller komme forbi os i København, Amager.

Hvis din MacBook er defekt, har du ikke længere adgang til dine data. Din MacBook`s harddisk skal derfor gendannes. Luk computeren og ring til en specialist, som kan gendanne harddisken for dig. Det er ikke noget, du selv skal kaste dig ud i hjemme, da risikoen for at du kan komme til at slette dele af dine data eller alle dine data bliver slettet er stort, når du ikke ved, hvad du laver.

Hvis din Macbook ikke vil starte op, kan du prøve at udbedre start problemet med diskværktøjer. Hvis det ikke virker, kan det skyldes en fejl på din Macbooks harddisk. Macbooken`s harddisk skal gendannes. Lad være med at prøve at gendanne harddisken selv. Du kan risikere at gøre mere skade på harddisken. Kontakt i stedet en professionel, som kan gøre det for dig.

Få din Gratis analyse af din harddisk

iMac / Macbook Pro / Macbook Air / Time Machine / Etc.

– Du får samtidig et uforpligtende tilbud